A+ A-

Két kurvával

Mocorgott a faszom a nadrágomban, és kurvázni mentem. Nyár volt még és fülledt meleg, de annyira, hogy csak úgy gyöngyözött az ember homloka az izzadságtól. Viszont dacára annak, hogy ennyire megterhelő időjárás volt, sajnos sietnem kellett, hogy a megbeszélt időre odaérjek a csajokhoz - akik már biztosan lélegzetvisszafojtva vártak rám -, nehogy aztán az utolsó pillanatban még lemondják a dolgot, mert azt elég nehezen viseltem volna el. Nagyon ki voltam már éhezve akkor. Szexre, pajzánságra, nőre és pinára. Mint említettem, aznap két lotyóval akartam együtt lenni egyszerre, mivel egy már nem volt elég a különleges kívánságaimhoz, egy lány már nem tudta volna teljesíteni a szexuális akaratomat. Persze így több pénzemben volt dolog, ez igaz, de azt hiszem - még így visszagondolva is -, hogy megérte. Nagyon jót keféltem.
Elizabeth és Susan keresztben feküdtek az ágyon. Liz a cigarettáját nyomta éppen el, miközben Susan már hosszan kinyújtott nyelvével nyalogatta partnernője pináját, amely szemmel láthatólag olyan lucskos volt, mintha a világ összes orgazmusát egyszerre élte volna át az utóbbi tíz percben. Marhára élvezte a dolgot. Kurvára élvezte minden egyes pillanatát annak, hogy kinyalják a punciját és ez kiválóan meg is látszott az arcán, amely az átélt gyönyör érzése miatt helyenként már bele-bele is torzult kicsit a nagy izgalmakba. Ezalatt az idő alatt természetesen én sem tétlenkedtem, hanem az ággyal szemben lévő fehér bőrfotelben ültem és erősen vertem rájuk a farkamat, miközben hol a lányokat néztem, hol pedig a plafonon levő tükröt, amelyben szintén őket bámultam, csak éppen előnyösebb szögből. Jó volt nézni, ahogy Elizabeth pucsítva vonaglik, miközben Sue szabályosan a nyelvével döfködi őt, néhol a pináját, néhol pedig már a segge lukát is. Pár perc masszív faszverés után már nem bírtam magammal, odamentem az ágyhoz és a következőket mondtam Sue-nak.
- Nyald csak a seggét, nyaljad! Ez az! -és kezemmel már tuszkoltam is bele az arcát Liz nyáltól tocsogó végbelébe, amitől pedig egyszerre remegni kezdett a lába. Üvöltött és zihált, az arca pedig egyre inkább vöröses lett, úgy ahogyan a formás csöcsei felett levő mellkasa is.
- Ez az, nyaljad a seggét! - mondtam neki, majd a hajánál fogva elrántottam Susan-t és lesmároltam. Összecsókoltam, és egészen kinyújtott nyelvvel nyalogattam azt a szájat, amely pillanatokkal ezelőtt még egy segget nyalt ki hevesen, de ez egy cseppet sem zavart engem. Sőt! Pontosan ezért mentem el aznap, mert azt akartam, hogy ez történjen. Miután egyet Liz seggébe, egyet a pinájába és egyet pedig Sue szájába nyaltam, mondtam a lányoknak, hogy most cseréljenek, ugyanis mindegyikőjüket meg akartam kóstolni még ma. Így is lett. Aztán Elizabeth és én átmásztunk négykézláb a fehér fotelhez, amelybe én egyből beleültem, ő pedig édesen elém térdelt és azonnal szopni kezdett. Egyik kezével a golyóimat fogdosta, másikkal pedig egy dildót vezetett bele a saját pinájába. Susan ezalatt a saját mellét fogdosta és ujjazta a pináját, amit néhány percig folytatott is, majd ettől elélvezett. Fröcsögött belőle a lucsok rá az éjjeliszekrényen lévő ébresztőórára és a padlóra is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.23 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 tiborg 2013. 11. 9. szombat 06:42
Ugy nezem ez a sztory egy "Hotshot" pornonak jo leirasa.nem tudom miert nem ismeritek fel es miert van lepontozva? Kituno akcio!! 10+
#11 A57L 2013. 09. 26. csütörtök 05:11
Nem rossz.
#10 Pavlov 2013. 09. 16. hétfő 21:55
Kissé eltérő az eddigi írásaidtól, de talán ironikusan. Én jót mosolyogtam rajta.
#9 IceHunter19 2013. 09. 15. vasárnap 11:29
Gyenge
#8 sipospista 2013. 09. 11. szerda 10:15
nem rossz megy a pont
#7 genius33 2013. 09. 7. szombat 06:58
Hát ez nem egy nagy valami.
#6 papi 2013. 09. 6. péntek 04:59
Nem nagy durranás.
#5 sztbali 2013. 09. 5. csütörtök 12:46
Gyenge még fantáziának is.
#4 veteran 2013. 09. 5. csütörtök 12:26
Nagyon gyenge
#3 Rinaldo 2013. 09. 5. csütörtök 07:42
Gyenge.
#2 Andreas6 2013. 09. 5. csütörtök 07:10
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2013. 09. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?