A+ A-

Lili beavat

14 éves voltam, amikor kivonultunk a nagyváros zajai elől a csendes vidékre. Könnyen barátkozó srác lévén hamar megismertem a szomszédokat és szereztem haverokat is. A szomszédban lakott egy lány, Lili, aki nekem nagyon tetszett, de mivel ő 18 volt, én meg 14, féltem elmondani neki, bár elég jóban voltunk. Amikor a szüleim elmentek, mindig őt kérték meg, hogy vigyázzon rám. Ő szívesen segített, mivel jól kijöttünk egymással, és nem is volt dolga. Eltelt 2 év, és engem igencsak elkezdtek érdekelni a lányok, de barátnő híján sokszor csak bal kezemmel könnyítettem magamon, ehhez szereztem egy pornómagazint is, ami mindig a párnám alatt volt. Ekkorra a legjobb barátom lett Lili és mindent megbeszéltem vele. Azaz, majdnem mindent, mert a maszturbálós részt még előtte is szégyelltem.
Egyszer a szüleim elutaztak Hévízre, valahányadik nászútra, és egy teljes hétvégén át nálunk volt Lili. Bár nem féltem egyedül és el tudtam végezni a ház körüli munkát, azért nem bántam, ha itt van. Szombaton reggel sokáig aludtam, és amikor dél körül felkeltem, elővettem a magazint a párnám alól. Azt persze nem tudtam, hogy ő már a házban van, és főzi az ebédet, amit megígért a szüleimnek. Amikor benyitott, hogy felébresszen, eléggé meglepődtem, és gyorsan elfordultam, hogy nehogy meglássa a magazint, illetve az álló farkamat. Bár gyorsan a takaró alá tettem az újságot, (én is a takaró alatt voltam) gondolom mindent tudott, mivel ő gyönyörű 20 éves nő létére tapasztalt volt ezen a téren. Elmosolyodott és beljebb jött, majd becsukta maga mögött az ajtót. Leült mellém az ágyra, hogy beszélgessünk. Azt mondta teljesen természetes ez az embereknél, például ő is szokott, maszturbálni. Megjegyezte, hogy nem érti, hogy hogy nincsen barátnőm, mivel jól nézek ki, és a testalkatom is sportos. Én nem tudtam szólni, majd nehezen kinyögtem, hogy azért, mert nekem ő tetszik.
Ezen legalább annyira meglepődtem, mint ő. Nem hittem volna, hogy egyszer kimondom és azt se, hogy pont neki. Erre ő azt mondta, adjam oda neki azt az újságot. Odaadtam, mire ő kinyitotta és elkezdte olvasgatni. Láttam, hogy tetszik neki. Bár azt mondta elég furcsa, ő még nem próbálta a gruppen-szexet, de kipróbálná. Majd becsukta és az asztalomra tette. Ekkor felállt és azt mondta, nem hagyhatja, hogy ennyire tájékozatlan legyek a szexben, és kénytelen tanítani pár dolgot. Levette a szoknyáját és a topját, majd a bugyiját és a melltartóját is. Mesébe illő teste volt és a arca is gyönyörű volt. Lefeküdt mellém az ágyra és azt mondta, keljek fel. Ekkor kicsit bizonytalanul, de felültem. Szétterpesztette a lábát, és el kezdte magyarázni. Mondta, hogy gondolja, tudom mi ez, de most megmutatja, hogy lehet elérni, hogy a lány élvezze. Azt mondta, az a jó, amikor a lány egy aktus alatt többször is elélvez, és ez 60%-ban a fiún múlik. Megfogta a kezem és bevezényelt a pinájához. Itt elkezdte mozgatni kezemet, úgy hogy egy lassú, majd egyre gyorsuló körkörös mozgást eredményez. Halkan elkezdett sóhajtozni, majd olyan 5 perc alatt éreztem, amint a forró pina egyre nedvesebb és nedvesebb lesz, majd már sikolyokban kitörve elélvezett. Eközben bár nem érintettük farkamat, nagyon felizgultam, annyira, hogy egy hajszál választott el az ejakulációtól. Ekkor azt mondta, nagyon ügyes vagyok és megcsókolt.
Közben a másik kezemet a mellére rakta és ott is elkezdte magát masszíroztatni. Ekkor hanyatt dőlt és azt mondta, most megmutatja, hogy lehet a legjobban elélveztetni egy lányt, azt mondta csókoljam meg, majd induljak lefele lassan és csókoljam végig a testét, mert ez érzékien hat a lányokra és nagyon felizgulnak tőle. Én engedelmeskedtem, és ahogy utasított, úgy nyalogattam, csókolgattam végig a testét. Amikor a puncijához értem megmutatta mi is az a csikló és elmondta, hogy a csikló nagyon érzékeny, és ez a kulcsa a legszebb orgazmusnak. Én csak követtem utasításait és elkezdtem nyalogatni a csiklóját, széthúztam a szeméremajkait és benyaltam neki, nagyon élvezte, mert nyalásom alatt fel-le dobálta a testét és a két kezemet erősen rászorította a mellére, és úgy masszírozta azokat. Amikor elérkezett második orgazmusához illatos pinájából valami nedv jött ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 03. 4. péntek 12:57
Jöhet a folytatás
#12 BalGa 2014. 04. 10. csütörtök 18:55
"Mázlista vagyok"
Ja, nem én, hanem ez annak a történetnek a címe, ami egy az egyben ugyanez, kivéve a lány nevét (abban Emese) és a szerzőt...
Szóval ez egy plágium... bár valóban lehetne jobb.

http://www.torte-net.hu/tortenet/4234-Mazlista-vagyok
#11 sztbali 2014. 04. 5. szombat 19:27
Lehetne jobb.
#10 zsuzsika 2014. 04. 4. péntek 08:45
5 pont
#9 rockycellar 2014. 04. 2. szerda 20:30
6 pontos
#8 veteran 2014. 04. 2. szerda 09:32
10pont
#7 papi 2014. 04. 2. szerda 08:13
Nem rossz
#6 Rinaldo 2014. 04. 2. szerda 06:35
Jó.
#5 genius33 2014. 04. 2. szerda 06:29
Jöhet a folytatás smile Tetszik.
#4 A57L 2014. 04. 2. szerda 05:49
Kedves kis történet.
#3 listike 2014. 04. 2. szerda 05:46
Közepes. 5pont.
#2 feherfabia 2014. 04. 2. szerda 05:19
6P
#1 Törté-Net 2014. 04. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?