A+ A-

Balaton hangjai

Tavaly nyáron, kötelező egyetemi gyakorlatomat Budapesten töltöttem. Ez izgalmas volt, éltem az egyedülálló pasik gondtalan életét, hétvégére pedig már otthon voltam, pesttől 160 kmre, az egyetemi haverok között. A gyakorlat 2 hónapig tartott, és közben rengeteg esemény történt. Az egyik ilyen esemény a Balatonhoz kapcsolódik, ugyanis a munkahelyem szervezte a Balaton Sound reklámját és kaptam egy vagon tiszteletjegyet. Néhány ismerőst kérdeztem, hogy van e kedvük jönni, hát persze hogy volt. Főleg pesti haverokat hívtam, tudtam, hogy kaphatóak lesznek, már aki el tud szabadulni a munkahelyéről. Szerencsére sokan jöttek, minden tiszteletjegyem elfogyott.
Meg is beszéltük, hogy siófokon találkozunk, mert volt, aki csütörtökre is le tudott menni, volt aki péntek estére ért le kocsival, én pedig vonattal jövök, amikor végzek a melóban, és Siófokon egy sörözőben találkozunk, ott lesz gyűlés estig.
Azon a napon az idő baromi lassan ment a cégnél, csak a prezentációk voltak, ott is a marketinges csaj volt érdekes, akinek a miniszoknyája alól ki kikandikált a harisnyakötő, és a kis szemezések, amelytől kicsit zavarba volt, ez volt a munkanap legizgalmasabb része. A munkavédelmi előadáson már a laptopom mögött horkoltam, annyira nem bírtam a monoton prezit, de a melónak vége lett szerencsére, 13kor már léptem, 15ös Balaton felé tartó balaton expressen pedig már ott ültem. A vonat szerencsére késéssel indult, így is csak futósra vett figurával sikerült elérnem, ráadásul a déliben is vacak volt a tájékoztatás, a dögmeleg megtette a hatását, így majdhogynem körbefutottam a pályaudvart, mire megtalálom a vonatot. Na majd a jó kis légkondi, vagy klíma jól visszahozza az életet belém, alszok, és utána mehet az egész esti buli, gondoltam magamban.
A vonaton a légkondi is bedöglött, tűző nap volt, inget félig kigomboltam, rövid ujjú ing, a nap a szemembe sütött, mire a könyvet a fejemre tettem, és úgy aludtam el az ablakhoz támaszkodva. A vonat csak nem indult, hogy legalább a menetszél hűtsön, így a lábamon húztam fel a vékony farmert, hajtottam fel 3/4esre. Feküdtem már-már aludtam, amikor nyílt a kabin ajtó, és egy női hang szólt, szabad e a hely. A hang ismerős volt, levettem a fejemről a könyvet, felnéztem, hát persze, hogy ismerős, a marketinges kiscsaj, akinek reggel a lába közé képzeltem a nyelvem...Hirtelen még melegebb lett, nem szoknya volt rajta, hanem egy fehér cicanadrág, derekán megkötött felső, és egy topp. Nem szeretem a cicanadrágot, ez volt az első gondolatom, de amikor tette fel a polcra a táskáját, akkor ezt a nézetemet át kellett gondolnom, minek következményeként hirtelen változott a véleményem... megláttam a fehérneműt alatta. Brazilos fehérnemű, ez a brazil szabású keveset takaró, kis vékony pántos fehérnemű, nekem ezek nagyon bejönnek, rajta is láttam a két pántját, közötte a kis kövecskét, és a bajnok kerek fenekét, pláne ahogy háttal nyújtózkodott és próbálta felszenvedni az utazótáskát.
Ekkor előjött belőlem az Úriember. Odaléptem mögé, finoman megfogtam a vállát, segítek mondtam közben, mögé álltam toltam felfele a táskát, finoman csípőmmel hozzásimultam a fenekéhez, ekkor hátranézett mosolyogva, én is ránéztem, egy pillanatra összetalálkozott a tekintetünk, mosolyogtunk egymásra, majd feltoltam teljesen a kuffert, közben kicsit belesimult az ölembe kerek fenekével, mintha csak véletlen lett volna, hogy odatolta. Kezét megfogtam és a rácsra helyeztem, amely a bőröndöt is tartotta, mind a két kezét feltettem, a fülébe súgtam mély hangomon, kívánom. Mögötte álltam szorosan csókoltam nyakát, vállát, finom parfümjének illatát éreztem, és teljesen beindított. A nadrágomon ő is érezni kezdte ezt, pucsított, finoman tapogatott a kemény popsijával. Kezem lentebb csúszott, a mellét simogattam, először ruhán keresztül, majd közepes de nagyon feszes mellét már ruha nélkül, a felső ruházatát felhúzva markoltam, simogattam, és a körmeimmel a mellbimbót kényeztettem, majd hasát simogattam, köldökénél játszottam az ujjam hegyével, majd a hasizmoknál húztam lassan az ujjam, karcoltam a testét finoman az ujjam hegyével, és éreztem, hogy kirázza a hideg, nyakátcsókoltam, apró csókokkal, finoman, lágyan.
Kezem már a cicanadrágon keresztül simogatta a fenekét, és a combjait, fejét fordítva csókokat adtunk egymás ajkaira, majd kéri, hagyjam abba, jönnek a barátnői, és nem akar nedves fehér nadrágba lenni előttük.
Hang szólalt, Székesfehérvár közeledik, csókot váltottunk még, majd amikor a vonat megállt, igazított melltartóján és pólóján, finoman a tangáját is felhúzta hátul, majd leült a kabinba, velem szembe, kinézett az ablakon, és nézte a csajokat. Intett nekik melyik vagonban van, 3 helyes lány jön, máris nem akartam annyira aludni, pláne ezek után.
Felszállnak, gyors bemutatkozás, majd kiderült, ők is a Soundra jönnek, hasonlóan hozzám kaptak jegyet, és elhatározták buliznak egy nagyot a hétvégén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.37 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 06. 11. szerda 04:53
Egynek elmegy.
#11 feherfabia 2014. 03. 30. vasárnap 06:52
6P
#10 sztbali 2013. 11. 19. kedd 16:04
Középkategória.
#9 listike 2013. 11. 19. kedd 11:46
Lesz még jobb is.
#8 Rinaldo 2013. 11. 19. kedd 10:43
Nagyon jó.
#7 veteran 2013. 11. 19. kedd 08:45
Nagyon gyenge
#6 zsuzsika 2013. 11. 19. kedd 08:06
Közepes alá.
#5 papi 2013. 11. 19. kedd 07:39
Közepes
#4 cityoftroy 2013. 11. 19. kedd 07:01
Valamit kifelejtettél...a farkadat a csajból
#3 feherfabia 2013. 11. 19. kedd 06:20
Hát nem tudom?Gyengus!!
#2 Pavlov 2013. 11. 19. kedd 04:53
Tűhegyes fogak? Vámpír a főhős? És a dialógusok hol maradtak?
#1 Törté-Net 2013. 11. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?