A+ A-

Lara és Lora

Tűz és víz, ég és föld - mondják, akik ismerik őket.
- Hamu és gyémánt - válaszolják ilyenkor egyszerre, de még nem sikerült eldönteniük, melyik-melyik, mert a hamura nem akad jelentkező.
Általános iskolában általában utálták egymást, s amikor mégsem, akkor egyszerűen keresztülnéztek a másikon - ahogy ez két, szüntelenül rivalizáló szépséggel könnyen előfordul. A véletlenek folytán középiskolában is együtt jártak, sőt néha kénytelenek voltak szót is váltani. Ilyenkor - mint az illik a tűz és a víz találkozásakor - nagy sistergés közepette próbálták megőrizni önmagukat.
Egy szerencsétlen eset után csodálkoztak egymásra, és az ártatlan szemek összefonódása valami olyan üzenetet közvetített, amitől végzetesen barátokká váltak. Lara és Lora, tűz és víz.
Az új időszámítás egy bulin kezdődött...
Lara dobálta a haját, egy terebélyesedő társaság középpontjaként minden mondathoz hozzáfűzött valamit, kacagott és gúnyolódott.
Lora, egy poharat szorongatva a kezében, búslakodott, és irigykedett Lara jókedvére. Úgy számolta, hogy örök riválisa egymaga többet iszik, mint a körülötte lévők összesen, nem is csodálkozott, amikor egyre gyakrabban összeakadt a nyelve, és ok nélkül vihogott. A srácok közül ketten-hárman mindig újratöltötték a lány poharát, miközben a saját italuk alig-alig fogyott. Később közrefogták a bizonytalan mozgású Larát, összekapaszkodva táncoltak, s amikor látták, hogy alig bír megállni a lábán, harsány röhögések kíséretében, egymással sunyi pillantásokat váltva, kikísérték a mosdóba. Alig egy perc múlva pedig a lépcsőn vezették felfelé...
- Na, most megkapod a magadét! - Csodálkozva tapasztalta, hogy egy csepp kárörömöt sem érez, sőt sajnálja Larát. - Megérdemli, ő akarta ezt! - magyarázta magának, de érezte, hogy gondolatai hamisan csengenek.
Mintha a mosdóba indulna, letette a poharát és felosont a lépcsőn.
- Látni akarom, ahogy megalázzák! - Az egyik helyiségből durva röhögés hallatszott. - És én is nevetni akarok, kinevetni! - Izgatott volt, a célegyenesben nyerésre állt, és azt hitte, hogy a sok-sok cinikus megjegyzést most egyszerűen beválthatja.
Az ajtó nem volt teljesen becsukva. A résen át nem látott semmit, ezért nesztelenül tágított rajta egy kicsit... Valaki bentről észrevette a mozgást és szélesre nyitotta a bejáratot - Enikő volt az, aki felkísérte a Larából és öt fiúból álló különítményt, s most az ajtónyílásból leste a műsort -, és Lora előtt feltárult a 12 négyzetméternyi helyiség.
Laráról éppen lerángatták az utolsó ruhadarabot is, és amint a sarokba repült a bugyi, felhúzta a térdét, és annyira széttette a lábát, mint egy tornász. Lora megdöbbent ezen az engedelmességen, és ámulva nézte az ágyon elterülő, karcsú lány derekánál kialakuló, hurka-szerű gyűrődést. - Senki sem lehet tökéletes! - morogta. A fekvő helyzetben is ruganyos mellein nem talált kivetnivalót, viszont Lara puncija!... - Mintha épp' hogy kihúztak volna belőle valamit, jó nagyot! - Lora, aki gyakran nézegeti a sajátját, azt sosem látta még ilyennek.
Végignézte az öt fiút, akik lázas gyorsasággal dobálták le a ruháikat. - Eddig éppen öt faszt láttam összesen, most ez megduplázódott. - Egyikük állt csak nagyon készen, az betérdelt Lara lábai közé, és határozottan benyomta a farkát. Aztán fekvőtámasz-helyzetben sebesen mozgatta a csípőjét, és csattogva kefélte a lányt.
Enikő leguggolt, hogy lássa a be-kimozgást, Lora melléhúzódott. A maradék négy srácból ketten Lara feje mellé térdeltek, egy-egy mellét markolászva, szájához nyomkodták a farkukat, és egyszerre felnyögtek, amikor egy piros nyelv mindkettőt nyalogatni kezdte. A lány jobbra-balra fordulva, felváltva kapta be a falloszokat, és két kezét oldalra nyújtva kereste a további két farkat.
Lora nem erre számított. Kínlódást és szenvedést várt, vergődést az öt srác alatt, spermától öklendezést...
- Ez a ringyó képes élvezni!
A legelső srác ordításnak is beillő, hosszú nyögéssorozattal eresztette szapora nedveit Larába, majd felállt, elégedetten himbálta a farkát, és nézte, ahogy a fehér folyadék szivárog a rózsaszín punciból.
Lora még nem látott ilyet, filmen is a hármas-szex volt a maximum, és elképzelni sem tudta, hogy létezhet ilyen a valóságban. Gyanította, hogy a fiúknak sincs gyakorlati tapasztalatuk, hiszen elég sete-sután helyezkedtek, alig tudták elosztani a helyeket. A felszabadult puncit is késve vették észre, akkor meg egyszerre ketten sorakoztak fel.
A negyedik és ötödik srác valamit újítani akart, megfordították Larát, esetlenül toporogtak mögötte, közben rájöttek, hogy lány marka így kiesett a forgalomból. Egyikük háton fekve becsusszant a térdek között, magára húzta Larát, a másik ugyanakkor a hátsó bejárattal kísérletezett... Amint mind az öten átestek az első meneten, a csapzottan elterülő lány arcán csalódottság-féle látszott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Rinaldo 2014. 04. 18. péntek 12:38
Jó.
#9 A57L 2014. 04. 14. hétfő 05:37
Ez nem tetszett.
#8 papi 2014. 04. 10. csütörtök 04:51
Nem rossz
#7 A57L 2013. 12. 2. hétfő 05:26
Elmegy.
#6 listike 2013. 10. 2. szerda 12:25
Tetszett, folytatsd.
#5 Haj Hab 2013. 09. 17. kedd 11:21
Marokfegyver történetéről azt írni, hogy gyenge, szerintem elég bátor dolog. Mindig többet kell keresni a történetei mögött, mint amit leír. Én kíváncsi lennék a barátság kiteljesedésére is smile
#4 veteran 2013. 09. 17. kedd 08:47
Nagyon gyenge.
#3 sanyi0227 2013. 09. 17. kedd 08:15
bocsi nem egy nagy durranás
#2 Rinaldo 2013. 09. 17. kedd 07:36
Elmegy.
#1 Törté-Net 2013. 09. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?