A+ A-

Happy end

Ha ez a sztori eszembe jut, mindig mosolygásra késztet még így több év távlatából is.
Pasimmal megbeszéltük, hogy amikor végzek a munkával, jön értem és még elmegyünk valahová egy kicsit körülnézni a városba.
Bezártam az üzletet, és kiültem a kocsiba. Türelmesen vártam, mert egy nagyon jó tulajdonsága volt a fiumnak, soha nem vert át pedig már 7 éve voltunk együtt, de mindig jött, ha megbeszéltük. Ezért aztán akár képes voltam sokáig is várni rá, mert száz százalékig biztos voltam benne, hogy jönni fog, csak csúszik.
De ez azon a napon nem így történt és egy idő múlva kezdtem türelmetlen lenni. Felhívtam a főnökét, hogy mit tud a páromról, mivel az ő telefonja ki volt kapcsolva.
A főnök közölte velem, hogy ma délután nem kellett dolgozni, ezért a pasim már kora délután hazament.
Még tipródtam egy darabig, hogy hazamenjek, vagy elmenjek hozzá, de aztán úgy döntöttem, hogy útbaejtem.
A ház előtt meg is láttam az autóját - ez képes volt és elaludt - gondoltam magamban és bementem. Kopogásomra álmos szemekkel engedett be a párom, hírtelen úgy láttam azt sem tudja hol van. Belépek a szobába és majdnem dobtam egy hátast. Egy meztelen lány fekszik az ágyban riadtan huzta magára a takarót.
Hirtelen nagyon mérges lettem, mert ha a pasimnak van annyi esze, hogy csak annyit mond, nincs semmi gond, csak nagyon fáradt vagyok, akkor adtam volna neki egy puszit és már rongyoltam volna haza, de így dühös lettem, hogy beengedett és ilyen kellemetlen szituációba kevert.
Ami viszont elég mosolyogtató volt, hogy a pasim leült az ágy szélére és mintha ez a szitu abszolut természetes lenne, nézett rám boci szemekkel, és bőszen magyarázza, hogy találkoztak a lánnyal, meghívta egy kávéra, de nagyon meleg volt,mindketten lezuhanyoztak és az ágyra dőlve elaludtak.
Annyira ártatlan képpel magyarázott, hogy kínomban csak nevetni tudtam, látni kellett volna az arcát. A csaj nem szólalt meg, szerintem fogalma sem volt, hogy mit kell tenni ilyen helyzetben, de megmondom őszintén nekem sem.
Ok, mondtam, akkor én most hazamegyek, aztán majd holnap beszélünk - és felálltam, hogy elinduljak. De nem engedett el a fium, öntött mindhármunknak egy italt, hogy maradjak a seggemen nyugodtan, mit ugrálok. A röhej az volt, hogy a lánnyal együtt mi elég kellemetlen helyzetben voltunk, de a pasim egyáltalán nem.
Kínomban megittam az italt és vártam a fejleményeket.
Az ital feloldott egy kicsit, lazábbá vált a tartásom és hallgattam pasim beszámolóját, ami többek között arról is szólt, hogy nagyon sokat beszélt nekem a lánynak, hogy én milyen csinos és szexi vagyok és gyakorlatilag a lány is nagyon kíváncsi lett rám, szeretett volna megismerni és mivel ő szereti a lányokat, izgatta a dolog, hogy esetleg hárman együtt szeretkezhetnénk.
Az első pillanatban megdöbbentem, de vagy az ital, vagy a korábbi erotikus fantáziáim hatása miatt egyre jobban megbarátkoztam a gondolattal,mivel Gábor közben símogatta a combomat ami nekem nagyon jól esett még ebben a szituációban is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sztbali
2014. 04. 5. szombat 19:23
Középkategóriánál gyengébb. Válaszolok rá!
#12 Sierra
2014. 04. 2. szerda 23:15
Gyenge közepes. Gyenge a szókincs, rengeteg a szóismétlés, sem az előzmény, sem az aktus nincs igazán kibontva. Nagyjából úgy néz ki, mintha vállrándítással elintézte volna a csaj, hogy a pasi ágyában más nőt talált, és aztán máris lezavartak volna egy laza numerát. Válaszolok rá!
#11 rockycellar
2014. 04. 2. szerda 20:14
Erős közepes Válaszolok rá!
#10 zsuzsika
2014. 04. 2. szerda 11:00
Gyenge. Válaszolok rá!
#9 Haj Hab
2014. 04. 2. szerda 09:39
Kicsit jobban ki lehetett volna bontani az előzményt, a rábeszélést, a megadást és a beteljesülést is. Válaszolok rá!
#8 veteran
2014. 04. 2. szerda 09:35
Közepes Válaszolok rá!
#7 papi
2014. 04. 2. szerda 08:11
Elmegy Válaszolok rá!
#6 hairy_pussy
2014. 04. 2. szerda 06:51
5p Válaszolok rá!
#5 Rinaldo
2014. 04. 2. szerda 06:41
Jó. Válaszolok rá!
#4 genius33
2014. 04. 2. szerda 06:29
Kb egy 6 os smile Válaszolok rá!
#3 A57L
2014. 04. 2. szerda 05:49
Csatlakozom közepes írás. Válaszolok rá!
#2 feherfabia
2014. 04. 2. szerda 05:09
5P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 04. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!