A+ A-

Love Bondage

Eredeti történet: Bondage mester oldala
Megérkezem és te már vársz: kicsinosítottad magad és harisnyádon és cipődön kívül mást nem viselsz. Elém sietsz és forrón, szenvedélyesen átölelsz, egész testeddel hozzám simulsz. Megsimogatlak és megcsókollak. Mintegy lecsúszol és lábaim elé kuporodsz. Miközben lábaim csókolod, háromszor hangosan elismétled az Egyes Számú Parancsot. Felegyenesedsz és örömmel konstatálod, hogy viselkedésed, közelséged most is elváltozást okozott nadrágomon. Csókokkal borítod férfiasságom és közben nyelved és ajkaid vándorútra indulnak. Hamar félbeszakad az élvezet és visszaülsz sarkadra, fejed lehajtod, kezed hátul összekulcsolod. Parancsomra besietsz a fürdőszobába és vizet engedsz a kádba. Mikor a fürdő elkészült elém sietsz és jelented. Levetett ruháimat gondosan összehajtogatod és a székre helyezed. Miután mellém térdepelsz hamarosan érzed, hogy hajadnál fogva a fürdőszobába húzlak. Térdeiden csúszva követsz. Megszabadulsz minden ruhádtól és nekilátsz, hogy gyengéden lefürdess.
Gondos, fürge kezeiddel tüsténkedsz, ujjaid végigbarangolják egész testemet. Mikor végeztem, a kád elé fekszel, hogy kiszálláskor lépcsőként szolgálhass. Míg törülközöm, harisnyád és cipőd visszaveszed. Megparancsolom, hogy nyakörved, pórázod, szemkendőd és szájpecked hozd hozzám. Elsietsz, majd gyorsan visszatérsz. A hozott eszközöket magadra kell helyezned. Pórázodnál fogva behúzlak a szobába, ahol a közepére állítalak. Egészen széles terpeszbe kell állnod; a cipő majd kicsúszik lábad alól, a harisnya még erre is rátesz. Kezed felemeled és fejed mögött keresztezve megfogod vállaidat. Megvakítva, elnémítva, kényelmetlen, kiszolgáltatott helyzeted az idő múlásával egyre elviselhetetlenebb lesz. Fülelsz, de a hangok nem segítenek: úgy érzed tán már fél óra is eltelt. Nem tudod mit tégy: csak sejted, hogy gyönyörködöm kifeszült testedben. Beleremegsz, mikor melleiden nyelvem érintését érzed. Kisvártatva kötelet érzel derekad körül, majd csuklóidat kötözöm össze és húzom le hátul derekadhoz. Az álldogálás folytatódik, de most kényelmetlenebb. Az előbbi fáradtság tovább erősödik. Pár perc, vagy pár tucat perc telhetett el? Végül meghallod hívó hangom, mire nehezen felállsz, majd térden állva hozzám csúszol. Az ágyra kell térdelned, majd felülnöd. Érzed, hogy ujjaim csiklódnál és ajkaid között köröznek. A kéjes sóhaj érthetetlenné változik a golyó mögött. Kissé előredőlsz és megörülsz, mikor a reakció pont az, amit vártál: tenyerembe fogom melleid és ujjaimmal mellbimbóidat simogatom.
Terpeszállásod közepette érzed, hogy testem lábaid közé kerül, majd pórázodnál fogva lejjebb kell ülnöd. Ajkaid közé valami más kerül: igen ez a farkam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 12. 27. szerda 13:58
Nagy az Úristen állatkertje!
#2 A57L 2014. 03. 26. szerda 06:01
Gyenge írás.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?