A+ A-

Tökéletes színdarab: az első felvonás

Arcomon elégedett mosollyal lépek eléd, jobb karomat keresztülfonom derekad körül, kissé magamhoz húzlak. Arcodon ugyan azt az elégedett, huncut mosolyt látom, de úgy sejtem, nem ugyan az váltja ki belőlünk.
Míg te jóllakottan, macskásan nyújtózkodsz a magasba és örülsz a megtömött pocidnak, hogy milyen finom vacsorával készültem neked, addig az én mosolyomat magával ragadó, számomra tökéletes alakod idézi elő. Közelebb hajolok hozzád, beszívom édeskés parfümöd illatát, imádom, ha az orromat is kényezteted az illatoddal.
Tekintetem nyakadon át mély dekoltázsodra siklik, elmerülök a csodás látványban. Szeretem a ruganyos, telt kebleidet nézni, szabad kezem csípődre helyezem lágyan, óvatosan megindulok vele felfelé oldaladon, míg el nem érek vágyaim tárgyaihoz. Gyengéden, de határozottan markolok rá előbb egyik, majd másik melledre, odahajolok, és csókot hintek először dekoltázsodra, majd felváltva mindkét domborulatodra.
Eközben te dorombolsz, karjaidat vállaimra ejted, átkarolod velük nyakam és megölelsz. Picit hozzám simulsz, incselkedsz, dörgölőzöl csípőddel, amíg én kerek, feszes feneked simogatom balommal.
Enyhén hátrébb állsz tőlem, a szemembe nézel, megdicséred a vacsorát, milyen ízletes volt és mennyire jól esett. Jutalmul csókodat várom el, amit vonakodsz megadni, kacérkodsz velem, mondván azt nem szabad megkapnom, de mikor előre hajolok és ajkaimat a tiedhez érintem, nem tiltakozol, lágyan viszonzod csókomat, gyengéden simogatod nyelveddel nyelvemet, közben érzem, hogy mosolyogsz.
Önkéntelenül csúsztatom mindkét kezem csípődre, s mire feleszmélek, már mélyen dekoltált, hófehér topodat húzom le rólad, aztán hagyom a földre hullni.
Ismét megcsodálom kívánatos melleid, és örömmel nyugtázom, hogy a kedvemért csipkés, átlátszó anyagú melltartót vettél fel. Látom kemény bimbóid, melyek szinte kiszúrják kebleid fogva tartóit.
Magamhoz húzlak, átölellek, miközben megpróbálom kioldani melltartód kapcsát, de ellököd magad tőlem és kezeimre csapsz, azt mondod, nem szabad még, látnom kell egyben az egészet!
Elmosolyodom, igazad van, bár szerettelek volna minél előbb megszabadítani a vágykeltő ruhadarabtól, hogy végre láthassam és közvetlenül foghassam kézbe domborulataid.
Leguggolok előtted, finom csókot lehelek hasadra, köldöködbe, miközben kipattintom fűzöld miniszoknyád gombjait és hagyom, hogy lassan a földre csússzon a szövetdarab combjaidon. Szemmagasságból látom a melltartóhoz illő, hasonlóan enyhén átlátszó csipkés bugyidat.
Halkan felsóhajtok, ahogy közelebb hajolok, belélegzem illatod és apró puszit lehelek öledre bugyidon keresztül. Felemelkedek melléd, két kézbe fogom arcod, köszönetet mondom, amiért kiöltöztél a kedvemért és szenvedélyesen megcsókollak, amit egy újabb huncut, kacér mosoly kíséretében válaszolsz.
Gyorsan az ágyra szökkensz és nyakig húzod magadra a takarót, mondván hideg van, aztán durcáson összefonod melleid előtt karjaidat, bár ezt nem látom, és közlöd, mennyire unfair, hogy te már szinte meztelen vagy, én pedig még mindig ruhában.
Sietősen, de azért egy röpke show keretében kigombolom bordó ingem, amit kifejezetten a mai estére kértél, hogy tartsak rendben, kicsit megpörgetem a fejem fölött, ezen jót nevetünk mindketten, aztán arcod elé dobom. Rögtön felkapod és magadra teríted, miközben orrod elé húzod és beszívod a rajta lévő parfümöm illatát.
Lerugdalom magamról a farmerom, így én is megtapasztalom, hogy tényleg hűvös van egy picit, ezért behuppanok melléd. Már vársz rám, a takaró félig kihajtva, amint melletted vagyok, már borítod is rám oltalmazóan. Amíg az ölembe veszem a laptopot, hozzám kucorodsz és átkarolsz, lábad átkulcsolod az enyémen.
Amíg emésztünk, mindenféle videókat nézünk, jókat nevetünk rajtuk, de néha-néha egymáshoz érünk, megsimítasz a lábaddal, áthúzod ölem fölött a tenyered, szinte csak az ujjaiddal érintve, olykor végigsimítom a popsid, csókot lehelek a nyakadra, gyengéden megmarkolom a cicid, bebújtatom fürkésző ujjaim a melltartódba. Egyszer még a bugyidba is próbálok bejutni, de rácsapsz a kezemre és közlöd, hogy azonnal vegyem ki onnan, oda nincs engedélyem besurranni!
Eközben játékosan dobáljuk a szájra puszikat, a lágy csókokat, egyre nő a feszültség.
Elég volt!
Határozom el. Félreteszem a laptopot, hanyatt fektetlek, melléd helyezkedem, bal karomat áthelyezem feletted, megölellek, magamhoz húzlak jelképesen, végigsimítom szeretetteljesen arcodat, hajadba túrok picit, aztán föléd hajolok, és megcsókollak. Ez már nem játszadozás, ez már a vágyak beteljesülésének kezdete. Közelebb húzódsz hozzám, átkarolod simogató balomat, jobboddal próbálsz fogást keresni, nem tudod, hol simíts vele. Megemelkedem kissé, sietve dugod át karod felsőtestem alatt, hogy hátamat simíthasd.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.83 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2014. 02. 22. szombat 16:03
Igazi ötös, de csak tízből.
#9 listike 2014. 02. 22. szombat 08:20
Gyengécske.
#8 Pavlov 2014. 02. 21. péntek 22:38
Sima leírás, önálló ötlet nélkül.
#7 sztbali 2014. 02. 21. péntek 19:01
Középmezőny.
#6 zsuzsika 2014. 02. 21. péntek 12:09
Közepes.
#5 veteran 2014. 02. 21. péntek 08:33
5p
#4 Rinaldo 2014. 02. 21. péntek 07:06
Elmegy.
#3 feherfabia 2014. 02. 21. péntek 05:48
5P
#2 A57L 2014. 02. 21. péntek 04:51
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2014. 02. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?