A+ A-

Pénzen vett élvezet

A tavasz ezen az éven először mutatta meg erejét, és a tűző napmeleget ontva hozta az világ tudtára a korai nyár közeledtét. Talán a magányosan eltelt tél, a tavasz illataitól felpezsdült hormonok és az előző napi borozásból megmaradt szolid másnaposságtól bódult fejem vonták el a figyelmem a vezetéstől. Ezek irányították egyre inkább keményen ágaskodó farkamra, de tompa, szexuális fantáziákba révedő gondolataimból és a szembe jövő sávból egy villogó és dudáló furgon rántott vissza a valóságba. A sofőr közismert, középső ujjfelmutatásával megvalósuló mozdulata félreérthetetlenné tette irántam való érzelmeit, és egyben el is gondolkodtatott. Másnaposan mindig rettenetesen kanos vagyok, és igazat adtam neki, rajtam tényleg minimum az orális szex segíthet, ha nem szeretnék rövid, ámde kalandos életem mondatának végére nagyon hamar vérvörös pontot tenni.
Újdonsült munkahelyemnek hála nagy lábon élhettem, és a tárcám gyors vizsgálatátkövetően megnyugodva láttam, hogy maradt még pár ezresem az előző napi buli dacára is. Kései húszas éveimben jártam, és bár sokat fantáziáltam erről, mégsem fizettem még szexért soha, senkinek. Megszokott útvonalamról letértem egy kisebb másodrendű útra. Tudtam jól, olcsó kurvák állnak már ilyenkor, hiszen gyakran megnéztem, lelassítva mustrálgattam őket. Nem egyszer az eladó portékát is közszemlére téve bombáztak az árajánlatokkal. Arra vettem tehát az irányt, és a pénzért kapható gátlástalan és gyors szex lehetőségének gondolatára még több vér áramlott amúgy is kőkemény farkamba.
Talán, ha egy kilométert tehettem meg, amikor megpillantottam az elsőt. A hasonló útszéli ribancok között szinte gyöngyszemnek tűnt, bár látszott, hogy sokat látott, és nem fiatal csatakanca már. A combjain az a fajta necc combfix, amit kurvákon kívül senki nem visel. A természetellenesen színes és valószínűtlenül magas sarkú pántos cipő, a pináját alig takaró mini, és a mellek... de nem is mellek istenem, hiszen azok a hatalmas csöcsök, amik a kurvás melltartóból szinte kiestek. És az elnagyolt smink. Na tudtam, hogy ő kell nekem!
Útszéli, kamionosok által használt szex tárgy mivoltában is faszfelállítóan dögös tenyészkanca. Fékeztem. Megálltam az út szélén, lehúztam az ablakot, ő behajolt:
- Van kedved szórakozni, szépfiú?
- Mennyi? - kérdeztem vissza izgatottan.
- Háromezer a szopás gumival, ötezer gumi nélkül. A baszás csak gumival, nyolcezer - sorolta a tarifát rutinosan
- Mutass valamit az áruból, had lássalak - mondtam.
Habozás nélkül elővette a mellét a blúzból, isteni volt, ahogy a nagy, súlyos csöcsét tartotta a kezében, mint egy jóféle dinnye
- Mutasd a pinád is - kértem, mire megfordult, és előrehajolva kisterpeszben előbukkant a húsos, borotvált, kissé borostás pinája.
- Szállj be! - szóltam neki.
Lehajtottunk a közeli földútra, be az út menti fasor mögé. Nem volt még rekkenő nyár, így sem a fák, sem a bokrok nem voltak még teljes lombban. Azért be lehetett látni ránk, aki figyelt, tudhatta, mi a helyzet.
Kiszálltunk, hanyatt döntöttem a motorháztetőn, és gyúrni, szopni kezdtem a csöcseit. A másnaposságtól felfokozott nemi vágyam és a következmény nélküliség tudata hatására minden elemi gátlást ledobtam magamról. Egy tárgy volt, egy eszköz, amivel a saját kezeim helyett maszturbáltam, de milyen jó eszköz!
- Ooh, de jó kurva vagy, hetek óta néztelek, új csaj vagy, ugye? - markolásztam a combjait.
- Igen - válaszolta - most váltottam stricit, eddig a Balaton mellett dolgoztam.
- Uhh, mikor megláttalak, tudtam, hogy meg foglak baszni... nem láttam még erre ilyen nagycsöcsű kurvát, rögtön felállt rád a faszom. Gyere, térdelj le szépen és szopd le a faszomat!
Alkalmi nőm azonnal elém guggolt, és bő nyállal mohón szopni kezdte a faszomat, közben a két csöcsét gyúrta, és a lyukát kezdte izgatni. Valami lanyha megjátszott dologra számítottam, amihez képest meglepő odaadással és hévvel szopta a kőkemény péniszemet.
- Hmmm, nem csak a pénzért csinálod, ugye? Megismerem a profikat, te szereted is a faszt szopni, ugye, ribanc?
Elmosolyodott, és a heréim végignyalva egész a tövéig bekapta a teljes farkam, az ajkait a heréimen éreztem. Totál begőzöltem. Megfogtam a hajánál, és keményen baszni kezdtem a száját, lenyomva a makkom egész a torkáig.
- Ez az, szopjad a faszomat, dolgozz meg a pénzedért te kurva, a pinád is megkúrom, mielőtt a szádba élvezek, te nagycsöcsű faszszopó ribanc. Hány fuvarod volt már ma?
A kocsik folyamatosan mentek az úton, páran dudáltak is, szerintem elég jól látszott, hogy mi történik a fasor mögött. Ez annyira felhúzott, hogy szinte őrjöngve rángattam a fejét a faszra.
- Hányan baszták meg a lyukad előttem, beszélj! - kérdeztem szinte magamon kívül ismét
- Hatan... hat faszt szoptam le ma, lihegte... ahh... külföldiek voltak, és kamionosok... ezek a kuncsaftjaim... ahh ezt imádom, igen...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 A57L 2013. 09. 26. csütörtök 05:11
Nagyon jó.
#14 gibbon2 2013. 06. 13. csütörtök 08:57
Jó a történet nagyon!
#13 v-ir-a 2013. 06. 12. szerda 23:09
jó, határozottan jó smile
#12 rockycellar 2013. 06. 12. szerda 20:50
Inkább kicsit durva
#11 gaborthefirst 2013. 06. 12. szerda 14:45
A szívembe loptad magadat. Kell az, vadállatnak lenni néha jó, így nagyon jó! 10 pont. Kösz, üdv!
#10 papi 2013. 06. 12. szerda 07:58
Nem tudom beleélni magam, de azért nem rossz
#9 delgadoo 2013. 06. 12. szerda 01:20
szuper 10 pont
#8 sztbali 2013. 06. 11. kedd 19:57
Kicsit tré.
#7 genius33 2013. 06. 11. kedd 19:24
SZuper smile
#6 hairy_pussy 2013. 06. 11. kedd 18:36
10p
#5 sikamika 2013. 06. 11. kedd 16:08
jo!! nagyon jO! nálam 10 pont
#4 Rinaldo 2013. 06. 11. kedd 13:50
Jó történet.
#3 veteran 2013. 06. 11. kedd 09:57
Kezdetnek nem rossz,5p
#2 Andreas6 2013. 06. 11. kedd 09:48
Tetszett!
#1 Törté-Net 2013. 06. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?