A+ A-

Átveszem az irányítást

Hiába szeretett volna eljönni, edzőtáborban volt. Megbeszéltük, hogy bepótoljuk egy héttel később, mikor hazaér. Alig vártam. Elérkezett a "nagy nap". Elővettem kedvenc bőrruhámat, a legrövidebbet, legszexisebbet, és eldöntöttem, ma átveszem az irányítást! Csöngettek. Nagy izgalommal nyitottam ajtót.
Most itt áll előttem, csillogó szemekkel néz rám, kedvesen. Egy szép szál vörös rózsa és egy szív alakú tömör csokoládé van a kezében. Jaj, el ne olvadjak tőle, akkor nem sikerül a tervem. Észnél kell ma lennem.
- Gyere be! - mondtam közömbösséget színlelve.
Belépett. A nagy izgalomban, miközben készültem, most érzem, nem vettem fel a tangámat. Hmm, még jobb. Gyönyörű harisnyatartó és fényes, fekete harisnya volt rajtam, extra nagy csipkével a combomnál.
Amint megérkezett, egyből alám nyúlt, és játszani kezdett nagyajkaimmal, csiklómmal. Épp kiült a kéjes nézés arcára, mikor megkérdeztem:
kérsz pudingot? Most csináltam.
Megdöbbent, erre nem számított, láttam rajta, de mondta, hogy igen, szereti.
- Akkor várj, rögtön jövök.
Behoztam egy nagy tálon a formában kihűtött finom édességet. Gyümölcsökkel volt körben megdíszítve. Örült neki, mikor egy hirtelen mozdulattal bele ültem, felfeküdtem a nagy dohányzóasztalra és közöltem, tálalva az édessége. (Ezt annak idején egy filmben láttam, és nagyon megtetszett.) Mivel előre elhatároztam, aznap gyönyörűen simára borotváltam a puncimat.
Áron boldogan ette, nyalogatta, amit csak látott. Bizsergő érzés fogott el, észre vettem, ágaskodik igencsak a nadrágja egy bizonyos ponton. Mikor már szépen letisztogatta puncimról, és popsimról is kedvenc édességét, határozottan rászóltam, vetkőzzön le. Szófogadó volt. Mondtam, hogy az alsónadrágot is vegye le! Levette. Igen, most eljött az én időm, gondoltam.
Háttal elé álltam, és ágaskodó szerszámánál fogja húztam magam után az ágyig. Ő hagyta, lépkedett utánam büszkén. El is nevettem magam. Amit beértünk a hálószobába, a már odakészített kendővel bekötöttem a szemét.
Most az én meglepetésem következik. Kértem, feküdjön végig kényelmesen. Hagyta magát az árral sodorni.
Ekkor elővettem kedvenc, rózsaszínű, puha szőrmével bevont bilincsem, és kikötöztem az ágy háttámláján lévő rácshoz kezeit. Egy pávatollal elkezdtem simogatni, csiklandozni. Többször visszatértem a mellbimbójához, nyakához, fülcimpáihoz, illetve más erogén zónáihoz, péniszéhez, combjának belső feléhez, herezacskójához. Láttam, nehezen bírja a kiképzést.
- Még csak most kezdek bele jönni, gondoltam. Számba vettem egy jégkockát, és milliméterről-milliméterre végighúztam szépen, lassan a mellkasán, egészen a hasáig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.75 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 01. 22. szerda 05:03
Elmegy.
#5 Rinaldo 2013. 08. 23. péntek 13:20
Jobbat vártam.
#4 papi 2013. 08. 23. péntek 07:02
Tetszik.
#3 Pavlov 2013. 08. 23. péntek 06:18
Jó izgin van megfogalmazva, csak a szexet jobban kellett volna részletezni.
#2 genius33 2013. 08. 23. péntek 05:44
Hát őőő... érdekes nyes
#1 Törté-Net 2013. 08. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?