A+ A-

Fantázia Sztárjaimmal - Tinashe

Napok óta a csokikat majszoltam és az elcseszett kapcsolatomra gondoltam. Nem tudtam rájönni, hogy mégis miért hagyott el az a rohadék Derrick, pedig a melleim sem kicsik, a fenekem kerek és nem vagyok egy agyatlan elől deszka hátul léc. Órákon keresztül gondolkodtam, hogy mit szúrhattam el, mi olyat mondtam, tettem, ami nem tetszett neki. De még azt sem mondta el nekem, hogy miért.
Szakításunk után hat nappal, csütörtökön, úgy keltem már fel, hogy KAPJA BE! Élem az életem tovább és újra pozitív leszek, annyira amennyire voltam, sőt! Újra kandúrpartira megyek!
Felvettem egy szürke, kivágott felsőjű pólót - ha már büszke vagyok az ikreimre - és egy szűk, fekete farmert. Fehér, Sketchers cipőben léptem ki a 20 fokos hőmérsékletű városba. A Nap szépen sütött, amit egy gyengéd szél tett kellemessé.
Élveztem az időt és segített mosolyogni, ami még jobban tetszett. Első dolgom volt, hogy céltalanul körbe járjam a városrészt. Balszerencsémre persze belebotlok az exembe... pont egy ilyen szép napon kellett látnom a képét; miért nem lehetett volna, mondjuk hónapokkal később?
Az idegesítő valójában nem a lópofája volt, hanem az, hogy egy csajszi kezét fogta. Távolról nem igazán láttam a csaj arcát, de rettentően kíváncsi voltam rá. Lassítottam lépéseimen és, ahogy egyre közelebb kerültek hamarosan megláttam, hogy a csajszi az Tinashe. El sem hittem, hogy sikerült becserkésznie. Mosolyogtak egymásra és egy-két puszit még el is ejtettek egymáson.
Fogalmam sem volt, hogy mihez kezdjek abban a helyzetben. A lábaim mentek folyamatosan és egyenletesen, semmi megingás, egyedül a fejemben volt zűrzavar.
Egyre közelebb kerültünk, már olyannyira, hogy mikor Derrick meglátott úgy nézett rám, mint, aki fél. Ez nagyon tetszett. Feljebb valónak éreztem magam vele szemben, ami nagyban csökkentette a zűrzavart a fejemben. Mikor már csak méterek voltak köztünk az én járásom lassúlt, viszont az övéké már csak akkor, amikor három méter sem volt a különbség.
- Mi az? - kérdezte Tinashe Derricket.
- Öm... - nézett rám saját bőrét féltően Derrick. - Kicsim! Bemutatom neked az exem - mutatott rám. - Kelly-t.
Tinashe érdeklődően helyezte át rám tekintetét én pedig öntelten néztem a szemébe. El is mosolyodtam.
- Kelly! Ő itt...
- Jól tudom, ki ő, Derrick - mondtam neki, közben le nem vettem a szemem a csodás nőről. - Tinashe.
Számomra is meglepő volt a viselkedésem, de főleg az a hatalmas higgadtság és önteltség volt új számomra. Továbbra is elmosolyodva néztem Tinashe-ra, akinek az egész fogsorát láttam, olyan szélesen mosolygott.
- Á! - nyújtotta a kezét. - Nagyon örvendek!
Kezet fogtam vele, majd egy másodpercre Derrick-re néztem, aztán vissza Tinashe-ra és egy szempillantás alatt... karját áthúztam a fejem fölött, közben balommal derekára simultam, majd ajkaira tapasztottam az enyéimet. Jobb kezemmel lesimultam kerek és izmos fenekére, majd jól megmarkoltam. Csodás érzés volt melleinek az érzése és főképp a picsagatya alatt kilógó fenékalja. Bőre selymes volt. Kellemes és olyan vágyat ébresztett bennem, amit eddig nemigen éreztem saját nemem iránt.
Ajkait körülbelül 3-4 másodpercig ízleltem, de nekem perceknek tűnt az a csodálatos érzés. Bele sem mertem képzelni, mit éreznék, ha visszacsókolna és a nyelve is játékba szállna.
Hirtelen hátraléptem egyet. Barna szemeibe néztem, amik úgy ki voltak tágulva, hogy azt hittem kiesnek a helyükről. Keze lassan ereszkedett teste mellé, míg szája tátva maradt.
Ránéztem Derrick-re, aki jobban meg volt lepődve, mint Tinashe. Elsétáltam mellettük nagy mosollyal az arcomon. Csak percekkel később jöttem rá, hogy mégis mi történt. 23 éves vagyok és eddig kétszer volt lánnyal koituszom; most pedig Tinashe nagyon piszkálta a fantáziámat. A fagyinak is ugyanolyan íze volt, mint Tinashe ajkainak és olyan bizsergést éreztem lent, amit eddig őszintén szólva, csak egyetlen egy emberrel éreztem.
Mikor hazaértem az eszem tiltakozott, de a testem kívánta, hogy a kaseli barna lány ott feküdjön az ágyamban meztelenül. Vágytam újra látni fekete haját, barna szemeit, telt ajkait és feszes fenekét.
Szinte már szaggattam melleimig érő, barna hajamat, hogy tűnjön el a vágy és a tiltakozás is egyben. Olyan nő után "futok", akit tudom, hogy csak sosem fogom úgy érezni. Hat nap telt el a szakítás óta, de nem szexeltem már majdnem két hete és megint neki kezdtem enni a csokikat, hogy eltereljem gondolataim.
Odáig fajult a dolog, hogy másnap tíz órakor gumicukrok és olvadt csokik közt ébredtem. Világoszöld szemeimmel másodperceken át pislogtam, mire sikerült tisztán látnom és bátran mertem mozogni a házban.
Fürdés után egy fekete bikinit öltöttem magamra, aztán kimentem a medencébe. Nagyon jó érzés volt a hideg víz abban a nagy melegben. A gumimatracon már az alvás kerülgetett, mikor meghallottam a csengőt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 genius33 2016. 09. 19. hétfő 07:36
Szerintem jóféle. Mondjuk. smile
#8 cscsu50 2016. 09. 19. hétfő 03:30
elmegy
#7 zsuzsika 2016. 09. 18. vasárnap 11:13
Elmegy.Öt pont.
#6 sunyilo 2016. 09. 15. csütörtök 21:51
Leszbi storynak elsőrangú.
#5 vakon54 2016. 09. 15. csütörtök 15:12
Nagyon de nagyon jó csak ígytovább! 10 pont!
#4 veteran 2016. 09. 15. csütörtök 14:39
Már ismét leszbi, unom.
#3 deajk2008 2016. 09. 15. csütörtök 11:04
szeretem, ha két nő játszik egymással 9p lett...
#2 A57L 2016. 09. 15. csütörtök 05:54
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2016. 09. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?