A+ A-

Az első randevú

Fordítás
Eredeti történet
A felgyülemlő hó puha, bolyhos - fehér takaróval teríti be a szomszédos házikót és az azt körülvevő fenyőfákat, karácsonyi hangulatot teremtve. Az erdő csendes mozdulatlansága tökéletes háttérül szolgál ábrándjaimnak, miközben imádott Christimre várok. Olyan soká vártam erre a pillanatra. Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen. Számtalanszor átnézem és ellenőrzöm, aztán újra átnézem és újra ellenőrzöm a bárszekrényt és a pezsgőfürdőt.
Délután 4 óra van. Úgy emlékszem, hogy Christinek ma jónéhány kora reggeli üzleti megbeszélése van, mielőtt elindul hozzám, ezért idegesen várakozom, azon tűnődve, hogy vajon történt - e valami, ami késleltethetné vagy Uram bocsá' megakadályozhatná rég várt randevúnkat. Oda - vissza járkálok az ablak és a kandalló között, várakozással telve bámulom a nyaralóhoz vezető kanyargó autóutat.
"Ez a tökéletes hely az első találkozáshoz" - suttogom magamban - "zavartalan, romantikus... pontosan ilyen kell életem nagy szerelme számára."
Egy közeledő autó hangja ránt vissza a valóságba. Gyorsan az ajtóhoz ugrok, hogy lássam, közeledik - e álmom megvalósulása. Az autó megáll a Navigator - om melletti üres helyen, és egy szépséges, női parkába burkolt test száll ki belőle.
"Hál' Istennek eszembe jutott a szélfogó melleti helyet üresen hagyni" - dörmögöm.
Fürgén kinyitom az ajtót és kilépek a hóborította szélfogó alá.
"Helló, szépségem" - kiáltottam bele a csendes délutáni havazásba - "remélem nem okozott gondot idetalálni.
Christi mosolya ragyogóbb, mint a frissen esett hó.
"Nem, nagyon jól elmagyaráztad az utat. Tulajdonképpen már jártam erre párszor, szóval elég jól ismerem a környéket."
A házikó melegében segítek róla lehámozni a vastag parkát. Christi kirázza szőke hajából a havat és a pattogó tűzhöz sétál. Én lenyűgözve állok, szemeim isszák a látványát. Végignézem ajkai bársonyos vörösségétől mélykék szeméig, ami szinte ablakot nyit ebbe az intelligens, szellemes és nagyon szexis nőbe. Mellei lassan emelkednek és süllyednek minden lélegzetvételére, a mellbimbói keményen felmerednek, szinte kiszúrják a pulóverét. Szoros farmerja és hosszú szárú csizmája kiemeli hosszú lábait és formás csípőjét, amit most egy western - öv fog körbe egy egyszerű, "Country Girl" vésetű ezüst csattal.
"Nem szép dolog így bámulni" - mosolyogsz.
"Bocs" - válaszolom - "De annyira gyönyörű vagy."
"Hosszú volt ez az autóút, szeretném egy kicsit rendbehozni magam. Hol a fürdőszoba?"
"Az előszoba végén a második ajtó jobbra. Keverek egy italt, amíg ott vagy. Mit kérsz?"
"Van fűszeres rumod, esetleg egy kis ananászlével?"
Végigsuhansz az előszobán, rámvillantva egy széles, szexi mosolyt, ahogy a bárhoz megyek, hogy elkészítsem az italokat.
Az agyam vadul zakatol, miközben az italokat készítem és odaviszem őket a puha, fehér kanapéhoz. Leteszem a tálcát a kávézóasztalra, és szórakozottan megpiszkálom a tüzet. Hamarosan pattogó lángok világítják meg az egyre sötétülő szobát. A nappali asztalaira készített gyertyákat meggyújtom és leülök, várom, hogy újra megjelenj.
Nem várakoztatsz sokáig. Csodás csípőd körül egy övvel megkötött bő, fehér fürdőköpenyt viselve emelkedsz ki az előszoba sötétjéből. Szőke hajfürtjeid puhán keretezik szépséges arcodat, kiemelve annak enyhe pírját.
"Jobban meg kéne ismerkednünk" - suttogod. - "Végül is most találkozunk először személyesen. Csak annyit tudsz, amennyit az Interneten keresztül elárultam magamról."
"Jó ötlet" - válaszolom. - "Mindent tudni akarok rólad."
Beszélgetünk. Az életünkről, álmainkról, reményeinkről. Semmi nem szakít félbe minket, nincsenek mobiltelefonok, eltűnik a hétköznapi munka taposómalmának minden feszültsége. Az idő észrevétlenül szökik el és sötétség ereszkedik a környékre. A tűz kezd elhamvadni és a gyertyák sorra ellobbannak, ráébresztve minket arra, hogy a rég várt pillanat eljött.
Finoman mellédsiklom, kezeimmel magam felé fordítom arcodat és óvatosan megcsókolom puha, forró ajkaid. Te egy kicsit szétnyitod a szád miközben nyelvem első alkalommal ízleli édes csókodat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.72 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 07. 28. hétfő 07:50
Volt jobb.
#3 papi 2014. 02. 11. kedd 05:30
Egész jó
#2 v-ir-a 2012. 09. 17. hétfő 22:09
nem rossz...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?