A+ A-

Ági

Ági lassan kinyitotta a szemét. Nem tudta hol van a hely teljesen ismeretlen volt számára. Próbált jobban körbenézni de ekkor vette észre, hogy ki van kötözve. Egy rozoga vaságyon feküdt végtagjai az ágy lábához kötözve kifeszített állapotban voltak. Próbált szabadulni rángatta köteleit, de csak annyit ért el, hogy kötelei még jobban belevágtak a húsába. Próbált visszaemlékezni miként kerülhetett ide, de nem emlékezett semmire. Jött ki a munkahelyéről megállt mellette egy autó valamit az arcába fújtak és vége, itt ébredt fel. Egyszer csak nyílik az ajtó. Két férfi jött be rajta. Ismerősnek tűnik az egyik. Hiszen ez Zsolt a munkatársa. Végre megmenekülhetek gondolta Ági! A két férfi megállt az ágy végénél és csak nézték Ágit. Rendben - szolalt meg az ismeretlen és egy borítékot adott át Zsoltnak. Zsolt kaján vigyorral a száján átvette a borítékot és távozott a szobából. Ági a meglepetéstől eddig megszólalni sem bírt, de most a félelem meghozta a szavát.
- Mit akarnak tőlem? Kérdezte Ági
- Nos - szolt az ismeretlen - nagyon figyelj arra, amit most elmondok, mert nem ismétlem többször el.
- Mint láthattad Zsolt az előbb eladott nekem téged. Mivel beszámolt róla hogy teljesen egyedül élsz nincs se, férjed se barátod a szüleiddel sem tartod a kapcsolatot ezért esett rád a választásunk. Téged senki sem fog keresni. A munkahelyeden majd Zsolt közli, hogy meghatározatlan időre betegállományba vonulsz.
- Tehát mint már említettem megvettelek ezért mostantól az én tulajdonom vagy, én rendelkezek veled.
- Mindent, amit mondok szentírásnak, kell tekintened és gondolkodás nélkül teljesítened kell.
Amíg nálam tartózkodsz, ne aggódj unatkozni nem fogsz mindig lesz valami elfoglaltságod.
Szökésre ne is gondolj, de hogy ezt az eshetőséget teljesen kizárjuk elviszlek egy olyan helyre, ahonnan biztos nem tudsz szabadulni. E szavak hallatán, Ágin tájfunként söpört végig a kétségbeesés. Eladták, és most rabszolgaként tartják fogva.
- De előbb szemügyre szeretném venni mit is vettem - erre megrázott egy kis csengőt és két hatalmas termetű férfi lépett be az ajtón. Ez a két úriember azért van itt, ha esetleg elfelejtenél engedelmeskedni a parancsaimnak, akkor majd ők emlékeztetnek rá, hogy te csak egy rabszolga vagy mostantól.
- Most eloldozzák a köteleidet, hogy fel tudj állni. A két gorilla valóban eloldozta Ági köteleit és megálltak az ágy két oldalán. Ági a csuklóit dörzsölgetve felállt az ágyról és megállt az ágy végénél.
- Állj a szoba közepére - szólalt meg ismét az idegen.
Ági csak állt és kétségbe esve megfogta az ágyat nem akart megmozdulni. Ekkor odalépett a két gorilla és egy hatalmas pofon kíséretében felemelték és a szoba közepére vitték. A pofontól, amit kapott felrepedt a szája és elkezdett sírni.
- Kár a nagyjelenetért, ha nem teljesíted a parancsokat ennél csak rosszabb lesz. Ez csak egy enyhe bemutató volt.
- Most pedig vetkőzz le! - adta ki az utasítást az idegen.
Ágiban meg túlontúl frissen élt az előző pofon emléke így most nem mert ellenkezni. Lassan elkezdte kigombolni a blúzát majd a nadrágját. Ott állt egy bugyiban meg egy melltartóban három vadidegen férfi előtt és nagyon szégyellte magát.
