A+ A-

Imádom ha néznek...

Eszméletlenül felizgat ha tudom, hogy valaki titkon figyeli a maszturbálásomat de sajnos nem jutottam még el oda, hogy ezt a gyakorlatban is alkalmazzam. Tudom, hogy felizgatna ha végignézhetik amíg eljutok az orgazmusig és ráadásul szándékosan úgy is helyezkednék, hogy minél nagyobb élvezetet okozzak a kukkolónak aki ebben az esetben nem is lenne kukkoló hiszen én engednék bepillantást a titkaimba. Régóta szerettem volna a húgom barátja elott megtenni mindezt mert tetszik a srác és biztosan nem lenne ellenére csak egyszeruen nem tudom hogyan mondjam el neki azt, hogy "szeretnék elotted maszturbálni".
Történt egyszer, hogy fürdés után bemásztam az ágyamba, úgy éjfél lehetett az ajtót résnyire nyitvahagytam mivel tudtam, hogy a húgom barátja itt van viszont a hugi csak késo jön haza mert osztálytalálkozón van. A redőnyt félig húztam le, hogy az utcáról beszűrődő fény lágyan megvilágítson.
Elkezdtem.
Kezeim kissé remegtek mert azthiszem féltem a dologtól de úgy voltam vele, hogy most vagy soha.
Egyre nedvesebb lettem de nem a kezeimtől hanem inkább a gondolataimtól.
A takaró nem volt rajtam mert nagyon melegem volt.
Behunyt szemmel egyre jobban nyulkáltam magamhoz és kezdtem szaporábban venni a levegőt is.
Hirtelen zajt hallottam. Az ajtó felöl jött. Mindezt az ágyban nem csináltam valami halkan. De hát próbálja meg valaki hangos lihegés nélkül végigcsinálni azt amit én. A gondolataimba temetkezve egyre jobban simogattam magamat és piszokul izgatott a tudat, hogy figyel az áldozatom az ajtóból! Megálltam.Fekapcsoltam az éjjelilámpát úgy, hogy közben meztelenül ott feküdtem tovább.
- Gyere be nyugodtan... ne félj..
Erre halálos csend lett mire én fogtam magam lekapcsoltam a lámpát és odaosontam az ajtóhoz ahol megláttam az áhitott srácot boxeralsóban merev farokkal és ahogy így a sötétben ki tudtam venni úgy látszott, hogy elég össze - vissza áll rajta az alsó. Ez azt jelenti, hogy most húzta vissza amikor rajtakaptam a kukkoláson. Biztosan verte a farkát és ez olyan izgató nem?!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2016. 12. 7. szerda 10:11
8p lett jó...
#6 vakon53 2016. 01. 7. csütörtök 21:44
8 Pont!
#5 zsuzsika 2014. 11. 10. hétfő 08:12
Gyenge.
#4 genius33 2013. 02. 12. kedd 08:01
Nekem bejött! smile
#3 keresztpapa? 2002. 11. 29. péntek 00:19
Igaz lehet. Célratoro kis kíváncsi! :-)
#2 pi 2002. 05. 13. hétfő 21:30
yo
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?