A+ A-

Kelepce 1. rész

Harmincvalahány évesen interneten társat keresni... nem épp a krisztusi korhoz való. Vagy mégis? Ki tudja. Én mindenesetre ehhez folyamodtam.
Hja, kérem... ha az embernek igényei vannak... melyek eltérnek a megszokottól.
Hosszasan leveleztünk egymással a Neten. Nekem is meg volt a maga "szokásostól eltérő" igényem, Neki is. Jó ideig csak a "nickname" jelentette az ismeretséget. Eléggé kötött az időbeosztásom, így eléggé macerás volt összehozni a személyes találkozást. Személyleírása nem sokat mondott: barna haj, kék szemek, átlagos testalkat és a többi. Korombéli lány. Aki az e-mailek szerint egyedül érzi magát a világban. Kiszolgáltatott, és ezért szereti, ha valaki neki lesz kiszolgáltatott. Én csak némi eltévelyedés keretében sodródtam át az élet eme kiszolgáltatott világába. Csak összehoztuk a személyes találkozót.
Az volt ám a meglepetés. Milyen kicsi a világ! Rég nem látott osztálytársnőm volt a gimiből. Ő ismert meg engem. A kapcsolat tartamát illetően nem maradtunk semmi konkrétumban, csak nagyoltan egyeztettünk.
Megkötöz... elhallgattat... és bizonyos korlátok között azt tesz velem, amit akar.
"Kiszolgálja magát"... de ha lehet, facsarjon ki az élvezetek keretében.
Eljött a nap. Sose gondoltam volna azt, ami történt. Tavaszi illat volt a belváros hatalmas forgalma ellenére is. Már nem volt tél, de még tavasznak sem mertem volna nevezni ezt a hűvöset. Mindenesetre eléggé könnyen öltöztem: szabadidőruha, póló és sportcipő. Valami hasonló volt a kívánsága. Órát lehetett volna igazítani mindkettőnkhöz. Nem messze lakott, az egyik mellékutcában. Elindultunk, kézen fogva egymást ezen a tavaszi reggelen. Útközben összefutottunk az egyik barátnőjével. Bemutatkozás után kiderült, hogy "állítólag" a lakáson maradt a táskája. Így jött velünk. Nem ilyen nagy társaságban képzeltem a "randit", de hát... mentünk.
A lakásra érve újabb két lány fogadott. Isteniek voltak a focimezre hasonlító pólókban, rövid sportnadrágban, és sportcipőben. Bekísértek a nagyszobába, és leültünk az asztalhoz.
- Üdítőt? Teasüteményt? - kérdezgették, és nyújtották a tálakat, poharakat. Én meg arra gondoltam, hogy mikor mennek már el a létszámfeletti lányok. Lágy szellő lengette a nyitott ablakok előtti függönyöket. Csevegtünk és nassoltam. Kissé sötétebbnek láttam a világot, mint két perccel korábban, de azt hittem attól van, hogy leeresztették a redőnyöket. Levettem a tréning-felsőt, mert kissé melegem lett. Páran viháncoltak a pólóm láttán. Egy neon zöld darab, egy furcsa arcképet profilból mintázó képpel az elején. A lányok között könnyű volt különbséget tenni: az osztálytársnőmnek rövid és barna, az utcától kísérőnek hosszú szőke haja volt. A lakásban lévő egyiknek fekete, a másiknak vörös volt a haja.
Kissé kótyagosnak éreztem magam. Mintha narkolepszia tört volna rám. Álmosság fogott el, de ébren bírtam lenni. Gyorsítsuk fel a folyamatot lányok - szólt a vendéglátóm, és egy üvegcsét tett az orrom alá. Fél perc áramszünet következett. Se kép, se hang. Hang aztán volt, csak kép nem. Olyan volt, mintha a lábaimnál fogva húztak a földön. Nem bírtam semmimet sem megmozdítani. Mintha megemeltek volna. Hanyatt feküdtem, és puhát éreztem magam alatt. Valamennyire már láttam, de végtagjaim mintha ólomból lettek volna. Úgy éreztem, mintha levették volna rólam a nadrágot és a cipőket. Kezeimet ösztönösen magamhoz húztam volna, mikor meleg nyomást éreztem a mellkasomon, de nem ment. Mintha valami fogta volna a fejem fölött. Nagyot sóhajtottam. De mikor a számat összecsuktam volna, nyomást éreztem a nyelvemen. Valami kitöltötte a szájüreget. A szám szélén egy vágást éreztem, mintha belemélyedt volna valami, és az ott is maradt.
