A+ A-

A test ördöge

A kora tavaszi langyos délután felhőkben terítette szét a tájra, a sarjadó fű zöld illatát, míg az áradó fény kékes árnyalatokkal simított végig a kis falú házain. A kutyák kéjesen elnyújtózva süttették oldalukat, lehunyt szemeik mögött az éjszakai nagy csatákat csatázták újra, lábaik néha futást mímelve kaszálták a simogató levegőt.
Gábor a jól végzett munka megelégedettségével támaszkodott a vaskos kapufélfán, jobbjában egy félig szívott cigarettát szorongatva. Az ólakból szopós malacok visongása hallott, ahogy hangosan osztozkodnak anyjuk emlőin. Majd a szoptatós kocák ütemes röfögése némította el az ifjak hangoskodásait.
Tizenkét koca szoptatott egyszerre.
A farm többi épületében is nyugodtan, jóllakottan feküdtek az állatok a friss, jó szagú alomban.
A férfit kellemes érzés töltötte el ezen a délutánon. Állatai, mind szépen, egészségben gyarapodnak, a tavasz már visszavonhatatlanul birtokba vette a természetet. Jól érezte magát, amióta megszabadult attól a rettenetes asszonytól, aki szívta a vérét, akinek soha semmi nem volt elég jó, aki - talán - még soha életében nem volt igazán szerelmes, akivel még ágyba bújni sem volt felhőtlen öröm, már ha néha-néha sor is került rá.
Azóta magányosan élt. Ha nagyon "olyanja volt", be-becsalt magához egy-egy falubeli lányt, de szeretni elfelejtett, elfelejtette vele az az asszony. Már túl volt a negyvenedik születésnapján is. Meg sem ünnepelte.
- Mi ezen az ünnepelni való? - kérdezett vissza, ha valaki netán erre terelte a szót.
Gábor nem volt kimondottan szép férfi, de ha belenézett egy szerelemre éhes nő szemébe, akkor az, ebből a tekintetből érezhette, hogy tőle gyengédségre, őszinteségre számíthat. Csodálkozott is rajta jó néhányszor, hogy fiatal korában mennyit kellett küzdenie, mire egy lány beengedte a lábai közé, manapság meg, majdnem hogy kedvére válogathat a lányok és az asszonyok legtöbbjében.
Gábor mélán bámult végig a földes úton, amely csak a kocsik vágta csapákkal jelezte ezen mivoltát, és a néhány, kis parasztházat megkerülve úgy fordult a távoli domb felé, mintha csak egy, hazafelé ballagtában fütyörésző kondásgyerek volna. Ritka erre a sétálgató ember. Még ritkább az a jelenség, ami a férfi tekintetét az út északi vége felé vonzotta. Oda, ahol az utolsó aszfaltos utcából leválik ez a faluvégi dűlő, amely a farm előtt végigbaktatva, odébb már csak két aprócska házat talál.
A távolban egy bakfis-lány nyúlánk alakja készült előrajzolódni. Egy idegené, akit még nem látott erre, és aki egykedvű, poroszkáló tempóban lépegetett, lassan közeledve.
Gábor egy utolsót szippantott a cigarettáján, hogy teljes zavartalanságban figyelhesse a közeledőt.
A lány sudár alakját éj-fekete haj övezte, amelyet nem kötött fel, mint ahogy afféle bakfisok szokták, hanem lazán hagyta a válla mögé ereszkedni. Iskolatáskát cipelt a hátán, amolyan barna műbőrt, és gyermeki mosollyal mosolygott. Ártatlan, nagy szemekkel nézett Gáborra, ahogy elment mellette szótlanul, egy makulát sem megszeppenve a férfi nézésétől, pedig az le nem vette róla a tekintetét, hanem inkább, pár lépés után, pajkosan visszafordulva a rá bámuló szemek közé nevetett. Sugárzott az arca, ahogy szép ívű ajkai szétfutottak hibátlan fogsora elöl és barna, nagy szemei is kuncogtak a meghökkent férfi láttán.
Gábor torkában elakadt a megkezdett nyelés, mert ez a mozdulat egyáltalán nem egy iskolás kislány gesztusa volt. Ebből a mozdulatból, ebből a nevetésből sütött a kihívás, egy nő incselkedő kihívása.
Az odaforduló test domborodó vonalai, a vállak takarásából előbújó asszonyosan telt mellek sziluettje és a gátlásoktól mentesen kibuggyanó kacagás izzott az erotikától.
A férfi nem tudott szabadulni az élménytől, lecövekelve bámult a lány után. Tekintetével kísérte minden mozdulatát.
A tünemény befordulva az utolsó ház kapuján még egyszer visszanézett, aztán eltűnt a hajlékot övező bokrok takarásában.
A férfi magára maradt az élményével.
Ki ez a lány? Honnan került ide a semmiből? Hány éves? Talán 15? Még iskolába jár, talán nyolcadikos lehet? - sorjáztak agyában a kérdések, és nem mert arra gondolni, amit érzett. Nem mert arra a vágyra gondolni, ami megérintette, amikor a lány olyan incselkedően visszanevetett rá.
II.
Másnap reggelre sikerült magától elhessegetni a lány látásának félelmes gondolatokat ébresztő élményét.
Aznap különös gondossággal tette a dolgát. A vályúkat a szokásosnál is tisztábbra mosta, az etetésnél még gondosabban ügyelt, hogy minden szoptatós koca az őt megillető adagot kapja. Mégis nyugtalankodni kezdett, mikor a déli harangszó kondulásai végigfutottak a falu házai közt, ki a kis utcákon a mezőre és szétterültek a távolban kéklő erdő fölött.
Ahogy kúszott előre a délután, úgy nőtt lelkében a zaklatottság. Mind gyakrabban tekintgetett ki az útra, nem jár-e arra valaki, nem ismétlődik-e meg a tegnapi álom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.74 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Ulysses 2014. 01. 9. csütörtök 12:08
Professzionális!
Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy valaki miért ismeretlenül küld be ilyen remek írást.
#13 listike 2013. 09. 14. szombat 19:22
Nagyon tetszett. Ha lehet, írj még sokat. 10pont.
#12 sanyi0227 2013. 09. 14. szombat 07:40
kicit nyálas, kicsit erotikus tökéletes történet,csak a vége lett egy picit
rövid . megy a 10.
#11 v-ir-a 2013. 09. 13. péntek 22:25
ez nagyon izgalmas, nagyon élvezetes sztori....
#10 Bikmakkocska 2013. 09. 11. szerda 15:35
Nagyon jól megírt sztori.
#9 Sentinel1 2013. 09. 11. szerda 13:56
Ez valóban egy igazi elbűvölő történet volt, ha lehet akkor kérek még ilyeneket. Előre is köszönöm!
#8 veteran 2013. 09. 11. szerda 11:17
Nagyon jó.
#7 Jedi 2013. 09. 11. szerda 09:40
Nagyon tetszett, csak kár hogy ilyen hirtelen véget ért.
#6 Rinaldo 2013. 09. 11. szerda 09:19
Nagyon jó kis történet.
#5 hairy_pussy 2013. 09. 11. szerda 07:05
10p
nagyon jól megírt történet
#4 Andreas6 2013. 09. 11. szerda 06:52
Nagyon tetszett! Érzésekben gazdag erotikus írás. És végre valaki, aki a helyesírással sincs hadilábon. Gratulálok!
#3 papi 2013. 09. 11. szerda 05:07
Tetszik.
#2 A57L 2013. 09. 11. szerda 04:08
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 09. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?