A+ A-

Anikó

Kellemes nyári délután van és ebéd után kiballagok a strandra. Gyenge szellő fújdogál és jólesően hűsíti az embert, ideális strandidő van. A tóból csak egy kis rész látszik a sűrű nádas nyiladékában, ahol a lejárat és a csónakkölcsönző is található.
Felfigyelek két hölgyre amint előttem haladnak felpakolva strandtáskákkal, gyékényekkel és megfelelő helyet keresgélnek maguknak. Az egyikük idősebb és a lány anyját sejtem benne. A lány világosbarna bőréhez remekül illik a halványkék bikini, amely még jobban kihangsúlyozza kissé dundi, de csábosan telt alakját. Szép gömbölyűségein izgalmasan feszül a kis háromszög, amely oldalt egy vékony pántban masnira kötve pajzán gondolatokat ébreszt a szemlélőben. Csak remélni tudom hogy az évek múlásával nem fog ugyanúgy elhízni mint az anyja, de most a legjobb formájában van még. Melltartója is két háromszög és látszik hogy csak az illendőség miatt van rájuk szükség. Széles karimájú szalmakalapjukban igen festői látványt nyújtanak.
Néhány méterre telepszem le tőlük és úgy helyezkedem az anya felőli oldalon hogy a lány látókörébe kerüljek. Amikor leveszi a napszemüvegét, sikerül elkapnom a pillantását.
Összenézünk és tekintetét az enyémbe fúrja. A kék szempárból delejes erő sugárzik felém aminek hatására libabőrös leszek. Amikor alig észlelhető mosolyra nyílnak ajkai odamegyek hozzájuk és bemutatkozom.
Kedvesen fogadnak és beszédbe elegyedünk. Néhány perces csevegés után meghívom őket egy kis csónakázásra. Az anya határozottan szabadkozik mondván hogy fél a víztől, de a lányát elengedi velem azzal hogy legkésőbb öt óráig maradhat el mert programjuk van.
Besegítettem Anikót és leültettem a csónak farában. Megkértem, hogy irányítson amíg kievickélünk a fürdőzők között, mert háttal a menetiránynak ülve kellett evezni.
Anikó élvezte a szerepét és amikor túljutottunk a fürdőzőkőn, a csónak peremébe kapaszkodva, kissé hátradőlve kinyújtott lábait szétvetve átadta magát a napfénynek és gyönyörködő tekintetemnek. Hosszú barna hajába belekapott a szél és máris egy roppant szexi sellő társaságában éreztem magam. Innen nézve a strandunktól balra végig üdülők sorakoztak és előttük a víz tarkállott a fürdőzők tömegétől. A másik irányban ameddig a szem ellátott, végig a nádas zöld sávja húzódott.
Arra felé kanyarodtam el és lassan közelítve a parthoz egyre távolabb kerültünk a zajos sokaságtól. Lassan már csak a hajónak ütköző hullámok lágy csobogása és a könnyű szél csendes zúgása hallatszott.
Anikó észlelvén az új irányt édes mosollyal reagált erre és igéző tekintetét lassan végig hordozta rajtam.
- Szinte hihetetlen hogy sikerült megnyerned anyám bizalmát, mert amikor jártam egy fiúval nagyon ritkán engedett el vele és akkor is legkésőbb hét órára otthon kellett lennem. Nem is bírta szegény sokáig. Most viszont ha nem késünk el a visszatéréssel akkor talán máskor is eljöhetek veled - mondta és láttam a szemében az öröm, az izgalom és várakozás csillogását, miközben tekintete minduntalan visszatért a nadrágomra.
Ettől a tekintettől hirtelen melegem lett, az izgalmam felszökött és ennek látható következménye azonnal jelentkezett is nálam. Anikó szemei kikerekedtek, megnyalta az ajkait és szétvetett lábai közt a bikinije közepén sötétebb kékre színeződött foltocska kezdett megjelenni.
Letettem az evezőket, megfogtam a kezét és akkor hozzám hajolt és megcsókoltuk egymást. Szemében most már a vágy tüze égett és gyorsan a nádas felé fordítottam a csónakot és ahogy közeledtünk, úgy növekedett egyre jobban lábai között a nedves folt.
Egy kis csapáson befurakodtunk a sűrűbe és amikor a csónak megszorult felálltunk. Anikó hozzám és simult és éreztem hogy már minden ízében remeg a vágytól. Szorosan kellett tartanom, mert kezdte elhagyni az ereje.
- Szerencsére nem kell sietnünk, van még másfél óránk - mondtam rekedten az izgalomtól és lassú, érzéki csókolózásba kezdtünk.
Lassan kioldottam a pántokat és lehullt róla minden. A gömbölyű cicik keményen, a bimbók hegyesen nekem feszültek és amikor végig simogattam forró testét, letolta a nadrágomat.
Amikor farkam becsúszott a lábai közé, összezárta és combjaival szorosan közre fogva elkezdte ringatni a csípőjét. Pillanatok alatt minden úszott a nedvességben és amikor hátulról lenyúlt és megéreztem a kezét ahogy forró puncijához szorít, nem bírtam tovább és elárasztottam a tenyerét. Ebben a pillanatban Ő is megrázkódott és forró nedvünk összekeveredve végig csorgott a lábunkon.
Hirtelen olyan gyengeség fogott el bennünket, hogy azonnal le kellett ülnünk.
Anikó arccal felém az ölembe ült, síkos kezével lágyan masszírozni kezdte a szerszámomat amely hamarosan ismét keményen ágaskodott.
- Éreztem, hogy átlagon felüli mérettel rendelkezel, ezért nagyon finoman kell használnod nálam - mondta és szemében izgalommal vegyes aggodalom tükröződött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2014. 10. 19. vasárnap 07:11
7P
#7 listike 2013. 11. 19. kedd 13:27
Kicsit gyengécske.
#6 sztbali 2013. 11. 15. péntek 15:54
Kicsit gyenge.
#5 A57L 2013. 11. 15. péntek 11:54
Nem rossz.
#4 papi 2013. 11. 15. péntek 10:39
Érdekes történet.
#3 veteran 2013. 11. 15. péntek 09:44
REMEK
#2 Rinaldo 2013. 11. 15. péntek 07:47
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2013. 11. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?