A+ A-

Beszélgetünk...

Legemlékezetesebb szeretkezéseink mindig azokra az estékre estek, amikor meghitt beszélgetés alakult ki köztünk, s a mámor nem volt előre betervezve. Csípősen hideg tél volt, kint tombolt a jeges orkán, de benn a kandallóban vígan izzott a parázs. csendesen beszélgettünk erről - arról, egymás mellett heverészve a francia - ágyon. Lassankint a szexre terelődött a szó, felmerültek régebbi közös emlékeink, melyek mindkettőnk számára bizsergetően hatottak. Önkéntelenül simogatni kezdtük egymást. Légzésünk gyorsulni kezdett, a sűrű mondatok megritkultak.
"Milyen kár, - mondta a kedves - , hogy oly sok ember nem érti ezt! Azt szeretném, hogy mindenkit részesítsünk az élvezetből, amelyet mi átélünk.. "Ne aggódj, ők is részesülnek a gyönyörből, ha nem is a miénkből, ha nem is így és most!" - feleltem - "nekünk a miénk, nekik az övék, ez így van rendjén."
"Nem, nem" - ellenkezett hevesen - , "sokan vannak, akik csak beképzelik maguknak, hogy élveznek, s mert mást nem ismernek, gyémántnak nevezik a ganéjt!"
"Jó, jó, drágám" - mondtam keményre duzzadt mellbimbóit simogatva, - "de ki dönti el, kié a ganéj és kié a gyémánt?" Tekintete átszellemülten révedt a messzeségbe, miközben fél kezével gyengéden játszott golyóimmal, a másikkal kőkemény dárdámat simogatta:
"A valóság minősége nem relatív" - mondta - , "az önbecsapás nem változtatja meg a tényeket! Vagy te tényleg azt hiszed, hogy például Pópa mester történetei a világhálón a szex valódi értékeit képviselhetik?"
Megpróbáltam védelmembe venni a fent nevezett személyt: "Ne légy ilyen szigorú, lehet, hogy nehéz gyerekkora volt, s egyébként azoknak is, akik olvassák. De ezek mást úgysem értenének."
"Nem igaz!" - csattant föl, miközben kezemet a bugyijába bújtatta, ahol érezhettem átforrósodott szőrös és nedves nagyajkainak szorítását, - "a perverz betegeket nem tovább erősíteni kell tévútjukon, hanem meggyógyítani!"
"De mégis, hogy gondolod térítésüket, majd te lefekszel mindnyájukkal, s akkor szakítanak szado - mazo, s egyéb őrült, dekadens szexuális ízlésükkel?" - tréfálkoztam, miközben lehúztam róla átnedvesedett bugyiját.
"Nem csak az o megmentésük itt a tét" - magyarázta - , "ők elcsábíthatnak, megronthatnak sok ostoba és még éretlen fiatalt, megakadályozva őket abban, hogy azok megismerhessék az igaz gyönyört. Olyan ez, mint a méreg! " - fűzte hozzá, miközben előbőrömet finom - szorítású, hűvös tapintású kis kezével ritmikusan föl - le húzogatta. - "Persze - mondta kissé később elgondolkodva, miután makkomat szájába véve fejmozgásával néhány percig követte ügyes csuklója mozdulatait - "tisztában vagyok vele, hogy mindez nem az én dolgom, s egyedül nem is győzném. Melletted időm, s energiám se maradna erre, elhanyagolni pedig nem akarlak. Nem is lenne veled szemben korrekt, hacsak nem döntenél te is úgy, hogy te meg az eltévelyedett szexualitású nőkön próbálsz meg segíteni." Miközben beszélt, szelíden szétfeszítettem combjait, s aktív nyelvmunkába kezdtem. Felváltva nyalogattam csiklóját és kisajkait, hol lassú, hol gyorsuló ütemben. Nem túl erősen, hiszen tudtam, hogy az apró csipkedés eleinte sokkal gyorsabban felizgatja. A kicsurranó édes nedv jelezte, hogy beszélgetésünk lassan a végéhez közeledik. De a kedves nem sietett. "Mit gondolsz" - kérdezte lehunyt szemekkel lassan - "ha mások olvasnak arról, hogyan élvezünk mi, az segíthet nekik, hogy föladják perverzióikat, vagy megóvja őket, ha még tiszták?"
"Sajnos, ez a módszer nem hat biztosan" - feleltem, miközben kőkemény, pulzáló szerszámomra fenekét hátulról megmarkolva egészen lassan tövig ráhúztam kedvesemet, aki majdnem eszméletét vesztette a kéjtől. Teste már görcsös hullámokban vonaglott. Egymásra fonódtunk, a társalgást lihegés, nyögés és sóhajtozás váltotta föl. Csak időnként váltottunk egy - egy rövid, elharapott mondatot: "Mégis, meg kell próbálnunk.. a lehetetlent" - szuszogta - hiszen aki szeret.. kezés közben kínoz, az őrült, s legközelebb.. talán gyermekeket erőszakol meg, vagy.. kéjgyilkosságot követ el!"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zoltan611230 2019. 01. 19. szombat 02:50
Gyenge.
#3 papi 2015. 02. 15. vasárnap 21:33
Nem olyan rossz
#2 A57L 2014. 06. 18. szerda 05:42
Gyenge írás.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?