A+ A-

Stephanie

A puncija is benedvesedett, ha csak arra a férfira gondolt. A férfira, akivel mostanában találkozgatott. Randiztak párszor, de eddig semmi komolynak mondható esemény nem történt. Michael igencsak vonzó, mégis kissé önmagának való férfi volt, kicsit talán régimódi is. Éppen ezért volt annyira titokzatos és ezáltal sejtelmesen izgató is Stephanie számára. Élénk fantáziájával érzéki kalandok, remélhetőleg minél előbb megtörténő, eseményeit vetítette le lelki szemei előtt.
Egy száll bugyiban állva bámult kifelé az ablakon, miközben vad, erotikus gondolatok keringtek csinos fejében. Buja elmélkedésébe merülve figyelte, ahogyan az eső áztatta utcán sietve, szapora léptekkel keresnek menedéket az emberek. Már megint zuhogott. Magára eszmélt, megrázta éjfekete, hosszú hajával keretezett fejét, tett egy lépést hátra, s készülődni indult arra a bizonyos régóta várt estére. Kéjsóvár gondolatai persze azért vissza-visszatértek, mintha a szűnni nem akaró kényszerűség vetette volna el magvait agyában, vagy talán lelkének titkos zugaiban megbújó vágyai keltek életre. Ki tudja?
Ma végre megtörténik. Akarja, hogy megtörténjen. Csábos ajkainak szélei önkéntelenül is mosolyra mozdultak. Maga sem tudta igazán, hogy mit is remél valójában e, még frissében bimbózó, kapcsolattól. Bár néha-néha voltak kapcsolatnak aligha nevezett kalandjai, amelyek nem ritkán csak egyetlen éjszakára terjedtek ki, de egyik sem volt számára az oly áhított igazi. Többre vágyott, és talán most lehetősége lesz ezt megkapnia.
Tisztában volt saját hibáival is. Betegesen tudott ragaszkodni elveihez. Sajnos sokkal inkább az elveihez, mint embertársaihoz. De már tanul, sokat tanult és tovább képezte magát. Minden oka megvolt rá, hogy ezt tegye, mivel érezte, hogy élete, így, ebben a medrében nem folyhat tovább. Többet kellene ismerkednie és emberek közé járnia. Igazi, normális társasági életet szeretett volna, nem csak azokat az unalmas vállalati partikat, amelyeken folyamatosan, főnökei fellengzős dumáit, kolléganői pletykálkodásait vagy férfikollégái már-már szexuális zaklatást is kimerítő disznó vicceit kellett hallgatnia.
Elmélkedését telefonjának csengése zavarta meg. Már megint az anyja volt az. Hűha, ez hosszú lesz. - gondolta. Szülei folyamatosan zaklatták, elege volt már belőlük is. Már régóta külön élt tőlük, hiszen saját lakása volt. Jól fizető, minden idejét felemésztő, kemény munkájával, biztos anyagi függetlenséget teremtett meg magának. Így is gyakran jártak a fejére, de inkább már az agyára, a kínos, minden előjátékot kerülendő, durr - bele kérdéseikkel. Mikor mész már férjhez? Mikor lesznek már unokáink? Mikor lesz már egyáltalán barátod? Steph így, Steph úgy. Bezzeg a nővére. Bla...bla...bla.... Szerették. Ezt tudta ő is. De akkor is... Ilyenkor sírni lett volna kedve. Magában beismerte, hogy igazuk van. Szerencsére, ilyenkor elég hamar sikerült őket leráznia. Imádta őket és ezt ők is tudták. De akkor is...
Néha-néha, amikor fáradtan ért haza az üres és rémisztően csendes apartmanjába, ráeszmélt arra, hogy mennyire igazuk van, hisz nem volt boldog. Bár mindene megvolt, pénz, karrier, kényelem, barátok, de valami már nagyon hiányzott számára. Gyengédség, érzelem, figyelmesség valaki részéről, akihez odabújhat esténként, ha már a padlón érzi már magát egy stresszel teli nap után. Valaki, aki mindig mellette áll, megvigasztalja, megsimogatja, megcsókolja, és végül jól megdugja. Kéjesen borzongott még a gondolatától is.
A szokásos, inkább egyoldalú beszélgetést követően, Stephanie zuhanyozni indult, hiszen már egy fél órája erre készült. Mezítelen lábbakkal, halkan lépdelve, őzgidaként szökdelt végig ízlésesen berendezett lakásán, annak is kicsiny, de komfortos fürdőszobájáig.
Fogmosás után, maradék kicsiny ruhadarabjától is megszabadulva lépett be zuhanyfülkéjébe. Maga mögött becsúsztatva ajtaját, megkezdte mindennapos tisztálkodási procedúráját. Ez alkalommal azonban alaposabb volt, s hosszabban elidőzött lakásának, számára oly kedves zugában. Régóta várt már erre a napra. Ma tökéletesen kellett kinéznie.
Rövid, áztató zuhany után elkezdte beszappanozni magát. A lány átlagosnak egyáltalán nem mondható, gyönyörű, sőt egyesek szerint tökéletes alkattal büszkélkedhetett. Rendszeresen sportolt és figyelt az étkezésére is, de persze genetikailag öröklött szerencséjének is tulajdonította, hogy ily könnyű volt eme természetesen csodálatos alakját megőriznie. A szappanozás közben tovább kenegette testét, oly helyeken kényeztetve magát, amelyeken mostanság már csak ő is nagy ritkán kalandozott el. Esetleg olyan alkalmakkor, mikor felgyülemlett feszültségét szerette volna levezetni, vagy csak egyszerűen egy mélyen átaludt, nyugalmas éjszakát akart magának.
Kezeinek simogató érintésére a vágy kezdte elönteni hibátlan, szinte hófehér testét. Hetyke mellbimbói meredten álltak ki kerekded, kicsinek egyáltalán nem mondható, méretéből adódóan kissé szétálló melleiből.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 10. 5. vasárnap 12:00
10P mert,jó írás.
#11 Sierra 2014. 03. 23. vasárnap 22:29
Legalább három másik helyen is fent van. A csuda tudja, hogy ő tette-e fel mindenhová, vagy egy másik írótól csente.
#10 genius33 2014. 03. 22. szombat 21:28
Nem rossz.
#9 listike 2014. 03. 22. szombat 05:56
Jó volt.
#8 rockycellar 2014. 03. 21. péntek 20:06
nem rossz
#7 zsuzsika 2014. 03. 21. péntek 13:11
Akkor nem csak nekem volt ismerős.
#6 papi 2014. 03. 21. péntek 11:55
Én is olvastam már valahol.
#5 veteran 2014. 03. 21. péntek 09:21
Másolt!!!
#4 zsuzsika 2014. 03. 21. péntek 07:55
Jó történet,de valahonnan ismerős.
#3 Rinaldo 2014. 03. 21. péntek 07:51
Szuper jó.
#2 feherfabia 2014. 03. 21. péntek 06:13
10P
#1 Törté-Net 2014. 03. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?