A+ A-

Laura vagyok

na figyeljetek legények! Szegények! Kemények...
Nagy buli volt, ünnepeltünk végre szabadon és önfeledten. Talán egy kicsit szabadabban és önfeledtebben is, mint egyébként szoktunk. Nekem egyébként sincs különösebb szükségem a bíztatásra, most viszont nem csak égtem a vágytól, de az alkalom is kínálkozott. Ő pedig éppen kéznél volt. Nekem már csak azt kellet eljátszanom, hogy egy kicsit kéretem magam. Szerencsétekre ezt a játékot mindig elrontom, így mire megtaláltuk az épület legeldugottabb pontját, már mindketten a győztesek diadalával faltuk egymást. Ő azt hiszi, hogy megkapott, én meg tudom, hogy megkaptam. A többi már tényleg csak az
élvezetek habzsolása. Két marokra, tele szájjal.
Kezdjük a markoknál? Nos, a markai valahogy mindig a mellemen kötnek ki. Bár azt hiszem ez normális reakció a férfiak részéről. Kurva jó melleim vannak ugyanis. Nagyok, feszesek, barnára vannak sülve még télen is, a mellbimbóim pedig állandóan gyönyörre éhesen ágaskodnak. Ellenállhatatlan vagyok akár melltartóban, akár a nélkül.
Nézzük a tele szájat? Huh, most is ő volt a kezdeményezőbb: lerángatta rólam a már egyébként is átnedvesedett tangámat és hanyatt döntött a fotelben. Egy végtelen hosszúnak tűnő mozdulattal futtatta végig a nyelvét a combom belső oldalán, a térdemtől egészen a puncimig, kiélvezve minden pillanatát a beteljesülés előtti izgalomnak. A kurva életbe, nagyon jól csinálta. Ahogy a nyelve, szinte nem is érintve a bőrömet, siklott egyre feljebb, én már nem bírtam magammal. Ajkamat sóhajok és türelmetlen sikolyok hagyták el. Mikor a szája a csiklómra tapadt, már sikongtam a kéjtől. Hol vadul végignyalt a fenekemtől egészen a kis szőrpamacsom felső széléig, hol gyengéden szívta és harapdálta a csiklómat, hol pedig tövig hatolt belém hegyes nyelvével. Hol pedig fogalmam sem volt mit csinál, csak rázkódtam a kéjtől és a saját vállamba haraptam, hogy fel ne ordítsak a sorozatos orgazmusaimtól. Amikor a lábaimat még feljebb emelte és a seggemet kezdte nyalni már az őrület határán voltam. Vártam, hogy egy hatalmas élvezés rázza meg a testemet, de a nyelve ekkor feljebb csúszott és újra csiklómnak feszült. Az új inger pihenésképpen hatott volna, ha egyszerre nem tolja ellenállást nem tűrő mozdulattal az egyik ujját a benyálazott seggembe. Így túl sok volt. Lazítanom kellett, hogy beengedjem az ujját, de abban a pillanatban már vonaglottam is az újabb orgazmusomtól. Lüktető seggem így készségesen szívta egyre beljebb a betolakodót.
A gyönyörű az egészben az, hogy ez még csak az előjáték volt. Vagy még az sem?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 12:48
Nekem és a feleségemnek tetszik.

Csak ígytovább. Pirospont.
#4 A57L 2014. 09. 3. szerda 16:30
Nagyon gyenge lett.
#3 listike 2014. 03. 10. hétfő 06:03
Értékelhetetlen.
#2 sztbali 2012. 10. 27. szombat 15:24
Gyenge és egyáltalán nem élvezhető.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?