A+ A-

Szombati buli

Elérkezett az indulás ideje. Mivel egy rendkívül megbízható "magyar formatervvel bíró" autóm van, amire sok-sok év garanciát adtak, amit szerintem úgy kell érteni, hogy az autónak márkaszervizben kell pihenni. És az én kis "Szidni" valóm nem igazán volt hajlamos erre az útra vállalkozni, a szomszédom kellett már szerdán beizzítanom arra, hogy szombat este ha nincs programja, vigyen már el engem lakóhelyemről Gödöllőre, mert ott beszéltünk meg találkozót az ismerősömmel, hogy onnan együtt megyünk tovább. Nem gondoltam már ekkor se, hogy az este átlagosan fog eltelni. Azt hiszem ízlésesen, de elég kihívóan öltöztem fel. Nem túl mini, de azért rövid szoknya, harisnya, közepesen magas sarok, felül mellbe attraktívan demonstráló ing, kellően nem begombolva. Alkalmi sofőrömről azt kell tudni, hogy pénze jóval több van mint kéne, és ezt luxusautókra költi, és ő lett sofőröm Gödöllőig. Az út hamar eltelt az M3-on, hiszen mire beszédbe kezdtünk, már oda is értünk. Nem késtünk, szerintem legalábbis biztosan nem, és akivel tovább utaztam Gödöllőről már ott várt. Fura volt átülni a nagy és hatalmas több lakás árát képviselő, nagy német presztízsautóból egy McDonnalds vezetők autójába, egy Mondeoba. Végül is olcsó, nagy, és így azt hiszi a szomszéd, hogy hú de gazdag vagy.
A dolgok itt kezdtek bonyolódni. Az első sofőröm igen csak felkapta a szemét, hogy kihez ülök át, bár hangos megjegyzést nem tett rám. Második sofőröm meg ugráló ádámcsutkával mutatkozott be, mert hát mi előtte személyesen nem ismertük még egymást. Láttam a szemében, hogy zavarban van, és keresi a szavakat. A természet olyan hanggal áldott meg, hogy Amanda Lear hozzám járt hangleckékkel, és tudom, hogy sok férfi-fiú hiszi azt, hogy a ma divatos nemi identitásával nem tisztában levő átalakuló művész vagyok. De nem, megnyugtatom az olvasót, hogy nőnek születtem, nő vagyok ma is, nincsenek átműtött részeim és a hormonkezelést se kapok. Egyszerűen olyan mély a hangom, mint egy férfinek. Ez van. Viszont búgni úgy tudok, hogy vagy futnak előlem, vagy remegve mondják hogy mééég!
Miután tisztáztuk hogy nem kell aggódnia, hogy nincs "tököm", neki indultunk a célnak, a közös helynek, ahol találkozunk a barátnőmmel. A hármas úton mentünk , és nem telt bele sok idő a hatóság villogó fényei világították meg szépséges Mondeonk külső és belső részét. Igazoltattak minket. Jól néztünk ki!:) Sofőröm kereste a papírjait, elegánsan de nem túl öltözötten vezetett. Hátul két gyerekülés. Mellette a "jobb egy"-ben egy nő, aki nem úgy néz ki, mint aki bérből és fizetésből él meg. Naná hogy engem is alaposan megkérdeztek hogy ki vagyok, mert ugye mint kiderült az utó kölcsön, a papírok keresgélés alatt, az én tárcámba előbb került ki vibrátor mint a papírjaim, l lakcímkártyám ok, személyim sehol, jogosítványom lejárt, szóval volt bonyodalom. Szemmel a tisztelt fiatal rendőr bácsik simán pucérra vetkőztettek és én voltam olyan szemtelen, hogy hagytam is, hogy a szemük jól érezze magát. Én nem vettem észre hogy a mellem látszik! Úgy jó 10-15 perces tortúra után utunkra engedtek. Minden elhaladó autóból láttam hogy megnéznek, de hát végül is nem nagy különbség volt köztem és az út mellett álló pillangók közt, csak én nem a Tesco-ban vettem a ruháim!
