A+ A-

Péntek esti készülődés

Szóval, pénteken készülodök otthon, az esti randimra, amikor csörög a telefon. Maci volt az. Közlte, hogy épp most "ráér"! Mindig így szokta. Ezért is dobtam ki a legutóbb. Most meg megint: mintha mi sem történt volna! "Épp ráér..."
- Bassza meg a moha! - gondoltam magmaban. Dühösen feleltem:
- Én is, de csak 5 - ig!
Pillanatnyi tétovázás a vonal túlsó végén:
- Akkor nem megyek! Miért is zavarnálak?
- Azt csinálsz, amit akarsz! - mondom én a NEM helyett.
Mert hát ugye, akárhogy is... Randira készülodtem, valaki mással. Még soha sem láttam a pasast, csak néhány levél és telefon volt a dróton át. Milyen lehet? Csiklandozott a kíváncsiság.
De akkor a tudatalattimból felvillant Maci nyelve. Az érzés, amit ismertem már jól! A nyelve a csiklómon... Nedves lett a sötétkék tangám a lábam között.
Tudtam, hogy hiába mondott mást, úgy is fel fog jönni! Lakkoztam a körmöm, mintát festettem bele, készülodtem, próbáltam a másik srácra gondolni amikor bebrummogott. Mély sóhajjal nyitottam neki ajtót, hiszen már a kopogását megismerem. Mérges voltam rá, magamra, meg az egész mindenre!
Miért nem tudok neki nemet mondani? Miért örülök annak, hogy most itt van? Holott ezerrel kéne készülnöm az estémre! Ami már egyáltalán nem érdekelt...
Sejtette, hogy készülök valahová. Finoman érdeklodött is, hogy milyen jellegu a programom... Tomondatban csak annyit mondtam neki, hogy vidékrol jönnek és majd telefonálnak, ha a közelben lesznek, de addig ráérek. "Esetleg!"
Kissé feszült lett a beszélgetés, aztán közöltem, hogy nekem zuhanyoznom kell. Ő a szobában maradt az ágy szélén ülve, én meg bementem a fürdobe. Mintha ott sem lenne, úgy készültem; fogat mostam, puncim borotváltam...
Egyszerre csak megjelenik a fürdoben:
- Megmossam a hátad, ha már itt vagyok?
Naná, hogy mosd meg! - gondoltam én, de mire kimondtam volna, már ott állt mögöttem a kádban. Nem néztem hátra, csak éreztem a mogém tornyosuló eros, izmos férfi test kisugárzását. simító mozdulatokkal elkezdte mosni a hátam. A csempére támaszkodva álltam, csurgott rólam a viz, s borom élvezte érintését. A vállamnál kezdte, gerincemen végig, derekamon folytatta, s eros kezei gyerekes finomsággal csúsztak rajtam lejjebb.
Fenekemet simította végig, mikor reflexszeruen a fürdokád mérete engedte terpeszbe álltam. Bizsergett már a mindenem, éreztem, hogy elönt a meleg. Tusfürdos ujjai finoman csúsztak frissen borotvált puncim közé. Egyre jobban csúszott a keze, mert persze addigra már folyt a nedvem. Aztán a langyos viz csordogált rajtam végig. Letette a zuhanyt, finoman csak az ujja hegyével megnyomnta hátamat - dolj elorébb - mozdulat volt, alá nyúlt combomnak felemelte a lábam a kád szélére tette, megfogta csípomet, s már éreztem puncim között ágaskodó farkának makkját. Mély sóhajjal nyomta tövig bennem... Nem lökött rajtam kettot, amikor sikítva élveztem el. Még túl sem voltam az elso orgazmus lefutásán amikor újabb hullám sodort végig rajtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2016. 10. 11. kedd 08:29
Így jártál.
#2 papi 2014. 01. 5. vasárnap 11:14
Elmegy
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?