A+ A-

Autóban

Korábban már volt "kalandom" férfiakkal, de egyiknél sem történt semmi . Mindig megijedtem, amikor szexre került volna a sor, bár vágytam rá, de sohasem vettem a számba, vagy engedtem, hogy belém hatoljon bárki, amíg...
Egyik alkalommal egy avatóünnepségen vettem részt, bár a részt venni kifejezés elég erős, itt is mint mindig a háttérbe húzódva figyeltem az eseményeket. Abban volt más a helyzet, hogy azt vettem észre, hogy egy férfi engem figyel, és mintha szemezni próbálna velem, párszor összeakadt a tekintetünk, megállapítottam, hogy normális külsővel van megáldva, de mindig elfordítottam a fejem. Aztán, ahogy ott álldogáltam, elmentem a svédasztalhoz, ott is mellém sodródott, és véletlenül hozzáért a kezemhez, meg mintha végigsimított volna a fenekemen is, de abban a tömegben ez bármikor előfordulhatott. Én nem álltam meg beszélgetni senkivel, csendben visszahúzódtam enni.
Kicsivel később el is indultam hazafelé, kisétáltam a közeli parkon át a buszmegállóhoz.
Egyszer csak a buli helyszíne felől felbukkant egy fehér kétajtós autó, és elég közel hozzám lelassított majd megállt. Én értetlenül figyeltem, hogy vajon mit csinál a sofőr, majd látom, hogy az autó megfordul halad pár métert, majd újra megáll, vészvillogó ki, és álldogál. Gondoltam is magamban, ez teljesen értelmetlen vajon mit csinál. Ekkor érkezett egy busz, nem az enyém, így egyedül maradtam a megállóban, erre az autó elindult és beállt elém a buszmegállóba. Én először azt gondoltam, hogy biztos a helyes utat keresi, így hát benéztem az ablakon, és ott ült az az úr a buliból. Leengedte az ablakot, és azt kérdezte: Elvihetlek egy darabon? majd kinyitotta az ajtót, én pedig egy kis hezitálás után beszálltam mellé.
Mielőtt elindultunk volna kezet nyújtott, Zoli vagyok mondta, örülök, hogy itt vagy. Elindulás után, minden sebességváltásnál megérintette a combomat, én meg egyre inkább remegve gondoltam rá, hogy vajon mit akarhat tőlem, véletlen-e vagy vajon fel akar szedni. Így hát elhúztam a lábamat és a kezemet a lábamra tettem. A következő pirosnál már tudtam, hogy mit akar, mert a távolság ellenére simított végig rajtam, és a kezemen nyugtatta az övét. Mikor elindultunk, azt kérdezte, volt már ilyen kapcsolatod? Én pedig elmondtam neki az eddigi eseteket, hogy mindig megijedtem, és hogy meddig jutottam. Következő kérdése az volt: És mit szeretnél, meddig szeretnél eljutni? Közben persze a keze megint az enyémet kereste. Én azt válaszoltam, hogy mindent.
Ekkor bekanyarodott egy fákkal körbevett kicsi parkolóba, ahol le is állította az autót. Megfogta a kezem a saját combjára húzta és azt mondta mosolyogva: Én szeretnék veled szeretkezni, és mindent megteszek, hogy te is élvezd. Erre nem tudtam mit válaszolni, de így folytatta: Neked kell eldöntened mit szeretnél, most kinyitom az ajtót, ki kell szállnod, én előre hajtom a hátsó ülést és te eldöntheted, hogy elmész-e, vagy visszaszállsz hátra.
Kiszálltam és arra gondoltam miért ne. Így hát visszabújtam a hátsó ülésre. Mosolyogva hátra fordult és azt mondta: Helyezd magad kényelembe, és szólj, ha kész vagy, ebből fogom tudni, hogy mennyire vagy bátor és hogy mennyire vágysz rám, és előre fordult
Én pedig nem sokat gondolkoztam, levettem az összes ruhámat, és az első ülésre tettem. Majd az egyik lábamat a biztonsági övvel az üléshez \"kötöztem\", magamra terítettem a pulóveremet, és a két kezemet is \"kikötöztem\". És azt mondtam: Gyere nyugodtan., megfordult, átbújt az ülések között rátámaszkodott a kezével a hasamra, és azt kérdezte:
- Ez mi? És mit szeretnél?
- A pulóverem, és először egy csókot..
Odahajolt hozzám és éreztem, hogy ajka az enyémhez tapad, éreztem a nyelvét, és ő újabb és újabb csókokat adott, majd ajka, fülem és nyakam felé vándorolt. Keze közben felfelé csúszott a mellkasomon (a pulóveren), majd meztelen vállamhoz ért, és tovább halad meztelen karomon egészen, míg az övet el nem érte. Ekkor ajka kicsit eltávolodott tőlem, rámnézett, én pedig csak annyit mondtam:
- Nagyon vágyom rád.
Keze egyszerűen félresöpörte a pulóvert, és én éreztem, hogy mellkasa az enyémhez simul, keze a mellbimbómat morzsolgatja. Ajka újra elindult az ajkaimtól a fülemen át a nyakam felé. Keze pedig végigsimított a hasamon, egészen a hímvesszőmig. Kezének érintésétől eltűntek gátlásaim, és testem hullámzani kezdett. Szája közben a mellbimbóimhoz tapad, majd elkezdett lefelé, haladni, míg a hímvesszőmet is végigsimította a nyelve. Keze a golyóimat masszírozta, nyelve és ajka pedig nem tudom mit csinált, de annyira elvesztettem az eszem, hogy amikor kicsit is eltávolodott a farkamtól, a testemmel próbáltam követni. De feltérdelt, és azt mondta:
- Szeretnék beléd hatolni, te mit szeretnél? - És közben végigsimította nyelvével a farkam. Én csak suttogni tudtam. bár a vágytól inkább kiabálni szerettem volna:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 szuszoka199601 2014. 03. 29. szombat 23:37
bizonyosan volt visszatapsolás
ami kicsit zavart, h síkosító nélkül, durr bele bumm, és az milyen gyönyör... csak ez zavart, a többi nem egész jó volt
#6 papi 2013. 12. 4. szerda 05:24
Egész jó
#5 v-ir-a 2013. 12. 3. kedd 21:36
bizonyosan volt visszatapsolás nyes
ami kicsit zavart, h síkosító nélkül, durr bele bumm, és az milyen gyönyör... csak ez zavart, a többi nem egész jó volt smile
#4 veteran 2013. 12. 3. kedd 15:48
Minden bizonnyal sokszor.
#3 Rinaldo 2013. 12. 3. kedd 11:08
Elmegy.
#2 Oszab 2013. 12. 3. kedd 07:44
Igen
#1 Törté-Net 2013. 12. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?