Nem is tudom mikor értünk már ki a megbeszélt helyre. Parkolóhelyet kerestünk és be a címre. Már vártak minket és ez tetszett! Nagyon kellemes kis helyen találkoztunk barátnőmmel. Igen, egy olyan helyen beszéltünk meg randevút, ahova az emberek azért mennek hogy alkalmi vagy épp már nem annyira idegen ismeretségeikkel egy igazi nagy szexi éjszakán legyenek túl. Nem volt sok ember, talán 20 fő ha lehetett. Kellemes sötétség, egy-egy világosabb sarok segített tájékozódni, mi merre van. Az úttól megszomjaztam és egy "szokásos" Martini lett az első italom. Önfeledt és tartalmas csevegésbe kezdünk barátnőmmel, úgy jó kis általánosságokban hogy kivel mi történt, mi nem, és hogy milyen a hely stb... a párom és a barátnőm párja addig férfi módra elmentek vadászni, hogy az ő kis "nőstényeik" nehogy éhen haljanak. Rövid túra alatt beszerezték azt amire vágytunk, és együtt leültünk beszélgetve elfogyasztani kései vacsoránk. Kis könnyű kaja után, ejtőzés, beszélgetés tovább.... Mert ugye a nők bármikor tudnak beszélni, tartja a mondás, ehelyett a fiúknak lett feltétlen megbeszélni valójuk. És nem a foci vb!
A zene vitte a lelkünket, annyira hogy a medencetérben kötöttünk ki. Jó volt végre pucérnak lenni, bár nem volt rajtam túl sok ruha. Ahogy barátnőmön se, és ismét gyönyörködtem a tetoválásaiban. Annyira imádom benne, hogy olyan kis visszafogott, szende lányka és közben megy egy robbanékony szexdémon! Jól esett a fürdés, úszás, és hogy a rengeteg sporttevékenységet lazítással töltsük el, át is települtünk a jacuzziba A fiúk nem akartak bejönni, ők a szaunába mentek, így kikerültünk egymás látómezejéből.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 papi 2014. 06. 12. csütörtök 16:43
Nem nagy durranás
#13 veteran 2014. 06. 12. csütörtök 08:32
Közepes.Nyelvtani helyességet máshol kel keresni, akit csak az érdekel az mást olvasson.
#12 feherfabia 2014. 06. 12. csütörtök 05:49
4P
#11 Pavlov 2014. 06. 12. csütörtök 04:03
Sokat akartál meríteni, de nem sikerült.
#10 ukmukfukk 2014. 06. 11. szerda 13:47
Gagyi.
#9 deajk2008 2014. 06. 11. szerda 08:43
és folytatod?
#8 deajk2008 2014. 06. 11. szerda 08:38
8p
#7 deajk2008 2014. 06. 11. szerda 08:37
elmegy
#6 zsuzsika 2014. 06. 11. szerda 08:20
-1 pont.
#5 gyuri0926 2014. 06. 11. szerda 07:51
lakcímkártyám ok, személyim sehol, jogosítványom lejárt, szóval volt bonyodalom.

Annyi értelmetlen hülyeséget tudtok leírni . A jogosítvány lejár , de személyiként még érvényes eléggé sokáig , aztán , aki úgy sem vezet nem tök mindegy , hogy lejárt e a jogosítványa és így tovább ........
#4 listike 2014. 06. 11. szerda 07:16
Ez egy nagy 0
#3 Andreas6 2014. 06. 11. szerda 06:14
Szerintem borzasztó! A nyelvtan kritikán aluli, vannak helyek, ahol többször el kellett olvasnom, hogy rájöjjek, mit akart írni, mert sületlenség volt az egész mondat. Ezenkívül egy ellenszenves, hülye k. a főhős lány, aki az autójuk és általános anyagi helyzetük alapján ítéli meg az embereket. Nekem ingyen sem kellene. Ment az 1 pont.
#2 A57L 2014. 06. 11. szerda 04:56
Jó lett az írás.
#1 Törté-Net 2014. 06. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?