A+ A-

Az első(k)

A történet már jó pár éve esett meg velem. Akkoriban elég aktív szexuális életet éltem, gyakran naponta szórakoztunk a srácokkal, még ma is egyből feláll, ha visszagondolok azokra a kalandokra. Szeretném leszögezni, hogy vannak dolgok, amiket csak kitaláltam a történetekben, de nagyrészük valós, ezen kívül a személyek neve nem az eredeti nevük. Remélem sokan fogtok elélvezni a sztorik olvasása közben, jó szórakozást, zsebkendőelhasználást!
Bence - nevezzük Bencének - és én a barátainkon keresztül találkoztunk, majd egyre többet, és egyszer azon kaptam magamat, hogy jó lenne, ha történne köztünk valami. Sokszor vertem a farkamat, és szinte állandóan csak róla fantáziáltam, felmerült bennem a kérdés, vajon mekkora farka lehet. Nem beszélgettünk, nem nagyon voltunk barátok, csak barátaink révén találkoztunk párszor. Egyik nap reggel, azt hiszem éppen nyári szünet volt, azon kaptam magam, hogy most már tennem kell valamit, és elindultam feléjük. Nem mondhatnám, hogy jó helyen élt, romos ház, züllött környék, de ez tette a dolgot még izgalmasabbá.
Csengő nem volt, így csak bementem, otthon volt, szerencsém volt. A szobája, már ha annak lehet nevezni, egy kanapéból és egy ágyból állt. Először csak a "nappaliban" néztünk tévét, a szívem olyan hevesen vert, hogy lehet, hogy még ő is hallotta, alig bírtam levegőt venni. Reklám következett, emlékszem, és egy kotonokat népszerűsítő kampány volt, amin röhögtünk és én elérkezettnek láttam az alkalmat, hogy bevessem magam. Tudtam róla, hogy nem meleg, de ennek ellenére el akartam érni, hogy legalább leszophassam. Először sikerült kinyögnöm annyit, hogy nem e akar valami mást csinálni. Erre ő kérdően nézett rám, és valahogy kicsúszott a számon, hogy "leszophatlak?".
Hát talán nem is kell mondani, ezen mindenki kiakadna, ne is történt máshogy, viszont látszott, hogy meggyőzhető emberről van szó. Tehát addig könyörögtem, amíg az ágyon el nem feküdt, és bár nem nagyon akarta, elkezdtem lehúzni a sliccét és ekkora odakapott a kezével, de arrébb toltam és előbányásztam az addigra merev, jókora falloszát és, hogy kicsit fokozzam, először csak épphogy hozzáértem - igaz, ekkor még elég kezdő voltam, szóval nem nagyon tudtam, hogy mit, hogyan is kell csinálni - és aztán óvatosan elkezdtem nyalni, lehúztam a bőrt és amennyit tudtam, bekaptam belőle. Olyat még soha nem éreztem, azt hittem rögtön elélvezek, Bence is sóhajtozott, nem bánta meg, hogy belement. Imádtam szopogatni azt a kőkemény péniszt, és egyre hevesebben és hevesebben csináltam, de aztán lelassítottam, mert nem akartam, hogy ez az egész véget érjen. Elkezdtem játszani a golyóival, simogattam őket, majd áttértem a farokról és lejjebb kényeztettem.
A szopás közben sok gondolat futott át az agyamon, de mindig csak a fasz maradt meg benne. A farka csúszott már, így egyszerűbb volt verni, és pihentetni a számat egy kicsit. Rájöttem, hogy szeretem azt a sós ízt és azt a szagot, amit közben éreztem. Szépen lassan köröztem a nyelvemmel, nyaltam a makkját, szívtam, és élveztem az egészet, amikor hirtelen a spermája elöntötte a számat és vonaglott alattam a teste. Gyönyörű volt az egész, nem bírtam betelni az érzéssel, és hogy húzzam az időt, szopogattam még az egyre petyhüdtebb faszt. Egy idő után már nem húzhattam tovább, lenyeltem a gecijét és felnéztem. Sejtettem, hogy nem lesz heteróból buzi ennyitől, csak a remény azért bennem volt, hogy hátha megjön a kedve egy kis szopáshoz, vagy bármi máshoz, de sajnos nem. Ő volt az első olyan, akinek a méretei és a kora alapján lehet nevezni első igazi szopásnak.
Úgy egyeztünk meg az elején, hogy ő nem fog semmi ilyet csinálni, szóval nem is vártam tovább, hogy megtörténik, úgyhogy elindultam kifelé, először gondoltam, haza megyek, de annyira kanos voltam még mindig, hogy inkább egy másik sráchoz vettem az irányt, akivel ekkorra már többször voltunk együtt, de ő még nagyon fiatal volt, szóval őt szopni nem volt egy olyan nagy élmény, mint Bencét. Szóval elmentem hozzá, és együtt kimentünk egy közeli erdőbe, ahova gyakran szoktunk járni bungit építeni, amit aztán mi kéjlaknak használtunk aljas módon. Most is oda mentünk és elkezdtük verni egymásnak, amint odaértünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.42 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 01. 13. kedd 07:45
Ez nagyon gyenge.
#8 A57L 2014. 11. 28. péntek 06:35
Gyenge írás.
#7 papi2007 2013. 06. 29. szombat 15:14
seggbe dugást én is kiprobálnám
#6 v-ir-a 2013. 06. 12. szerda 23:25
sikosító nélkül...gondolom mennyire élvezte....
#5 genius33 2013. 06. 11. kedd 19:24
Hát lehetne jobb is.
#4 Rinaldo 2013. 06. 11. kedd 13:58
Nem birtt magával.
#3 gaborthefirst 2013. 06. 11. kedd 13:35
Kevin4: jó is lehetett volna ez a történet, de ez így csak egy silány fércmű. Nem gondoltad át, nem építetted fel és nem dolgoztad ki rendesen. A fogalmazás pongyola és közönséges, történetvezetés nincs, összecsapott ... sorolhatnám. Élvezhetetlen volt, ez az igazság. Szerintem nem vagy reménytelen, de rengeteget kell tanulnod az írásról, javaslom olvass sokat. Figyeld meg mások hogyan írnak és gondolkodj el rajta miért úgy teszik, és te hogyan tennéd. Nyugodtan másold le valakinek a stílusát, aki tetszik neked, idővel majd elhagyod, amikor megszületik a sajátod. Próbálkozzál csak, fejlődjél, ne vegye kedved a negatív kritika. Kíváncsian várom a következő írásodat. Ez részemről 4 pontot ér, de lesz jobb is. Üdv!
#2 veteran 2013. 06. 11. kedd 09:55
Gyengénél is gyengébb,pontot sem érdemel.
#1 Törté-Net 2013. 06. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?