A+ A-

Micsoda nyár!

Ez a történet, egy nyáron történt meg velem. Két barátnőm, szolt, hogy leugranak nyaralni a szüleik vityillojába, két hétre nem tartanék velük. Beszéltem a főnökömmel de, csak a második hétre engedett el. Hálisten hamar eltelt az a hét, össze szedelöcködtem, s indultam. Jó két óra múlva már ott is voltam. Nagy nagy örömmel fogadtak, segitettek bepakkolnom, kaptam egy külön szobát, ők egy szobában aludtak. de, valami nem volt rendben, feszült volt a légkör, vagyis úgy tünt. Meg is kérdeztem:
- Valami baj van, történt valami?
- Nem - mondta Barbi - semmi.
Tovább érdeklődtem.
- Hát az az igazság, hogy eddig nudiztunk a kertben, most hogy itt vagy Zsu nem akar levetkőzni elötted. - mondta barbi.
Hát megvallva az igazságot még életemben nem nudiztam, de felcsigázták az érdeklódésemet, meg kíváncsi voltam, hogy nézhetnek ki a lányok pucéran. A félsz azért bennem volt mi lesz, ha feláll a dákóm - na azért nem nagyzolok - 15cm - es fütyim. Á de hallottam, hogy ez ilyenkor nem mükszik, na mindegy gondoltam kezdeményezek.
- Én lemerek vetkőzni elöttetek. - mondtam. S hogy nyomatékot adjak kijelentésemnek, fogtam a törülközőt kimentem a kertbe. Leterítettem a törölközöt, majd fogtam letoltam a gatyom, levettem a polom, és hasra feküdtem. Az ajtóba látom ám Barbi áll és figyel, majd eltünik. Nem telt el sok idő, látom ő is jön napozni, de rajta már nincs semmi. majd kiguvadtak a szemeim, a csodálattol, a péniszemröl meg ne is beszéljünk.
Óriási keblek ott ringtak felettem ahogy elhúzott mellettem, gyönyörő nagy melbimboi voltak, melyeket már szinte éreztem a számban, a puncia egy vékony csíkra volt leszedve, csodálatos volt, csak a föld ne lett volna ilyen kemény a törülköző alatt. Figyeltem ahogy helyet készít magának a napozáshoz. Hát nem felém volt a popoja, ahogy kisimította a törölközöt, beláttam. BE jézusom gyönyörü, kilógtak a szemérem ajkai. Lefeküdt mellém napozni. Elfordítottam a fejem. és megpróbáltam másra koncentrálni, meg is lett a hatása, péniszem felvette alap méretét, de éreztem hogy a végén már az előnedv kiserkent.
- Nem kennéd be a hátam? - kérdezte Barbi
- De - rebegtem, szivem a torkomban kalimpált.
Feláltam, ráültem a hátára, csurgattam a tenyerembe egykis krémet, és elkezdtem a müveletet. Szép lassan finoman, fent a vállainál kezdtem és haladtam lefelé. Ez nem csupán krémezés volt felért szerintem egy erotikus masszázsal, de lehetett volna előjáték is. Szóval kenegettem a hátát, néha néha meg meg simítottam oldalt melleit is, ilyenkor kicsit megemelte testét, és én még többet elértem a melléból. Majd lejjebb csusztam, most fenekén ücsörögtem, golyoim és a farkam, melybe kezdett vissza térni az élet pont a fenékjáratába kerültek. Erre elkezdett játszani a fenekével, hol megszoritotta, hol ellazitotta. Ez olyan jó volt péniszemnek, hogy azonnal reagált, és az égnek meredt. Barbival is történhetett valami mert a légzése szaporább lett. Én még lejjebb csusztam, így már láttam punciát, mely csatakos volt. Úgy nézett ki mint aki most fürdöttmde csak ott. Csodálattal néztem puniát, mely kivolt nyílva mint egy rózsa, szemérem ajkai duzzadtak és vörösek voltak és hívogatóan felém meredeztek. Én már nem bírtam tovább, és meredező lüktető farkam a gyönyörök kapujához tettem. Éreztem forró, nedves szemérem ajkai puha érintését. Barbi feneke megemelkedett - tehát ő is akarja. Fogtam farkam és duzzadt szemérem ajkai közé préseltem, egy csendes sikoly hagyta el az ajkát, elélvezett. Az erotikus masszázs meghozta hatását. Én szép lassan elkezdtem ki be mozgatni farkam kéjbarlangjában, mely furcsa hangokat hallatott, annyira televolt a gyönyör nedvével. Elég sokszor kicsusszantam belőle mert nem volt elég hosszú a farkam, de Barbinak izgató lehetett hogy ennyiszer a bejárat körül matatok, mert teste ilyenkor jeleket küldött felém. Jó félórát döngettem mézes csuprát, mikor bele élveztem. Fáradtan dőltem végig testén, hátra fordult és vadul megcsókolt.
- Menem kell tusolni - mondta - mert nem védekeztünk!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 01. 7. csütörtök 21:39
Ha ittvagymég a viplistán akkor legyélszives és folytazsd.

10 Pont!
#7 zsuzsika 2015. 02. 10. kedd 07:34
Nem rossz.
#6 listike 2014. 09. 30. kedd 13:14
Mi történt a többi napon?
#5 A57L 2014. 09. 11. csütörtök 12:50
Elég jól összehoztad.
#4 papi 2014. 01. 26. vasárnap 10:44
Nem rossz
#3 incifinci 2002. 03. 21. csütörtök 09:53
Álom -álom, édes álom!
#2 GOD 2002. 03. 19. kedd 18:03
egész jó
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?