A+ A-

A Lány és a Fiú 2. rész

... a bosszú édes lesz, gondolta, s elkezdte tervezgetni mit fog tenni a fiúval. felült, lovaglóülésben ráült a fiúra és megcsókolta. Nagyon lágyan, nagyon finoman, de érzelmekkel s indulatokkal fűszerezve. ahogy megcsókolta, előre hajolt karjaival végigsimította a fiú két karját, és a fiú feje fölé emelte őket.
Mire a fiú észrevette a szándékot, már ki is volt kötve, kiszolgáltatottan és anyaszülten a lánynak. Milyen gyönyörű - gondolta ahogy fogvatartójára nézett, de nem nézhette sokáig, mert a lány ügyesen lecsúszott róla és a hasára fordította. Csak úgy égett benne a vágy, érezni akarta, az egész lényével, minden porcikájával, ölelni, csókolni, de nem lehetett. Egy pillanatra megrészegítette a gondolat s majdnem elvesztette a fejét, de aztán magához tért. Meleg nyári nap volt, a szoba sötét, csak a langyos szellő fújt be kicsit az ablakon. Ordítani tudott volna a boldogságtól. Végre itt fekszik alatta, az övé! Végignézett a gyönyörű kidolgozott testen. Igazi kreolbőr, feszes, alatta izmok és mégis... olyan puha, úgy megcsókolná... Megtalálta a masszázsolajat, és pár cseppet a fiú hátára csepegtetett. A fiú már alig tudott uralkodni magán, pedig sejtette, hosszú lesz a folytatás. A lány gyengéden megérintette a hátát.. végighúzta ujjait a fiú nyakától egészen a fenekéig, majd elkezdte maszírozni, a nyakát, a hátát, az oldalát, minden érintése tüzes volt, a levegő szinte szikrázott.
A fiú élvezte, de többet akart. a lány a fiú fenekén ült, de nem bírta tovább. Előre dőlt, egész testük összért, szinte egybeolvadtak testük forróságától. a fiú oldalától egészen a tenyeréig végigsimított, átélt minden mozdulatot. A fiú egyre szaporábban vette a levegőt, egyre mélyebben, próbált kissé megnyugodni, dehát mióta várt már erre, ezekre az érintésekre... a lány megcsókolta a nyakát, gyengéden megszívta, majd elindult egyre lejjebb, csókolgatta, közben végigsimította a testét. Olyan megnyugtató mégis izgató volt, ahogy a fiú ott fekszik teljesen kiszolgáltatottan. Lassan elér a fenekéhez.
Tökéletes volt. Apró, feszes, pont ahogy szereti. rácsepegtetett egy kis olajat, és elkezdte maszírozni. alulról felfelé, majd egyre bejlebb és lentebb... a fiú számára fura volt ez a helyzet, így még sosem adta át magát senkinek, de nem volt ott az a korlát. tökéletesen megbízott a lányban, agyában már ott volt az a tompa zúgás, kikapcsolt, nem bírt tovább gondolkodni, átadta magát az érzésnek és a vágynak. a lány érezte ezt, és ettől magabiztosabb lett. Lassan haladt lefelé, majd a fiú ánuszánál csepegtetett még egy kis olajat. nem ért hozzá véletlenül sem, csak fokozatosan maszírozta körkörösen, majd hozzáért. a fiút még eddig sosem ismert érzés kerítette hatalmába, minden porcikája remegett az izgalomtól, vágyott a lányra, akarta, őt az érintését, mindenét. a lány maszírozta, majd visszahúzta a kezét... megfordította a fiút, meglátta a gyönyörű péniszét, de nem ért hozzá. Nagy volt, tudta, hogy teljes mértékben kitölti majd, efelől nem volt kétség, vastag és húsos. Az erek dudorodtak, a végén ott volt a vágycsepp, és látta ahogy a vér pumpálódik benne.
Úgy megcsókolná! De nem lehet. Átvetette a lábát, és ráült a fiú combjaira... a fiú a mozdulatot látva megörült, de rá kellett jöjjön, hogy ez még csak a kezdet. Próbálkozott lentebb csúszni a mozdulat közben, hátha... de a lány résen volt, mélyen a szemébe nézett, és megcsókolta. bekente a mellkhasát, a hasát, simogatta, maszírozta, csókolta... a mellei is tökéletesek voltak a fiúnak. Igazi mellizmai voltak, gyönyörű lapos sima has, keskeny derék, de nem túl vékony, pont tökéletes. megcsókolta a fiú nyakát, ismét szívni kezdte, a fiú majd belehalt a gyönyörbe.. kérni akarta, majdnem könyörögni kezdett, de erőt vett magán, és várt.
A lány elindult lefelé, csókjaival elhalmozta, végigcsókolta a testet, majd a fiú pénisze mellett tovább haladt, terpeszbe nyitotta a fiú lábait, és a combját kezdte maszírozni, csókolgatni. apró csókokat lehelt rá, majd odafújta a forró levegőt. a fiú kész volt, nem tudta, mi jöhet még. a lány ajkaival elindult egyre feljebb, s ha lehetett, még nagyobb volt a pénisze. Gyönyörű volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2014. 10. 2. csütörtök 06:00
8P
#10 listike 2014. 10. 2. csütörtök 05:24
Szép.
#9 A57L 2014. 05. 15. csütörtök 06:28
Ez sem tetszett.
#8 genius33 2013. 07. 11. csütörtök 19:04
Szuperzsir smile
#7 sztbali 2013. 07. 10. szerda 15:29
Ez már jobb!
#6 gibbon2 2013. 07. 10. szerda 12:33
Nagyon jó !
#5 Rinaldo 2013. 07. 10. szerda 12:21
Kővetkező jobb lesz.
#4 papi 2013. 07. 10. szerda 10:13
Na így már sokkal jobb.
#3 papi2007 2013. 07. 10. szerda 08:39
ezmár igen
#2 gaborthefirst 2013. 07. 10. szerda 05:31
Egy lány ... csak egy lány ... de micsoda lány!
#1 Törté-Net 2013. 07. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?