A+ A-

Ecset

Kiléptem a mosdóból. Szomjas voltam. Bementem a konyhába, hogy igyak egy pohár vizet. Felkapcsoltam a villanyt. Egy áttetsző üvegpoharat vettem ki a konyhaszekrényből. Az asztalon álló szénsavas ásványvízzel töltöttem tele. Minden korty hűvösen csúszott le a torkomon. Az utolsó cseppig kiittam, de a buborékok marni kezdték a torkomat. Ahogy a poharat letettem, rátámaszkodtam a virágmintás abroszra. Ahogy felnéztem, a szemem megakadt a sarokban álló fehér lepedővel letakart vászonra. Tudtam, hogy Kata imád festeni. De sohasem láttam munkáit. De most ott volt előttem a legújabb alkotása. A bennem szunnyadó kisördög azt sugallta, hogy egy lopott pillantást vessek a festményre. Úgy mentem közel az alkotáshoz, mint a kisgyermek, aki életében először akar lopni. Megfogtam a leplet. De mielőtt felrántottam volna, meggondoltam magam. Olyan érzés volt, mintha a lányt akartam volna megerőszakolni.
Ahogy elengedtem a lepedőt, a kezemmel majdnem sikerült leverni, a festőállványon lévő ecsettartót. Megbillent, de mielőtt a földre esett volna, sikerült elkapnom. Ennek ellenére egy rózsaszínnyelű mókusszőr ecset azonban mégis kiesett és a padlólapra hullott. Lehajoltam érte. Felvettem. A puha szőrök azonban felébresztették a fantáziámat. Újdonsült társammal folytattam a már megkezdett utam a hálószoba felé.
Kata elnyújtózva feküdt a hatalmas párnák között. Odafeküdtem mellé. Hamiskás mosolyomból már tudta, hogy készülök valamire. Hosszú szempillái mögül kislányosan pislogott rám várva, hogy miben is sántikálok.
A hátam mögül húztam elő az ecsetet, ami meghökkentette a lányt. Huncut módon, először az orrán húztam végig a puha ecsetszálakat. Szemeiben kacérság jelent meg. Hogy ellensúlyozzam dús szempilláit cirógattam játékszeremmel. Megrázkódott, amikor a nyakához értem. „Csiklandoz” - mondta és összehúzta magát. Megértően szeretetteljes, könnyed csókot leheltem az arcára. De festőalkalmatosság nem pihent, folytatta különös és perverz kalandjait a lány puha, mégis feszes bőrén. Igazi térkép volt mindez. Karcsú dombocskákkal, elnyúló lankákkal és zegzugos rejtekekkel.
Gyönyörű kebleinek nem tudott ellenállni a „mókusszőr”. Emlőinek lágy cirógatására nagyot sóhajtott Kata. Élveztem, ahogy átadta magát közelségem pajzán érzékiségének. Testének kontúrját gyöngéden végigrajzoltam. Ajkainak érintésére álkapcsát kéjesen előrenyújtotta. Izgalmas volt. Játszottam vele és ő is velem. Kismacskaként kezdett dorombolni. Szolidan rajzolt szájának bájos ívei után ismét a nyakát vettem célba. Már nem volt csiklandós... Pocijának vonzó kanyarulatait körbejárva az ecset a combjai felé iramodott. Fel a térdéig, majd vissza. Ágyékának domborulatainál időzve Kata egyetlen érintéssel adta tudomásomra, hogy részéről a játék véget ért és jobban örülne annak, ha a tettek mezejére lépnék. Így segítőtársamtól búcsút véve ujjaimat lábainak felső hajlatába tettem. Jó érzéssel töltött el, hogy pajkosságomtól megduzzadt ágyéka mohón várt rám. Gyöngéd kutatással találtam rá csiklójára. Három ujjam enyhén megdöntve feszítettem rá medencecsontjára. Apró köröket rajzoltam ujjaim hegyével. Eleinte álmos lassúsággal. Majd Kata reakciójának megfelelően egyre gyorsabban. Lelke szabta az ütemet, amelyet boldogan tartottam. Egy-egy pillanatra érzéki ajkaiba harapott, majd felsóhajtott. Ahogy mellette feküdtem a hátamra tette kezét. Figyeltem, ahogy minden mozdulatomra válaszol jelezve, hogy mire vágyik. Eleinte visszatartotta, de egyszer csak átadta magát az orgazmus földi gyönyöreinek. Imádtam, ahogy apró rángások szaladtak végig a testén, s arcán kéjes mosoly jelent meg.
Szerettem volna még több örömet okozni neki, ezért Katát a hasára fordítottam. Picit széthúztam a lábait és térdeim közé vettem. Finoman hatoltam belé. Feneke a csípőmnek feszült. Kényeztetni akartam, így éppen annyit mozdítottam magamon, hogy érezze, mélyen benne vagyok. Kezeimet a vállaira tettem. Masszírozni kezdtem és közben finoman mozogtam benne. Hüvelykujjaim a lapockájáig értek és könnyed szorítással indultak meg csuklyás izmai felé. Jó néhány ilyen kör után a nyaka következett. Körkörös mozdulatokkal haladtam végig nyakizmain. Érintésem határozott volt mégis érzéki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.16 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Rinaldo 2014. 04. 22. kedd 06:50
Jó.
#6 feherfabia 2014. 04. 18. péntek 05:41
7P
#5 papi 2014. 04. 17. csütörtök 14:49
Nem rossz
#4 zsuzsika 2014. 04. 17. csütörtök 11:52
Átlagos.
#3 Sierra 2014. 04. 17. csütörtök 08:46
Szeretem a félálomban szeretkezéseket, ezért tetszett. De valahogy tényleg lehetett volna picit több. Nehéz megfogalmazni, mi hiányzik belőle, nem érzem teljesnek a harmoniát talán, a csuda tudja. De...ettől még jó! Ilyet tök jó olvasni reggel, félálomban, kávé mellett smile
#2 Andreas6 2014. 04. 17. csütörtök 06:45
Ebből többet is ki lehetett volna hozni.
#1 Törté-Net 2014. 04. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?