A+ A-

A játék

Adott hozzá két versenyző: mondjuk két rabszolga motoros teljes motoros felszerelésben (egyrészes bőrruha, bukósisak, motoros csizma), kivéve kesztyű. És a szükségek "kiegészítők": kötelek, és két darab kézre való hagyományos bilincs.
A versenyzők legyenek az egyszerűség kedvéért Egyeske és Ketteske. A játék lényege: ki kell szabadulniuk a fogságból.
- Egyeske "teli" bukósisakot visel magán, kezei hátra vannak bilincselve, kötéllel gúzsba kötve úgy, hogy bokáit a csuklókkal összekötő kötél át van hurkolva a vállakon és hóna-aljakon, és a csuklókhoz van kötözve; valamint csuklóit egy plusz kötél köti vállaihoz, a lapockák közötti csomóhoz. Továbbá szájában pecekkel hason fekszik.
- Ketteske olyan bukósisakot visel, melynek nincs rostélya, és szája előtt is szabad, valamint gúzsba kötve ő is a hasán fekszik. Hátrabilincselt kezei a vállaihoz van kötözve úgy, hogy a csomó a lapockák között van; tehát semmilyen körülmények között sem érheti el azt, és a bokát a csuklókkal összekötő kötélen több csomó van a háton, és a vállaknál is.
A svédcsavar az, hogy a Ketteske bilincseinek kulcsa Egyeske teli bukósisakjában vannak; és Egyeske bilincseinek kulcsai pedig Ketteske bukósisakjában vannak. Vagyis egyik sem tud kiszabadulni a másik kiszabadítása nélkül. Vagy mégis?
Egyeske nem nagyon tud segíteni Ketteskének, legfeljebb ha oldalára fordul úgy, hogy háttal legyen Ketteskének, és ujjaival valahogy az őt fogva tartó csomókat kibontja. Ketteske viszont a fogaival ki tudja bontani Egyeskét fogva tartó csomókat. Eleinte Egyeske és Ketteske nehezen lendül akcióba, mert egyrészt saját magukat próbálják kiszabadítani. Ez a csomók elérhetetlensége miatt nehéz. Másrészt, ahhoz hogy egymás csomóit kioldozzák, ahhoz oldalukra kell feküdniük, ráadásul egymásnak háttal. Vagyis, közös mozgáskoordinációt igényel a dolog, ráadásul Egyeske és Ketteske együttműködését nehezíti az, hogy Egyeske nem tud beszélni a pecek miatt, és úgysem hallanák egymást a bukósisakok végett. Így előbb-utóbb Egyeske rákényszerül arra, hogy fejét -különösen száját- valahogy Ketteske csomóihoz manőverezze. Vagy megpróbál először gúzsba kötötten térde állni és ráhajolva Ketteskét fogva tartó csomóit a fogaival kibontani; vagy miután oldalára dőlt, valahogy rákúszik Egyeske hátára. Egy idő után Ketteske felismeri, hogy Egyeske részbeni szabadulása nélkül ő sem fog szabadulni. Nehezíti a manőverezést, hogy a kezdetkor szorosan egymás mellett fekszenek.
Ketteske akcióba lendül: megpróbál kommunikálni Egyeskével, bízva abban, hogy Egyeske tud szájról olvasni. Úgy tűnik, a módszer beválik, mert Egyeske oldalára dől Ketteskének háttal, Ketteske meg úgy manőverezik, hogy Egyeske bokáihoz kerüljön. Ketteske megkezdi fogaival Egyeske bokáit fogva tartó béklyót kioldozni, miközben ujjaival a saját csuklóit vagy bokáit összekötöző hurkot próbálja kioldozni. Keserves erőlködés és hosszú idő után sikerül is. Először Egyeske bokái szabadulnak, majd Ketteske megkezdheti Egyeske csuklóin meglazított hurkot kiszabadítani. Rövid idő múlva Egyeske csuklóit csak a bilincs tartja fogva; de a vállakon áthúzott hurok még gondot okoz. De nem sokáig, mert Egyeske addig rángatózik, hogy az is lazul. Ketteske megpróbál úgy fordulni, hogy Egyeske aránylag szabaddá vált kezei elérhessék az őt fogvatartó csomókat, de Egyeske behajlítja térdeit, összegörnyed, és megpróbálja előrevenni hátrabilincselt kezeit. Ketteske eközben bokái körül matat, és ennek következtében egymás után oldódnak a csomók. Mire Egyeske előreszedte kezeit, Ketteske ki tudja nyújtani a lábait. Ketteske kétségbeesetten keresi ujjaival a csuklói körül a csomókat; azok messze vannak. Egyeske leszedi magáról a maradék köteleket, és megpróbálja levenni a bukósisakját.
De nem megy. Összebilincselt kezekkel nem fér hozzá a sisak áll alatti szíjához. Vagy nem akar? Mindenesetre mutatja Ketteskének, hogy nem tudja levenni a saját sisakját összebilincselt kezekkel, így Ketteske sisakját akarja levenni. Ketteske hanyatt gördül, Egyeske ráül a mellére, és elkezdi levenni Egyeske bukósisakját. Egyeske addig is manőverezik az ujjaival, de hiába. Pár perc, és Egyeske bukósisakja lent is van; és Ketteske bilincskulcsa is előkerül! Ketteske kicsikét ügyeskedik ujjaival, és már teljesen szabad! Rögtön leveszi magáról a teli bukósisakot, és kiveszi a pecket a szájából. Kézbe veszi Egyeske bilincsének kulcsát, és megkéri Ketteskét, hogy forduljon a hasára. Ketteske megteszi, mire Egyeske ráül Ketteske hátára.
De váratlan fordulat! Ketteske nem látja, hogy Egyeske háttal ült az összebilincselt kezeknek! És azt sem látja, hogy Egyeske kezébe veszi a szájépecket, miutzán zsebre rakta a bilincskulcsokat! Csak akkor érti meg Ketteske a sorsát, mikor Egyeske a szájába nyomja a pecket! Ketteske úgy döntött, hogy nem szabadítja ki Ketteskét!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.81 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50
2018. 01. 10. szerda 09:40
ez szar Válaszolok rá!
#9 vakon54
2017. 11. 1. szerda 09:38
Szeríntem aranyos írás az egyeske és ketteske megszólítással. Válaszolok rá!
#8 zsuzsika
2015. 01. 8. csütörtök 07:42
Ez nagyon gagyi. Válaszolok rá!
#7 A57L
2014. 03. 10. hétfő 05:33
Nem értem ezt a történetet. Válaszolok rá!
#6 papi
2013. 08. 8. csütörtök 14:42
Egy ilyen történet csak beteg elme szüleménye lehet. Vizsgáltasd meg magad. Válaszolok rá!
#5 Rinaldo
2013. 08. 8. csütörtök 12:29
Baromság. Válaszolok rá!
#4 t2006
2013. 08. 8. csütörtök 08:58
Ebben mi a jó?! Válaszolok rá!
#3 gerontofil
2013. 08. 8. csütörtök 04:43
Pontban,maximum hármaska. Válaszolok rá!
#2 gerontofil
2013. 08. 8. csütörtök 04:41
Mi ez a sz*r? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 08. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!