A+ A-

Jó kislányok

Fordítás
Eredeti történet
Seriff helyettesnek lenni a kis városomban rengeteg - jó néhány leíratlan - mellékessel jár. Eltekintve a soronkívüliségtől a fodrásznál és az ingyen moziba járástól, volt néhány pénzügyi előnye is. Rengeteg középiskolás járt a dülő utakon a farmok között és a vízvezető árkok mentén, hogy igyanak, bulizzanak, vagy hogy kiverjék. Tekintve, hogy ez egyike a kevés szórakozási lehetőségnek a környékünkön elég gyakran csinálták. Elég gyakran elkaptam, bevittem a hivatalba és kioktattam őket. Az egyik iratlan szabály volt, hogy elvettem az összes piájukat és mindegyikük kiköhögött tíz dolcsit. Ha egyikük sem volt elég józan a vezetéshez, elvettem a kocsi kulcsaikat is és mehettek gyalog haza. A szülők elégedettek voltak ezzel a módszerrel, hiszen sokan közülük hasonlóképpen nőttek fel.
Egyik újabb előnye lett a munkámnak, mikor egy párt szeretkezés közben kaptam el. Ha önkielégítés közben kaptam el őket, csak bekopogtam az ablakon, és szóltam, hogy menjenek tovább. Ha épp szex közben kaptam rajta őket, úgy éreztem, értesítetenem kell a szüleiket. Tudtam, én is ezt szeretném, ha az én Debbie - met kapnák rajta. Végig mentem a magányos kocsi mellett, melynek általában bepárásodott az ablaka, és ringatózott. Elővettem a zseblámpám és bekopogtam az ablakon. Láttam a két testet odabent, miközben suttogva szétválnak. A fiatal fiú egy másodéves diák volt, a birkózócsapat új tagja, a lány pedig Tánya Dewer, egy jól ismert felsős az én Debbiem osztályából.
Miközben felmértem a helyzetet, észrevettem, Tánya semmilyen kísérletet nem tett, hogy eltakarja az egyszerű fehér melltartójával a melleit. Aranyszőke haja kócos volt, a szoknyája a dereka köré felhúzva, és a bugyiját egyáltalán nem láttam.
"Hölgyem, nem akar felöltözni?" kérdeztem.
"Radcliffe seriff - helyettes mennyit érne meg magának, hogy ne értesítse a szüleinket?" kérdezte Tánya, még mindig fedetlen testtel.
"Biztos vagyok benne, hogy a szüleid már rég tudják, mit művelsz Tánya." mondtam, észrevéve a félelmet a fiú arcán."Az én szüleim biztosan, de Jimmy szülei, nos... Nem oldhatnánk meg valahogy? 10 dollár?" kezdett alkudozni velem Tánya. Közben én küzködtem, hogy ne a mellbimbóit vagy borotvált punciját nézzem állandóan. De elkapta a tekintem, és megértette a dolgot:
" Mi lenne ha leszopnám a farkát?"
A farkam keményen állt, és gyorsabban mondtam igent, mit kellett volna. Ez volt a kezdet. Elterjedt, hogy a seriff - helyetes nem értesíti a szülőket, ha leszopják. Az egész tanév soksok farokveréssel telt, szinte már megszoktam. Tányát olyan sokszor kaptam el, hogy egyre jobban sóvárogtam a szája után.
Ahogy eljött a tavasz egyre több felsőst kaptam el. Ha egy fehér Ford Escort mellett húztam el, jobban éreztem magam, mert tudtam, hogy ez Tányáé, ilyenkor mindig keményen felállt a farkam. Beteges kapcsolat alakult ki közöttünk. Sosem ment túl a farokverésen, de mégis több volt mint egy szexuális megvesztegetés. Az egyik alkalommal azonban... Kiszálltam a kocsiból és felvillantottam a zseblámpámat a párás ablakoknál. Mikor kinyitották az ajtót, megláttam a teljesen meztelen Tányát és valamit amire nem számítottam! Egy másik lány volt vele! Az arcát eltakarta a hosszú barna haja. Nagyon keményen pettingelhettek.
"Helló Radcliffe seriff - helyettes!" üdvözölt Tánya. A másik lány megrettent egy kicsit, és amikor az arcába világítottam, megállt a szívem. A lány a kocsiban Tanyával az én Debbie - m volt.
"Mi a fenét műveltek ti itt!" kiáltottam rájuk. Tánya már kicsúszott az autóból és Debbie épp lehúzta a pólóját a kicsi melleire és felálló mellbimbókkal szállt ki az anyósülés felől.
"Csak egy kis ártatlan szórakozás seriff - helyettes. Tudom, hogy Debbie - t ismei már." vihogott Tánya.
"Apa, megmagyarázom..."
Nem voltam a magyarázkodásra hangolva, csak dühöt éreztem. Nem is tudtam miért, hogy egy lánnyal volt, hogy pettingelt, vagy miért... Csak azt tudtam, nincs magyarázat, ami lecsillapítana.
"Te hülye kis kurva, hát erre neveltelek!" kiabáltam.
De visszavágott:
"Egy szexmániás mire nevelhetett? Azt hiszed nem tudom, hogy az összes barátomat szopásra kényszerítetted?
Debbie tellibe talált. Tudtam, hogy valójában már rég vadészok ezekre a fiatal lányokra. Azzal nyugtattam magam, hogy választhattak, semmit sem erőszakoltam rájuk, de mint a törvény embere, persze tisztában voltam vele, hogy amit művelek az zsarolás.
"Az én dolgom még nem jogosít semmire Téged! Mit mőveltél itt vele?" szóltam vissza, hogy eltereljem a szót magamról. Magával ragadt a dühöm:
"Egy kibaszott kurva vagy!"
Folytattuk a vitatkozást, próbáltam igazolni magam, de ő mindig visszavágott, amivel mégjobban feldühített. Megkerültem az autót, hogy tovább vitatkozzunk, és ő megpróbált meglépni. Elkaptam a karját és a kocsi csomagtartójához löktem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (255 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 05. 27. péntek 17:20
Ellehetettolvasni.
#9 A57L 2013. 08. 11. vasárnap 06:26
Elmegy.
#8 Z-srác-Z 2003. 07. 23. szerda 00:30
Nem tudom de én nem örülnék neki, hogyha elkapna egy rendőr és mikor könyörgök neki, hogy ne köpjön be mondaná, hogy térdeljek.
#7 @rlz 2003. 05. 6. kedd 15:44
qrvajooo! bar lehetne hosszabb es kidolgozottabb az teny. ez az egyik kedvencem, nemtom elexer ujraolvasni :]
9 potty
#6 rudi 2003. 01. 19. vasárnap 15:18
4pont
#5 Höyye lány 2002. 07. 21. vasárnap 02:18
Ez a módszer beválik a BKV ellenőröknél is? ;)
#4 master 2002. 06. 28. péntek 11:18
Ezt a serifet jól pofán kéne ba@szni
#3 BEST 2002. 06. 25. kedd 01:14
lol :)
#2 Krisztián 2002. 04. 30. kedd 03:00
A story rövid és nem tul kidolgozott. Ha több időt forditottak volna rá, talán egy jobb történet is kerekedhetett volna belőle. De ez igy csak egy 6-ost ér a 10-ből.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?