A+ A-

Kalandom Zsuzsával

Történetem még 2012 februárjában történt, amikor hosszabb távollét után haza tértem ismételten kis hazánkba.
Külföldön tartózkodásom alatt megismerkedtem az internetnek köszönhetően egy csodálatos szőkésbarna vállig érő hajú hölggyel, aki nagyon elvarázsolt a természetével és nem utolsó sorban csodás testével. A hölgy neve legyen most Zsuzsa.
Hófehér szinte tejszínű bőre volt a tapintása, mint a bársony olyan sima. Túl volt már 1 gyereken, de keblei csodásan álltak nagyok voltak és egy cm-t sem ereszkedtek meg. Csodálatos hosszú combjai voltak, látszott rajta, hogy sportolt korábban és hogy táncolt is. Egyszóval nagyon bejött, nem volt sem izmos sem telt, pont jó.
Tehát gépem landolása után, amint szabad lettem indultam is Budapestre, minden másodpercben telefonon lógtunk vártam a percet, hogy magamhoz ölelhessem ezt a nőt, akit eddig csak kamerán keresztül láttam és hallottam hangját. Megérkeztem Budapestre, fogtam egy taxit, aztán indultunk is az általam megadott címre. Elég késő volt már, ránk is esteledett, aztán csörögtem, hogy itt állok a ház előtt. Nyílt a lépcsőház ajtaja és az első emeleten már várt is az álmaim nője. Szó nélkül magamhoz húztam és egy szenvedélyes csókkal köszöntöttem.
Kellemes illata volt és párát láttam a házban így gondoltam most tusolhatott nem rég. Bementünk a házba, lepakoltam a zsákomat, a kabátomat és kibújtam a bakancsomból is. Beinvitált a szobába és hellyel kínált. Mindketten zavarban voltunk, mint a tinik, pedig nem ez volt az első szeretkezésünk és már nagyon sokszor lejátszottuk ezt a forgatókönyvet, de ez most annyira más volt. Ott ültünk egymással szembenién a kanapén ő fotelben. Meg is jegyeztem, hogy milyen távol van tőlem, hiszen egész eddig erre vágytunk. Elpirult, majd elmosolyodott. Beszélgetni kezdtünk, majd kiment dohányozni, ahova elkísértem. Amikor bejöttünk megjegyezte, hogy nagyon hűvös volt kint, így mondtam neki bújjon, mellém majd felmelegítem. Nem kellett biztatni. Szemből az ölembe ült és megcsókoltam. A fülét simítottam, majd a nyakát, amitől egyre jobban beindult. Egyszer csak megálljt parancsolt, kiugrott az ölemből és megkért segítsek neki az ágyazni, mert ebből nem sokára hatalmas szerelmeskedés lesz. Két perc múlva már kész is volt az ágy és ismét ott billegett előttem térden állva nekem háttal az ágyon, ami nagyon felizgatott, mert már vagy négy hónapja nem láttam nőt, csak képen.
Megragadtam a csípőjénél fogva megfordítottam és hanyatt fektettem. Mellé feküdtem és folytattuk előzőleg felfüggesztett eseményünk sorát.
Csókoltam lágy vörös ajkait, amibe olykor bele is haraptam. Igaz ez meglepte, de nagyon tetszett neki. Kezeim ismét testét kezdték el felfedezni, eloldottam köntöse fűzőjét majd szép lassan bontottam ki belőle. Először csak felsőtestét tettem szabaddá a kebleit és a formás kis pociját. Mellbimbói ágaskodtak az ég felé és élvezte minden egyes érintésemet. Majd tovább mentem ekkor vettem csak észre rajta, hogy nincs rajt fehérnemű. Elértem az ágyékát, ami már annyira meleg volt, hogy szabályosan égetett, pedig csak úgy áradt belőle csodás nedűje. Tovább simogattam a combján keresztül a bokájáig aztán vissza, miközben a melleit a számba vettem. Hol szívtam, hol csak apró csókokat adtam rá, majd vissza az ajkaihoz. Nyelvemmel köröztem benne, miközben elkezdtem kényeztetni sima punciját és csiklóját. Számba dugta a nyelvét, mélyen beszívtam, már fájhatott neki, de ebben a pillanatba becsúsztattam neki 2 ujjamat. Ekkor megremegett ziláltan vette a levegőt és éreztem, ahogy ujjaimat ritmikusan szorítja. Elélvezett. Tovább folytattam és éreztem egyre jobban átadja magát a kéjnek. Ekkor viszont számomra meglepő dolog történt. Eddig azt hittem róla, hogy egy nagyszájú, de mégis szolid nő. Nos, rácáfolt. Átfordított és úgy kezdte el letépni rólam az egyenruhámat, ahogy még eddig nő soha. Amint leszedett rólam mindent, szájába vette farkamat és az elején gyengéden, majd egyre jobban kezdte szopni és szívni. Eszméletlen jó volt a technikája. Nem vagyok annyira orál párti, én szeretem csinálni, de nem kívánságom, hogy nekem is. Viszont ez most valahogy más volt. Elvesztettem a fejemet, megemeltem testét és 69-es pózra váltottunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2014. 12. 6. szombat 06:27
8P
#10 A57L 2013. 06. 30. vasárnap 06:46
Ez is jó.
#9 rockycellar 2013. 05. 20. hétfő 08:52
Jó kis kefélés..!
#8 gaborthefirst 2013. 05. 14. kedd 12:53
Szerintem is kellemes, tetszett, jó ez.

Tucat? Egynek is örülnél!
Minden napos mese? Álmodik a nyomor!
Nincs benne semmi egyedi? Minek örülnél, egy puputeve?

Ugyanmár! Ez egy szép történet, ez így jó. De ezt nem is akarom megérteni: 'Nem vagyok annyira orálpárti.' nyes
9 pont
Köszi, üdv!
#7 genius33 2013. 05. 13. hétfő 18:15
Kellemes smile de tucat...
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 13. hétfő 09:20
Elég közepes, nincs benne semmi egyedi.
#5 Rinaldo 2013. 05. 13. hétfő 09:06
Jól meglett baszva.
#4 veteran 2013. 05. 13. hétfő 09:02
Minden napos mese
#3 papi 2013. 05. 13. hétfő 07:43
Egész jó
#2 hairy_pussy 2013. 05. 13. hétfő 06:55
10p
#1 Törté-Net 2013. 05. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?