Kinyitottam a szemem. Nem sokat láttam. A mennyezetet és az osztálytársnőmet. Valami volt a kezében, amivel a szám felé közelített. Nemsokára éreztem a szigetelőszalag jellegzetes műanyag feelingjét. Pár elnyújtott mmm-n kívül nem tudtam mit mondani. Már határozottabban érzékeltem a külvilágot.
- Ennyi egy lovat is kiütne - monda a vörös a feketének - de ez csak pár percre elkábult.
- Remélem, van mit kifacsarni belőle - válaszolt a fekete.
Már határozottan éreztem a lábaimat erősen szétfeszítő szorítást. Épp kikötözték az ágyhoz. A fejem fölött, az ágy két sarkához kikötözött csuklóimon is határozott hurkokat éreztem. Mint egy kifeszített nagy X, feküdtem az ágyon. Próbáltam magamhoz húzni végtagjaim, de nem ment.
Mindenestre a pozíció miatt is változást éreztem az ágyékom tájékán. Pontosabban férfiasságomat demonstrálni hivatott testrészemben. Egyre merevebb lett. osztálytársnőm a mellkasomat simogatta a feltűrt pólóm alatt. Ez volt az egyetlen ruhadarab rajtam. Gyengéden simogatta melleim, mellbimbóim és derekam.
Nem tudom, hogy melyik kettő, de a combjaimat és erogén zónám vették kezelésbe. Simogatásaik után szinte lángokban éreztem testem azon tájékát. Éreztem az izmok fokozottabb tevékenységét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.37 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sipospista
2013. 07. 20. szombat 21:08
nem rossz megy a pont Válaszolok rá!
#7 genius33
2013. 07. 16. kedd 17:03
Hehhe nyes Válaszolok rá!
#6 Rinaldo
2013. 07. 16. kedd 14:46
Jó rá fázott a suttyó. Válaszolok rá!
#5 papi2007
2013. 07. 16. kedd 08:31
nekem inkább fordítva jönne be Válaszolok rá!
#4 papi
2013. 07. 16. kedd 06:22
Nem nagy durranás Válaszolok rá!
#3 gaborthefirst
2013. 07. 16. kedd 02:50
törté-net: ez nem s/m történet ezért nem s/m kategóriába tartozik. Ez a történet szexuális erőszakot (rape) ír le, ezért nem s/m kategóriában lenne a helye, mert a kettő messze nem ugyanaz. A nem megfelelő kategorizálás miatt már megint nem tudja az olvasó, hogy mit kap a pénzéért, csak amikor már elolvasta ... és akit ez a téma rosszul érint?! Tessék már végre tartalmuknak megfelelően kategorizálni a történeteket! Miért nem hoztok létre az ilyen történeteknek pl rape kategóriát, miből áll??? Válaszolok rá!
#2 gaborthefirst
2013. 07. 16. kedd 02:22
Nem a baleset végett fáj. Mert nem a baleset céljából fáj (a végett célhatározó), hanem a baleset miatt fáj, a balesetből kifolyólag, abból az okból, hogy balesetet szenvedett (a miatt okhatározó). Öreg hiba. Ezt leszámítva jó írás, tetszett. Nagyon bírnám, ha velem is megtörténne. Az más tészta, hogy ha mi páran egy nővel tennénk ilyet, kapnánk fejenként úgy 8-9 év letöltendőt... Te kapsz 9 pontot. Várom a folytatást, kösz, üdv! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 07. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!