A+ A-

Dorina története 2-3. rész

2. rész
Elkészítettük az ebédet, nagyon jó kedvem volt, dúdolgattam egész nap. Aztán a szokásos teendők . Közben a tegnap estén, éjszakán járt az eszem. És mikor arra gondoltam, mindig gyengédség fogott el! Láttam az arcát abban a Nagy Pillanatban, amikor férfi lett belőle! Láttam a szemén a csodálkozást, a gyönyört, amikor átélte azt amiről eddig álmodott. És amikor elért a csúcsra! Kimondhatatlan az a gyönyör, amit én is átéltem! Nem bántam meg, és nem éreztem bűntudatot, csak kimondhatatlan örömöt! És arra gondoltam hogy jó volna ismét átélni!
Vacsorázni kimentünk a teraszra. Könnyű vacsorát készítettem, utána borozgattunk, ücsörögtünk. Mindketten várakozással voltunk tele. Mondtam , hogy megágyazok, zuhanyozzon le, és az ágyban várjon.
- Mit fogunk csinálni?
- Mit, mit? Semmi olyat, amit mindketten nem egyformán akarunk!
Mire kijött a fürdőszobából, addigra én bekészítettem a bort, a gyertyákat, a füstölőt. Na meg előkészítettem magamnak egy pár ruhadarabot.
- Egy kicsit hosszabban leszek oda, de jövök! Addig foglald le magad! És nehogy rosszalkodjál!
Közben ránéztem a pizsamanadrágjára, ami már domborodni kezdett. Megfordultam, elmosolyodtam, és kimentem. Közben arra gondoltam, hogy nemsokára... és erre megborzadtam a gyönyörtől. Végtelen örömöt éreztem, hogy olyat adtam a fiamnak amit kevesen tesznek meg. Én lehettem az első nő az életében! Nem kritizáltam az ösztönös próbálkozásait, hanem vezettem a gyönyör útjára! Miért is tagadnám, nekem is nagyon jó volt! Lezuhanyoztam, megtörülköztem, és szolidan kisminkeltem, beillatosítottam magam. Majd felvettem a magammal behozott ruhákat. Egy fehér csipke harisnyatartót, fehér harisnyát melynek széles csipkében végződött a szára, majd egy falatnyi fehér csipketangát. Felvettem a combközépig érő áttetsző köntösöm, beledugtam a lábam a magas sarkú pomponos papucsomba és elindultam a szobába, ahol kölcsönös gyönyört fogunk adni egymásnak. A gyertyák kellemes fényt adtak a szobának. Mikor beléptem, rám nézett, és -Óhhh! - mondta. Odaléptem hozzá, arcommal végigsimítottam az arcán, lágyan szájon csókoltam.
- Tomikám, a tied vagyok! És te az enyém! Lássam mit tanultál!
Bort öntött, ittunk, majd az ölébe vett, és az ágyhoz vitt. Finoman letett, mellém hevert, csókolgatta a nyakam, keze a köntösöm alatt a melleim kereste. Majd hosszan érzékien szájon csókolt, és izgatta a cicim. Átölelt, amit viszonoztam. Egyre jobban kellett kapkodnom levegő után. Kibontotta a köntösöm, és ráhajolt a melleimre. Lágyan szopta a bimbómat, mely hamar megkeményedett, és elkezdett a puncim nedvesedni. Aztán végigcsókolta a hasam, félrehúzta a tangám, és a puncim kezdte el puszilgatni. De közben mindenütt simogatott. Majd megfordult, mellémfeküdt, így le tudtam venni a nadrágját, és meg tudtam fogni a kemény farkát. Simogattam, de szerettem volna a számban érezni. Húztam magamhoz, áttette a fejét a vállamon, ráhajolt a puncimra és a tangát félrehúzva nagyon ügyesen elkezdett nyalni. Azt hittem, hogy elélvezek menten. Klasszikus 69es pózban izgattuk egymást, mikor finoman eltoltam magamtól, és önkívületben mondtam neki:
- Gyere! Siess! Dugd be! Ott is érezni akarlak!
Megfordult, elhelyezkedett a lábaim között, és a farkával körözött a puncimon, majd egy határozott, de nem durva mozdulattal tövig belém nyomta. Feljajdultam a gyönyörtől, és emeltem meg a talpam a levegőbe kiegyenesítve a térdem. Aztán átkulcsoltam a derekát, és csak nyöszörögni tudtam! Jó volt minden egyes döfése, az izgalom hullámai öntöttek el tőle, melyek még le se csendesedtek, és máris jött a következő! Legszívesebben ordítottam volna, hogy „Még, még! Csináld!!!!” De csak nyöszörögni tudtam. Már önkívületben dobáltam magam, mikor egyszer csak felnyögött, tövig belém hatolt, megmerevedett, én is felemeltem a csípőm, és elárasztott a lávájával, mely lüktetve lövellt ki. Felsikoltottam, és elöntötte testem az orgazmus, melynek hullámai hatására majd kiszakadt a méhem a helyéből! Aléltam omlottam össze. Ő is rámborult, éreztem hogy teljesen kitölti hüvelyem a forró farka. Éreztem hogy a bőségesen belémlőtt magja lassan kicsordul belőlem végig a gátamon, a popsimon. Ezen az estén már nem volt ismétlés, mert úgy éreztem, hogy sok a kiéhezett puncimnak, mert már kezdett sajogni.
Lassan két hete hogy együtt alszunk, és szeretkezünk. Ez idő alatt szinte mindent kipróbáltunk. Én javasoltam, hogy egyszer csináljuk úgy, hogy csak nyelvvel élveztetjük el egymást. És ez is megtörtént nem is olyan sokára. Nem részletezem,de furcsa volt, amikor a számba élvezett! Először éreztem az ondó ízét, ami semmi máshoz nem hasonlitható! Kicsit ilyen, kicsit olyan! De nem köptem ki, hanem lenyeltem!
3. rész
Már lassan három hónapja hogy megtörtént az első együttlétünk a fiammal. Sokféle képen szeretkeztünk, kipróbáltunk más szinte minden testhelyzetet, csak még egy valamit nem a popószexet. Az igazság az, hogy én még egyáltalán nem próbáltam, mintegy szűz vagyok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 davee10 2015. 02. 5. csütörtök 20:49
nagyon jo
#13 zoltan611230 2014. 03. 3. hétfő 13:26
10 pont
#12 Bandyta77 2014. 02. 26. szerda 05:43
jó történet
#11 tomi19 2014. 02. 25. kedd 19:06
Szép volt 10 pont
#10 sztbali 2014. 02. 25. kedd 12:23
Jó. Az anál címke viszont hiányzik.
#9 norbert7818 2014. 02. 25. kedd 07:31
10 pont nagyon jo
#8 feherfabia 2014. 02. 25. kedd 05:53
Hihető!10P
#7 zsuzsika 2014. 02. 24. hétfő 10:16
Jó.
#6 veteran 2014. 02. 24. hétfő 08:32
Nagyon jó 10 pont
#5 Rinaldo 2014. 02. 24. hétfő 06:57
Nagyon jó,ahogy seggbe dugta.
#4 listike 2014. 02. 24. hétfő 06:10
Gratulálok Dorinka. Nagyon szép volt. Ha van még történeted, légyszíves írj még.
#3 A57L 2014. 02. 24. hétfő 05:01
Nem rossz.
#2 papi 2014. 02. 24. hétfő 04:59
Egész jó
#1 Törté-Net 2014. 02. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?