A+ A-

Kelepce 2. rész

Ismét kezdődött elölről, csak most osztálytársnőm ült a fejemre, és a fekete teste fogadta be ismét merev hímtagom. Ismét azok az érzések, görcsök, fájdalmak, forróság. Ismét ugyanaz az izzó gyötrelem, mely annyira jólesett, annyira élveztem.
Nem tudom, hogy hova lett a szőke és a vörös, de nem is érdekelt. Mintha mellbimbóim és köldököm nyalogatták volna. Ismét jött a "tüzelés", az izzó szenvedés, a fullasztó kín. Testem szinte lángolt. A fülemben érzett nyomástól azt hittem, hogy berepednek a dobhártyáim, és agyvérzést kapok. Éreztem, ahogy erősen megdagadt hímtagom a fekete testében szorításba került.
Fájt, és tetszett. Testem összes, e részhez csatlakozó izma és zsigere lendületben, mozgásban és "akcióban" volt. Kábult voltam, szinte önkívületben. Üvöltöttem volna, ha tudtam volna. Szinte körülírtan éreztem prosztatámat a testemben. Olyan volt mintha heréim is sajognának. A levegő hirtelen forróbb, fülledtebb és jellegzetesen szúrós szagú lett. Nem tehettem semmit. A fekete alapos kezelésbe vette férfiasságom, miközben a fejemen ülő osztálytársnőm levizelt.
Éreztem a nedvességet az arcomhoz tapadó pólón, majd a bőrömön is. Nem igazán örültem, mert erről nem volt szó. És a másik három lányról sem! De ha már így alakult... hogy tulajdonképp kelepcébe csaltak.
Teljesen elaléltam. Testem rángott, már amennyire tudott, mert nem tudatos mozgásról volt szó. Még mindig intenzíven szorította magába hímvesszőm a fekete, miközben osztálytársnőm leszállt a fejemről. Térdei fájdalmasan nyomták karjaimat. A korbács végével csiklandozta a mellem és a hasam. Tulajdonképpen csak a végeivel cirógatta lágyan a testem. Csiklandozott. Időnként ütött a fekete hátára is.
Nagy levegőt vettem, de eléggé kellemetlen volt a vizelettől átitatódott pólón keresztül. Majd osztálytársnőm a fejemre nyomta a pólót. Fuldokolni és vonaglani kezdtem. Nekem örökkévalóságnak tűnt, mire levegőhöz hagyott jutni. Fekete épp felkelni készült rólam, mikor osztálytársnőm elengedte a pólóm. Majd lehúzta a fejemről. Még láttam, ahogy a fekete terpeszben ül fölöttem, majd feláll. Leszáll az ágyról és elmegy. Helyét átvette megint a szőkeség és a vörös. Ismét a nyelvüket használták. Nyaltak mindent, amit értek.
Visszaérve, a fekete hozott magával valamit. Két nyakörv volt, jó szélesek, fekete bőrből, amit előbb a szőke, majd a vörös nyakába csatolt fel.
Osztálytársnőm tovább csiklandozta mellkasom, miközben fejem felett ült. Lábaival fejem két oldalán térdelt. A vörös és a szőkeség a nyelvével taszigálta lohadóan nedves hímtagom. A fekete pont arcom fölé hajolt. Nyelvével nyalogatni kezdte arcomról a nedvességet. Eléggé kellemetlen volt, mikor szinte az összes szempillám benyalta a szemembe.
Közben osztálytársnőm suhogtatta a korbácsot, majd időnként lecsapott a másik háromra. Éreztem, hogy az egyik a heréimet, a másik a hímvesszőm vette szájába. Azt hittem, hogy szétszakad az altestem, időnként úgy meghúzták a szerveimet. Ráadásul mindkettő ellenkező irányba húzott. Közben a fekete szinte körbenyalta a fejemet. Nagyokat sóhajtottam.
Egy idő után cserélt a szőkeség és a vörös. Szájból ki, szájba be a herék és hímtagom. Majd folytatódott tovább a masszírozás. Csodálatos nyelvjárásuk volt! Fejemet próbáltam mozgatni, miközben a fekete nyalogatta, de nem sok mozgástere volt osztálytársnőm combjai között. Eléggé elzsibbadt a nyakam, mert mikor rajtam ült valamelyik, oldalra kellett fordítanom a fejem, és eléggé húzós volt így a fejtartás. Halvány fogalmam sem volt, hogy mióta tartott ez a lekötözött hímvesszőfutásom. Teljesen elvesztettem az időérzékemet. Testem mozgása is inkább volt önkéntelen, mint akaratlagos. Mikor a fekete végzett fejem tisztára -"tisztára"- nyalásával, leszállt az ágyról. Megfogta a vörös lábait és segített neki feltérdelni mellém az ágyra, miközben még a szájában volt a hímtagom. Aztán mindketten eleresztették szerveimet. A szőkeség a fekete segítségével háttal ráült a hasamra. Osztálytársnőm párszor megkorbácsolta a hátát, majd hasára feküdt. Lábait kinyújtotta, éreztem magam mellett. Osztálytársnőm lehúzta a sortját, majd a bokákig. Közben a szőkeség visszahajtotta a lábát, és a fekete segítségével, hogyan is mondjam... megpróbált pozícióba kerülni a hátrabilincselt kezekkel. Azt még láttam, hogy a fekete összekötözi a bokáit, majd a hátrabilincselt kezeihez kötözi.
Hímtagom egyre melegebb lett a forró környezetben. Éreztem, ahogy a szőkeség alteste hozzáér, ahogy testeink összeértek, és a két test szorításában leledzett hímtagom. Éreztem, mikor megtörtént a behatolás. Némi segítséggel, de tövig bent jártam a szőkeségben. Ekkor már a vörös is az ágyon térdelt a lábaimnál, miközben a fekete feltette a szőkeség térdeit a mellkasomra. Miután a lábai közé került a szőkeség feje, a vörös lendületet vett, és hason rádőlt a szőkeség hátára. A dőlés közben a fekete a szőkeség lábfejeit oldalra tolta, így a dereka a két lábfej közé került.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.89 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6
2017. 11. 1. szerda 17:06
Engem érdekelne a visszavágó. Válaszolok rá!
#5 vakon54
2017. 11. 1. szerda 13:14
Ráfázott a szexelésre a csávó. Válaszolok rá!
#4 genius33
2013. 08. 15. csütörtök 20:52
Hát érdekes smile Válaszolok rá!
#3 veteran
2013. 08. 15. csütörtök 12:15
Melléfogott a baszással. Válaszolok rá!
#2 Rinaldo
2013. 08. 15. csütörtök 07:54
Jól ráfázott a baszásra. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 08. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!