A+ A-

Pinacsók

Ahogy beléptek a szobába a nő azonnal levette a ruháit és lezuhanyozott. Megbeszélték, hogy ez más lesz, mint eddig. Utána a férfi ment a fürdőbe, a nő addig elhelyezkedett az ágyon. A hátára feküdt és kezét lábát széttette. Nem fogja megkötözni, mert a játék lényege a nő önfegyelme volt. Nem mozoghat, mozdulhat meg, csak ha a férfi kéri valamire.
A férfi körbe járta a szobát, és elhúzta a függönyt a panoráma ablak elől. A szemben lévő ház csak pár méterre volt, be lehetett látni, de éppen ezt akarta. Meggyújtotta a gyertyákat, kint már sötétedni kezdett. Addig a nő semmit nem csinált, csak a tekintetével követte a férfi mozdulatait. A függöny nem volt benne a megbeszélt dolgok között, de ki akarta próbálni, milyen érzés, hogy megleshetik a szeretkezésüket.
Most a férfi megállt az ágy végében, és semmi mást nem csinált, mint nézte a nőt. Minden egyes porcikáját végig tapogatta a tekintetével. Szinte a bőrén érezte ahogy vándorol a férfi szeme rajta. Libabőrös lett, a mellbimbója ágaskodni kezdett azonnal. A melle reagált a legjobban a vágyaira, és most is azonnal kívánatos lett. A férfi észrevette, az ő reakciója az ágaskodó farka volt. Kézbe vette és lassan elkezdett vele játszadozni, miközben haladt a nő testén a tekintete egyre lejjebb és lejjebb. A puncijánál elidőzött, oda is nyúlt majdnem, de visszahúzta a kezét. Keményre verte a faszát, a nő látta ahogy megcsillant a nedv a makkon. A férfi a nő szája elé ült és szopatta a faszát a nővel. Csak a makkját dugta a nő szájába, hogy szopogassa kicsit. Ő irányította az aktust. Az ajkak csak pár centire kaphatták be a meleg, meredező, kemény faszt. Egyszer mozdult a nő feje, hogy bekaphassa, de a férfi gyengéden leszorította a fejét. Onnan már hagyta, hogy az legyen amit a másik akar.
A kemény faszt betette a mellei közé, de ez is csak pár percig tartott. A mellbimbóit izgatta aztán a fasszal, simogatta őket, ütögette. Majd végre bekapta és a fogai közt játszadozott a már kőkemény bimbókkal. Szopogatta, nyalta, csiklandozta. Tudta, hogy ezzel a nőt az őrületbe kergeti, de kiélvezte. Ismerte a nő reakcióit, és arra várt, hogy a sóhajtások elárulják, milyen közel került a csúcshoz. Kivett egy jeget a pezsgős vödörből és azzal hűtötte le a nő melleit. A lecsordogáló vizet lenyalta a mellekről. Újra jeget vett a kezébe és a nő hasán mintát rajzolva, majd a nyelvével követve a jég útját eljutott a szeméremdombig. Játszadozni kezdett a jéggel a pina körül. Majd elkezdte nyalni. Előbb a vizet, majd ahogy a nyelve besiklott a punci barlangjába megeredtek a csatornák és ömlött a szájába a pinalé. Őt is meglepte, de nyalta, lefetyelte az édes, sós nedvet. Nem tudott betelni vele. Odatérdelt a nő lába közé, felhúzta a lábait és ott volt a szeme előtt a punci rózsaszirma. Óvatosan bevezette a farkát, épp hogy érezni akarta. Csak egy kicsit járt benne a fasz, de ő nyalni akarta még. Szét akarta nyalni, csókolózni akart a pinával. Szopni akarta a csiklót. A száját, nyelvét erre tartogatta, hogy a pinával élvezkedjen.
Ott volt az orra előtt, feltálalva a pina, hogy ő nyalja, rágja, csókolja. Csak a nyelve hegyével szántott rajta végig, többször is. Ízlelgette, incselkedett vele. Az ajkai megkeresték a csiklót és közrefogták, szívták, szivogatták, a fogaival játszadozott, a nyelve hegye bizseregtette. Megkeményedett, kitüremkedett, duzzadt lett és kívánatosabb, mint előtte. Élvezettel nézte, hogy ezt ő okozta. Majd újra szopta, nyalta, szopta, nyalta. Tocsogósan nedves lett a nő puncija. Járt a nyelve a lukban, mikor óvatlanul becsusszant. A nő felsikkantott és összerándult. Nem élvezett el, de közel állt hozzá. Még nem akarta, hogy élvezzen. Újra a jéghez nyúlt, és becsusszantott párat a punciba. A kifolyó levet itta, szürcsölte, de eredménye lett, mert a punci lenyugodott. Most kicsit megemelte a fenekét és azt kezdte el nyalogatni a nőnek. Imádta a kerek seggét, a redőzött barna lukat, amin látszik ha felizgul. A gát és ennek a nyalása a nőnek legalább olyan élvezetet ad, mint a pinanyalás. Közben harapdálta gyengéden a fenekét, nyalta és harapdálta. Élvezettel játszadozott a gát és a luk között, néha a pinához is odatévedt a nyelve, ami kellemesen hűs volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 genius33 2014. 03. 19. szerda 19:28
Ez mi a sz*r...?
#10 rockycellar 2014. 03. 19. szerda 18:32
Nagyon gyenge
#9 papi 2014. 03. 19. szerda 06:45
Elmegy
#8 devilmanrobi 2014. 03. 18. kedd 19:24
egy pont!
#7 tomi19 2014. 03. 18. kedd 17:38
Gyenge 4 pont
#6 veteran 2014. 03. 18. kedd 08:16
Nem nagy szám
#5 zsuzsika 2014. 03. 18. kedd 07:46
Közepes.
#4 Rinaldo 2014. 03. 18. kedd 07:05
Szuper.
#3 hairy_pussy 2014. 03. 18. kedd 05:57
5p
#2 feherfabia 2014. 03. 18. kedd 05:40
9P
#1 Törté-Net 2014. 03. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?