A+ A-

Áruházi mikulások

Tavaly a nagy karácsonyi bevásárlás jó kis kalandba sodort. Egy nemrég nyílt hatalmas hipermarketben nézelődtem csak úgy, hátha meglátok valamit, amivel meglephetem magam. Találtam is egy kis kosztűmöt, amilyenre már régen fájt a fogam. Az áruház tele volt mikulásokkal, akik ajándékokat osztogattak, nagy piros zsákjukból. Két mikulás a próbafülke előtt táborozott le és nekem közöttük kellett elmennem, hogy bejussak a fülkébe. Éreztem a mohó pillantásukat, ahogy elhaladtam mellettük. Gonosz ötletem támadt.
Megviccelem egy kicsit őket, gondoltam, biztos nem fognak megharagudni érte. A mikulás jelmez alatt két csillogó szempárt véltem felfedezni. Biztosan egyetemisták gondoltam, akik így keresnek egy kis pénzt. A próbafülke ajtaját résnyire nyitva hagytam, és lassan vetkőzni kezdtem. Lopva ki-kipillantottam a résen és nem kellett csalódnom, a két mikulás bizony alig leplezve lesett be rajta.
Mint mindig, most is őrjítően sexis fehérnemű volt rajtam, és nem síettem az öltözködéssel. A várt hatás nem maradt el. Az egyik mikulás egész közel jött, és szinte a függönyhöz ért a feje, ahogy izgalomtól tüzes szemekkel bámulta testemet. Elnevettem magam, és intettem neki, hogy jöjjön be. Meglepődött ugyan, de nem tétovázott, belépett a szűk, csupa tükör fülkébe. Én berántottam mögötte a függönyt és megkérdeztem:
- Tetszem neked?
Remegő hangon, alig hallhatóan mondta, hogy igen, nagyon tetszem, és nem is látott még hozzám hasonló, csinos nőt levetkőzve. Benyúltam a köntöse alá, hogy meggyőződjek róla, igazat mond-e? Igazat mondott. A kukija olyan kőkemény volt, hogy előszőr nem is mertem elhinni, hogy az tényleg az, ezért kivettem a nadrágjából és megsimogattam. Vékony, hosszú, formátlan kukija volt, de mintha vasból lett volna, úgy meredezett a vörös mikulás ruha alatt. Letérdeltem elé és a számba vettem. Lassan, nagy élvezettel szopni kezdtem a fiú kimondhatatlan nagy örömére.
Éreztem, hogy szegénykém alig bír magával, -ezért, hogy egy kicsit lehűtsem- bele haraptam hírtelen. Hangosan feljajdult, de nem vette ki a számból. Nekem is kezdett nedvesedni a puncim. Talán ennek a fiatal mikulásnak a farka izgatott fel, de az is lehet, hogy csak a szokatlan és izgalmas körülmény volt az oka. Előre hajoltam és a fenekemet a fiú kukijához nyomtam. Izgatottan, kapkodva próbálta betuszkolni farkát a puncimba, de nem boldogult vele, mert a bugyim még rajtam volt. Segítenem kellett neki. Olyan érzésem volt, mintha egy fémvibrátort dugtak volna belém. A mikulás gyerek rémes ütemre kapcsolt. Olyan sebesen kezdett kefélni, hogy bele remegett a próbafülke.
Valószínűleg kinn is lehetett hallani, mert egyszer csak bedugta a fejét a másik mikulás is és ijedten rántotta be újra a föggönyt. Őszintén szólva, már nem érdekelt, ki néz be, mert a plafonon voltam, és ez az érzés egyre fokozódott, mikor lavina szerűen ömleni kezdett belém a fiú spermája. Olyan hírtelen történt, hogy szinte felordítottam a gyönyörtől és elélveztem.
Szívesen vettem volna, ha még egy kicsit bennem hagyja a kukiját, de bizonyára sűrgős volt neki, mert amikor megfordultam, már el is pakolta a szerszámát. Valamit motyogott a szakálla alatt és kimenekült a fülkéből.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2016. 10. 29. szombat 10:04
nekem tetszenek a mikulások, soha nem lehet tudni, kik ők...
#10 johnny_p 2013. 12. 2. hétfő 00:33
"Kuki"... Hány éves vagy, hét?
#9 Pavlov 2013. 11. 28. csütörtök 22:06
Ötletes, de össze van csapva.
#8 sztbali 2013. 11. 28. csütörtök 17:35
Nem rossz.
#7 papi 2013. 11. 28. csütörtök 16:17
Egész jó
#6 veteran 2013. 11. 28. csütörtök 16:03
Képzeletnek jó, de nagyon valószínűtlen.Próbafülkében hanyatt dönteni stb.
#5 listike 2013. 11. 28. csütörtök 07:14
Egy fantáziának jó, de amúgy elnagyolt. 1pont.
#4 Rinaldo 2013. 11. 28. csütörtök 06:31
Jó kis vásárlás,dugással kiegészitve duplán.
#3 A57L 2013. 11. 28. csütörtök 06:09
Nem rossz.
#2 feherfabia 2013. 11. 28. csütörtök 05:49
6p
#1 Törté-Net 2013. 11. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?