A+ A-

Otthon várt

Késő este volt már. Legalább egy órája otthon kellett volna lennem, biztosan aggódik már a kedvesem, gondoltam magamban.
Fáradtan, szinte beestem közös kis lakásunk bejáratán. Éreztem a fürdőszobánkból kiáradó kellemes párát és forróságot, valamint Villő, hiszen így hívják, semmihez sem fogható édeskés, nőies illatát. Most zuhanyozhatott, ezáltal egyből meztelen testének látványa kúszott gondolataim közé és másra már nem is tudtam gondolni, csak arra, ahogy kecses lábait derekam köré kulcsolja és a nyakamba szuszog... Miután kissé feleszméltem ködös gondolataimból egyből feltűnt a sötétség.
Biztosan lefeküdt aludni, könyveltem el magamban kissé kedvetlenül, hiszen alig vártam már, hogy megmártózzam szerelmem forró ölében.
Valamit azért sejthettem, ösztönösen halkan és lassan indultam el hálónk felé, talán már éreztem, hogy vár ott bent valami. A résnyire nyitott ajtón belestem és azonnal le is merevedtem. Minden szempontból.
A leggyönyörűbb látvány tárult elém, Villő volt és senki más, és igen, maszturbált. Nem sűrűn láttam még őt így, sőt még sosem. Teljesen más volt, mint mikor a szenvedély hevében lenyúlt, hogy megdörzsölje érzékeny kis pontját, miközben én szüntelenül szerettem őt.
Hatalmas ágyunk közepén terpeszkedett, kényelmesen elnyúlva, sajnos nem meztelenül. Egyedül az egyik pulóverem takarta el előlem a már jól ismert, tökéletes testet. Alul semmi sem volt rajta, fölül pedig egy izgató kis sávot láttam belőle, a köldökét és a mellei közötti völgyet.
Éreztem, ahogy kezdek izgalomba jönni, de a világért sem akartam volna megzavarni.
A kicsiny kezek serényen simogatták az izmos combokat, amiket a legjobban imádok. Majd az egyik felsiklott az apró halmok egyikére és lágyan, lassan masszírozni kezdte. Alig bírtam uralkodni magamon, hogy ne menjek egyből oda. Pulóverem idegesítően rossz helyen volt állandóan, nem is értettem miért van egyáltalán rajta. Gyönyörű hajzuhataga a bal válla fölött terült szét a párnán, piciny kis szája résnyire nyitva és halkan kapkodta a levegőt. Mélybarna szemei természetesen csukva, így nem vett észre. Közben a lenti kezecske lapos hasára felcsúszott, de csak egy pillanatra, hogy aztán rátaláljon szeméremdombjára. Hagyott egy kis fazont, elmosolyodtam, hiszen én kértem pár napja... pár napja, volt az majdnem két hete is, ezért maszturbált, ki volt már éhezve, ahogyan én is, csak az én gondolataim le voltak kötve. Szinte már majd’ megőrültem a műsortól, nadrágomon keresztül voltam kénytelen magamra markolni. Bal kis keze ahogy rátalált duzzadt foltjára, egyből megrángott teste és el is akadt kissé a hangja, mocorognom kellett, farmerem már nagyon kényelmetlennek bizonyult, de lapítottam. Jobb keze egyre erősebben szorította mellét, akaratosan fogta közre édes bimbóját.
Ezen muszáj volt elmosolyodnom, sosem láttam még ilyennek, de nagyon is tetszett ez az oldala is. Kapkodtam a fejem, hiszen lenti keze már igazán serényen dolgozott. Eszeveszettül körözött csiklóján, majd leállt egy pillanatra, nagyon lihegetett. Az előbb majdnem felért a csúcsra, csodálkoztam, hogy abbahagyta, de kíváncsian fürkésztem tovább gyönyörű párduc testét. Fejét oldalra fordította, pulóverembe nyomta arcát, majd halkan felnyögött, kellett pár másodperc, míg rájöttem, az illatomat érzi a ruhámon. Ismét mosolyognom kellett. Néhány sűrű tincs bájos arcába hullott, ha lehet még jobban zavart, hogy nem láthatom kifejező vonásait, mint a félig fedett dekoltázsát.
A kis pihenő elteltével újra mozgásba lendült, párszor végigsimított szűk kis bejáratán, majd lassan eltűntette magában középső, kecses ujját. Ajkai elnyíltak az érzésre. Kicsit várt, pihegett, majd lassan mozgatta ujját magában, csípője elkezdett ringani a megfelelő ritmusra, aztán újra felsőmbe temetkezett, gyorsított. El sem hittem, h mindezt az illatom képes kiváltani belőle. Végig kigomboltam nadrágom, legalább lazítsak kicsit az elviselhetetlen szorításon, de nem akartam magamon segíteni. Ujját kihúzta magából, majd legnagyobb megdöbbenésemre szájához emelte és el is tűntette benne a legfinomabb nedvekkel áztatott ujjat. Jobb keze hajzuhatagába túrt, hogy arrébb dobja hajkoronáját, ajkát beharapta lágyan, a leggerjesztőbb mozdulatsorok egymásutánja.
Tudtam, hogy már felrobbanok, láttam Villőn, hogy nem kell neki sok, és aztán nagy robajjal elvonulok a fürdőbe és remélhetőleg feleszmél az „érkezésemre”, ami igazából csak a menekülésem, hogy aztán második orgazmusát már igazán tőlem kaphassa. Még nyalogatta középső ujját, amihez időközben csatlakozott a gyűrűs is, nedvesítés gyanánt. Vadul szopkodta ujjait, majd örömömre mohón magába mártotta ujjait, halk nyögés kíséretében kezdte most már teketóriázás nélkül gyorsan rángatni ujjait, aminek következtében a vártnál sokkal gyorsabban, ívben megfeszült kecses háta és egy diszkrét nyögés hagyta el a száját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Loene 2014. 02. 20. csütörtök 23:37
Tetszett mehet a 10-es.
#12 listike 2014. 02. 7. péntek 14:29
Ez bizony 10pont.
#11 veteran 2014. 01. 29. szerda 20:34
#10 A57L 2014. 01. 29. szerda 05:53
Egész jó.
#9 sztbali 2014. 01. 28. kedd 13:28
Biztatásul egy 8-as.
#8 rockycellar 2014. 01. 28. kedd 08:27
9pont
#7 tomi19 2014. 01. 28. kedd 08:10
Nagyon tetszett 10 pont
#6 Andreas6 2014. 01. 28. kedd 07:46
Nagyon jó!
#5 Rinaldo 2014. 01. 28. kedd 07:31
Szuper.
#4 hairy_pussy 2014. 01. 28. kedd 06:31
10p
#3 feherfabia 2014. 01. 28. kedd 05:53
Nagyon szép!
#2 papi 2014. 01. 28. kedd 04:49
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 01. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?