A+ A-

Nőgyógyásznál

Igen régóta izgat az orvos - beteg szex. A házasságom ideje alatt ez a téma tabu volt, a férjemnek soha nem említettem. Aztán elváltam. Azóta az úgynevezett "szinglik" életét élem, és hamar felismertem ebben az életmódban a talán legnagyobb gyönyört: a szabadságot.
Sok időt töltöttem a szexhirdetések böngészésével, mire rátaláltam arra, amire mindig is vágytam. Levelezni kezdtem egy privát rendelőt működtető házaspárral. Néhány levélváltás után megbeszéltük az első találkozót. Megbeszéltük, hogy úgy fogok viselkedni, mint aki vizsgálatra érkezett. Így is történt.
A taxi egy szép kertes házhoz vitt. A kaputelefonon bemutatkoztam, és már nyílott is az ajtó. Befelé menet heves izgalom lett úrrá rajtam. Az orvosi vizsgálatok előtti izgalom, keveredve a szex utáni vággyal. Zihálva, kissé idegesen nyitottam be az ajtón, ami a váróba vezetett. Nem jöttek egyből elém, várnom kellett. Aztán néhány percnyi feszült várakozást követően kijött a "nővérke", és behívott a rendelőbe. A vágytól borzongva léptem át az ajtón. Nem tudtam, pontosan mit is érzek. Az egyetlen amiben biztos voltam, hogy kellemes, vonzó számomra a helyzet. A hasonló vizsgálatok félelme teljesen eltűnt. Tudtam, hogy az elkövetkező percekben csak a jóban lehet részem, és ez méginkább felizgatott, lelkessé tett, felvillanyozott.
Belépve a következő kép tárult elém: Az asztal mögött jobbra, az orvos ült. Mellettem a szokásos vizsgáló asztal, a két, lábakat terpeszben megtartó szerkezettel. Mikor rápillantottam, újabb meleg bizsergés futott végig a testemen a puncimtól kiindulva, egyenesen a nyakam felé. Szinte éreztem szétnyitva a lábaimat. Ahogy a puncim feltárva, kinyitva látható az doktor számára, és hozzáér, megvizsgálja... A gondolataim már cikáztak is a szebbnél szebb élvezetek körül, és csak a nővérkét megpillantva tértem vissza némelyest a való világba. Az orvosnak elmondtam, hogy rutin ellenőrzésre jöttem. A beszédem természetes volt, és teljesen beleillett a megbeszélt tervbe. Már-már nem tudtam, hogy tényleg színjáték-e, vagy valóság, de ez csak plusz izgalmat kölcsönzött a helyzetnek. A nővérke a balra elhelyezett paravánhoz kísért, és kért, hogy vegyem le minden ruhámat.
A ruhákkal eleinte lassan és félve, de sorra vetkőztem le a gátlásaimat is. A nővér folyamatosan nézett, és ettől az izgalmam csak fokozódott. Egy olyan helyen éreztem magam, ami végre az én felhőtlen élvezetem helyül szolgál, és ahol legnagyobb élvezetemre kitárulkozhatok. Mikor befejeztem a vetkőzést, kiléptem a paraván mögül, és a vizsgáló asztalhoz mentem. A nővér felsegített, és lábaimat széthúzva belehelyezte őket a tartókba. Ott feküdtem meztelenül, szétnyitott lábakkal, a "vizsgálatra" várva. "Doktor úr!" szólt a nővérke, majd az orvos felkelt székéből, és odajött hozzám.
"Emelje fel a kezeit kérem, megvizsgálom a melleit"- mondta. Ez a vizsgálat persze sokkal inkább volt símogatás, mint valódi, tudományos vizsgálat. Az orvos kezébe vette a melleimet, finoman végigsimította őket, egyszerre, majd mindkét kezével külön-külön mindkettőt. Masszírozta, gyúrogatta, őket hosszú perceken keresztül. Az első egy-két percben még idegenkedtem a helyzettől, de a feszültség hamar elmúlt belőlem. Puncim nedvesedni kezdett, sóhajaim egyre mélyebbekké váltak.
"Fáj önnek, mikor itt megnyomom?" - kérdezte az orvos, és mindkét kezével finoman, masszírozó mozdulatokat kezdett végezni az egyik mellemen.
"Nem, doktor úr!" - válaszoltam neki, nem titkolt élvezettel a hangomban. Majd megismételte a kérdését még néhányszor, mire én az élvezettől egyre inkább elhaló hangon válaszolgattam neki.
"Nővérke, kérem maga is vizsgálja meg a hölgy mellelit!" - utasította asszisztensét az orvos, és a lucskos puncimhoz ment. Most a nővér vette kezelésbe a melleimet, a doktor pedig finoman a puncimhoz ért. Hagytam magam sodródni az árral, és nagyon élveztem, mintsem szégyelltem volna azt, hogy az orvos tisztán láthatja puncim nedvességéből, mennyire izgalomba jöttem. Eleinte csak széthúzta a nagyajkaimat, úgy "vizsgálgatta" azt a bejáratot, majd egyre érzékenyebb területekhez ért. Ujjai rátaláltak az érzékennyé vált csiklómra, és lassú símogatásba kezdtek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.39 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon53 2015. 12. 5. szombat 23:30
Csatlakozom az előttem szólóhoz
#13 Viquel 2014. 01. 26. vasárnap 22:50
Elhamarkodták azt az orvosi vizsgálatot, lehetett volna alaposabb is.
#12 vari78 2014. 01. 22. szerda 20:50
Gyenge, pedig jól indult!
#11 rockycellar 2014. 01. 22. szerda 17:08
Gyenge
#10 zsuzsika 2014. 01. 22. szerda 10:04
Gyenge
#9 feherfabia 2014. 01. 22. szerda 05:08
#8 sztbali 2014. 01. 21. kedd 14:19
Jól indult de el lett kapkodva. 4 pont.
#7 Rinaldo 2014. 01. 21. kedd 08:10
Seggbe is dughatta volna.
#6 gyuri0926 2014. 01. 21. kedd 07:41
Ez harmatosan gyenge és főleg nem gruppen .
#5 hairy_pussy 2014. 01. 21. kedd 06:51
kicsit gyenge
#4 papi 2014. 01. 21. kedd 05:20
Csatlakozom az előttem szólóhoz
#3 veteran 2014. 01. 21. kedd 05:13
Nagyon gyenge.
#2 Pavlov 2014. 01. 21. kedd 04:39
Többet is ki lehetett volna hozni belőle.
#1 Törté-Net 2014. 01. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?