A+ A-

Vivien Transz - A klubban 1. rész

Már a taxiban hevesen dobogott a szívem, ahogy közeledtünk a megadott címre. A ruhám kissé felcsúszott, amikor beültem a sofőr mellé, és elég kellemes látványt nyújthatott neki a szoknyám alól kivillanó csipkés combfixem, ugyanis egész úton azt nézte, amikor csak tehette. Fekete magassarkú szandálban, fekete miniben tipegtem az ajtóhoz, ahol kirakott a taxis. A tekintetét végig a hátamban éreztem, ami jóleső érzés volt, mert tudtam sikerült ma is nagyon szexisen felöltöznöm.
Mikor beléptem a házba, egy udvarias, ám annál lengébben öltözött fiatal srác lesegítette vékony kabátom, és bekísért. A látvány elég bizarr volt, de egyben izgató is, kb 10 pasi és úgy öt hat travi lehetett már ott, és a korai óra ellenére, már javában tartott a kis mulatság. A férfiak nagy része az idősebb korosztályhoz tartozott, ahogy elnéztem, és nem volt ez másképp a travikkal sem, én voltam a legfiatalabb a ,magam 24 évével, de ennek ellenére minden „lány” nagyon csinos volt, és szexi. A legtöbben már csak fehérnemű volt, vagy még az sem. A bejárattól oldalra épp egy csinos travi szolgált ki két pasit, egy asztalon térdelt, csak egy tanga volt rajta és melltartó, hosszú szőke paróka, olyasmi mint ami rajtam is volt. Az egyik szeretője hátulról épp a popsiját nyalta, míg ő a másik pasit orálisan kényeztette, láthatóan nagy örömmel és odaadással. Egy másik pár egy kanapén szexelt. A lány a pasi ölében lovagolt, miközben jobbjával saját magát izgatta, amit a pasi mohó tekintettel figyelt, és néha még ő is segített neki. Iszonyatosan izgató volt ahogy figyeltem őket, éreztem, hogy ma nekem is jut valami, kell hogy jusson valami.
Leültem a bárpulthoz egy székre, keresztbe fontam a lábaim, kértem egy italt és vártam mi lesz a következő. Nekem kell majd kezdeményezne, vagy idejönnek? Nem tudtam. Most voltam életemben először travi swinger buliban. Nem kellett sokat rágódnom, egy ötvenes kicsit pocakos úr máris odajött. Csak egy törölköző volt rajta, felül semmi. Ahogy odalépett a kezei máris combomon landoltak, és finom simogatásba kezdett.
-Nagyon csinos vagy.-mondta. Miközben a törölköző alatt máris kezdett dudorodni a farka.
-Köszönöm szépen. - válaszoltam a legbájosabb, legnőiesebb hangomon. A lábaimat kissé szétnyitva engedtem utat a kezének, amit ki is használt alkalmi partnerem. Lassan végig simította kezeit a térdemtől, egészen a bugyimig, ott egy kicsit simogatott, majd ismét kicsusszant keze a ruhám alól. Így játszott velem végig, miközben túl estünk egy gyors bemutatkozáson. Péterként ismerhettem meg, ő pedig Vivienként engem. Megkért, hogy üljünk át egy kanapéra, ahol a már említett párocska épp végzett, mikor odaültünk, de még elkaphattam a pillanatot, amikor a hölgy vastagon rúzsozott szájába élvez a pasija, tátott szájjal térdelt, miközben a férfi kezével segített beteljesíteni vágyait, minden egyes csepp az arcán és a szájában landolt, amit a kedves kis travika örömmel nyelt le. Közben Péter is akcióba lendült, és kezei már a kis feltérképezték testem minden négyzetcentiméterét, amit csak el tudott érni. Én sem voltam rest, és megszabadítottam törölközőjétől, és kezelésbe vettem a farkát, ami akkorra teljes keménységében rendelkezésemre állt, közben végig a számra tapadt, és csókolt, mélyem bedugta nyelvét a számba, amit nem szeretek, de valahogy akkor igencsak jól esett, én pedig mint egy kis ribi szívtam és szoptam a nyelvét, mintha csak egy picike farok lenne. Péter megfogott a tarkómnál és a fejemet lefelé kezdte el tolni. Elé térdeltem, apró csókokkal borítottam, combjai belső felét, és hasát, miközben egyik kezemmel a golyóit simogattam, amit ő hangos nyögésekkel kísért. Olykor feljebb csúsztam, hogy a mellbimbóit is megtudjam nyalogatni, majd visszatértem a dorongjához, és lassú mozgással a számba vettem, és ezzel a lendülettel el is tüntettem magamban a péniszét, majd ugyanígy lassan kifele is, de nem engedtem ki a számból, a makkját bent hagytam és azt kis érzékeny alsó részt izgattam a nyelvemmel, ezután ismét mélytorok, és még ebből pár kör, de éreztem, hogy nincs sok hátra neki, ezért kivettem a számból csillogó farkát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 02. 23. vasárnap 10:51
Nem rossz.
#7 tomi19 2014. 02. 21. péntek 18:09
Jó csak nagyon rövid
#6 genius33 2013. 07. 18. csütörtök 17:13
Nem rajongok az ilyesmiért de ez tetszett smile
#5 Rinaldo 2013. 07. 18. csütörtök 13:32
Meg kapta amit akart.
#4 papi 2013. 07. 18. csütörtök 12:12
Egész jó, de van mit javulni.
#3 papi2007 2013. 07. 18. csütörtök 07:07
rövid volt
#2 gaborthefirst 2013. 07. 18. csütörtök 06:42
Egy kicsit elsietted, néha meg nagyon, különben jó. Remélem a folytatás még jobb lesz. 8 pont. Kösz, üdv!
#1 Törté-Net 2013. 07. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?