A+ A-

Meglepetés 1. rész

Péter vagyok, 38 éves és egy hihetetlen történetet szeretnék elmesélni.
Feleségem Csilla 35 éves csinos szőke nő. Nagyon sokat ad a testére, ez látszik is rajta. A lányom Rita 17 éves és nagyon hasonlít az anyjára. Nagyon szép fejlett kislány. A fiam Gábor 16 éves nagyon merész és a lányok szerint jó képű is.
Sokat utazom és ezért nem sokat vagyok otthon. A nejemmel a szexuális kapcsolatom nem az igazi már régóta a sok távollét miatt.
Történt egyszer, hogy valami nem jött össze a munkámban és haza mentem előbb, mint vártak 2 nappal. Egy szép nagy családi házban lakunk egy kisvárosban. Este 9 óra felé értem haza pénteken. Fura volt, hogy az alsó szinten nincs senki, mert a tv állandóan menni szokott. Gondoltam meglepem őket és felmentem a hálókhoz. Már a lépcsőn furcsa hangokat hallottam, mintha valakik sóhajtoztak volna. Ahogy a hálónk elé értem, már egyértelmű volt, hogy ott benn szex folyik. Majdnem berúgtam, az ajtót, de a kíváncsiság erősebb volt bennem és beleskelődtem. Majd hanyatt vágtam magam a meglepetéstől, ugyanis az ágyon a fiam feküdt. A feleségem éppen lovagolta a faszát és a lányom a száján ülve nyalatta magát, miközben az anyjával csókolózott. Annyira meglepett a dolog, hogy nem is tudtam hitűrtelen mit tegyek. A lányom nagyon szép lány és már néha gondoltam rá milyen lehet a meztelen teste, de még eddig nem történt semmi ilyen dolog. Ő vett elsőnek észre és egy apró sikkantással leugrott az öccse szájáról és beugrott a takaró alá. A nejem hátranézett és olyan vörös lett mint a rák. Leszállt Gáborról, akinek a fasza cuppanva csúszott ki a pinájából. Gábor is magára rántotta a takarót és riadtan nézett. Nem tudom miért, de nem tudtam haragot érezni, ehelyett valami eddig sosem tapasztalt izgalom fogott el. Becsuktam az ajtót és lementem a konyhába. Mire kibontottam egy üveg sört a feleségem lejött és szégyenkezve magyarázkodni kezdett. Kiderült, hogy már fél éve csinálják együtt rendszeresen. Nem hivatkozott a magányra és semmire sem, de nekem valahogy az volt az érzésem, hogy ezért is volt ez. Úgyhogy a lelkiismeretem nem volt nyugodt. Amikor lefeküdtünk csak az járt az eszemben, hogy a lányomnak milyen fantasztikus a teste, és, hogy a feleségem mennyire élvezte a fiam faszát. Mondtam, hogy meséljen róla. Tudta mi érdekel és hozzám bújva mesélni kezdett. Annyira felizgultam, hogy a faszom olyan kemény volt, hogy azt hittem eltörik. Tudtam, hogy nem fogok addig nyugodni, amíg nem látom ezt a dugást még egyszer. Nagy nehezen kinyögtem: Látni akarom hogyan csináljátok.
Megcsókolt és kiment. 10 perc múlva a szégyenkező gyerekekkel jött vissza. Rita nagyon izgatott a kis hálóingjében, tudtam, hogy alatta nincs semmi. A feleségem könnyedén szájon csókolta és lassan lehúzta a hálóinget róla.
Vetkőzzetek meztelenre, mondtam és felhajtottam a takarót magamról. A faszom keményen állt, amire sajnos már elég régen volt példa. A méreteimre nem volt panasz sosem, hiszen a hossza 19cm. Gábor fasza olyan 15 lehetett. A lányom és a feleségem a faszom nézték meredten. Semmi nem érdekelt, csak a szexre tudtam gondolni és a lányom testére. Csilla kézen fogta Gábort és mellém fektette az ágyban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (455 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 12. 6. szombat 06:39
Egész jó lett.
#9 listike 2014. 04. 15. kedd 06:44
Nagyon jó.
#8 dido 2004. 09. 6. hétfő 01:26
"Nézzétek, hogyan basz meg apátok a nagy faszával"

Eléggé egy aberált család lehet az biztos!
#7 anonymus 2002. 03. 27. szerda 06:10
Mi vagy te?? Mer hogy nem ember az biztos!
(KIRÁLY VÓÓT) :)
#6 Macko 2002. 03. 21. csütörtök 20:50
Wazze! Te az emberi fajhoz tartozol?
#5 Tri 2002. 03. 3. vasárnap 00:52
Azt kéne mondanom, hogy undorító állat vagy, de inkább azt mondom: atom-sütemény! Nagyon jó a törpénet!!!
#4 Nagy P 2002. 03. 3. vasárnap 00:05
Elég király!
#3 Tóth Gábor 2002. 02. 5. kedd 15:14
De mi is :))
#2 mousy 2002. 01. 17. csütörtök 19:08
qurvaíóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóvoltwazzeg
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?