- A többit is dobd le - szolt a férfi miközben elhelyezkedett egy karosszékben.
Ági először nem mozdult de félve a megtorlástól lassan levette a maradék ruhadarabokat is. Most aztán el tudott volna süllyedni szégyenében.
- Rakd szét a lábaidat, ne állj úgy, mint egy szűzkislány, nem apácanevedében vagy! Látni akarom a pinádat még mielőtt kezelésbe vesszük.
- Mit akarnak velem csinálni - kérdezte Ági - ne bántsanak könyörgöm, mindent megteszek csak ne bántsanak!
- Ne aggódj, ha jól viselkedsz nem fog komoly bajod esni mi csak a testedet fogjuk használni!
- Most pedig le fogod borotválni a pinádat. A két gorilla egy nőgyógyászati vizsgálószékhez hasonló alkalmatosságot hozott be a szobába.
- Ülj fel rá! Miután Ági elhelyezkedett a széken az ismeretlen széthúzta a lábait és a tartókon lévő karabinerekhez bilincselte. A lába között felállítottak egy embernagyságú tükröt és a kezébe adtak egy borotvát.
- Simára borotváld a saját érdekedben, amit rajtahagysz azt szálanként fogom kitépni - és ezzel a szoba másik végébe ment és telefonálni kezdett. A két gorilla továbbra is ott állt és nézte Ágit.
Látva kilátástalan helyzetét megfogta a borotvát belenézett a tükörbe és elkezdte a szőrt leborotválni puncijáról. Az első próbálkozások elég sutára sikerültek, mert még soha nem csinált ilyet. Nagyon félt hogy megvágja magát így még jobban remegett a keze. Az ismeretlen befejezte a telefonálást és visszajött az asztalhoz. Látva Ági szerencsétlenkedését megszólalt:
- Jó lesz ha sietsz, mire ideér a Mester végezned kell, különben megbüntet. És azt jobban jársz ha elkerülöd. E szavak hallatán még idegesebb lett és ismét elsírta magát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Andreas6 2017. 11. 8. szerda 06:01
Nem először írom le: az S/M mindkét fél akaratával, beleegyezésével és örömére történik. Ez simán csak brutális erőszak. Undorodom tőle.
#15 A57L 2014. 03. 14. péntek 07:06
Nem rossz történet.
#14 Jabba 2003. 12. 16. kedd 15:53
Kiváló. csak folytasd...
#13 Lover 2003. 05. 5. hétfő 17:00
Jó kis mese,de mindenképpen folytasd,akkor még sokkal jobb lesz!!!
#12 love s/m 2003. 03. 10. hétfő 20:45
folytasd pliiiiiz!!!!!!!!!!!
#11 Bondage Mester 2002. 12. 30. hétfő 01:01
A történet jó, a leírás korrekt, bár kissé kapkodó - több részlet, az érzések részletezése javítaná a történetet.
Csak így tovább!
#10 pg 2002. 10. 18. péntek 12:40
folytatás??? eddig tuti
#9 Armando 2002. 06. 19. szerda 02:21
Kitünő, az egyik legjobb az itt olvasottak közül.
Kíváncsian várom a folytatást
#8 sisi 2002. 06. 7. péntek 19:24
Undorito!
#7 Allfonz 2002. 02. 2. szombat 06:10
Nagyon jó ez a történet. Az egyik legjobb az itt olvasottak közül. Várom a minél hamarabbi folytatást.
#6 D.T. 2002. 01. 21. hétfő 16:04
Kiváló.Izgató.
#5 skorpió 2002. 01. 18. péntek 23:38
ennyi ?? mert ez igy befejezetlen
#4 peter 2002. 01. 18. péntek 23:00
Jól nyomod, csak ne hagyd abba!Ez inkább izgi mint brutál, folytasd pls. ! !
#3 HYPERSPACE 2002. 01. 18. péntek 11:23
Folyt.köv???
#2 fgh 2002. 01. 18. péntek 02:39
Mikor lesz folytatás?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?