A+ A-

Először a párnál

Már hosszú ideje elhagyott a barátnőm, és igen magányosan tengettem a napjaim. Nap nap után, monoton munka és itthoni semmittevés. Ezek jellemeztek. Egy csütörtöki napon, az egyik internetes oldal hasábján láttam meg a hirdetést. Néztem, néztem és abban a pillanatban eldöntöttem, hogy regisztrálni fogok erre az erotikus társkereső oldalra. Jó ideje nem feküdtem le senkivel, ám az emberek, ahogy nekem is, szükségletei vannak. Egy kapcsolatra nem lettem volna alkalmas, azonban egy futó kalandot el tudtam volna képzelni, ami kirántana a gödörből. Ezzel az elhatározással adtam meg a nevem, a jelszavam stb...
A sikeres regisztrációt követően be is léptem az oldalra. Kamerás chat volt lényegében. Figyelmes lettem arra, hogy milyen sokan próbálják meg itt kiélni a vágyaikat. Természetesen, a saját településemen kezdtem el keresgélni a partnereket. Nem volt könnyű dolgom, hiszen jóval több férfi, mint nő keresett partnert magának, többnyire hasonló okokból, mint én. Nézegettem a képeket, az adatlapokon lévő leírásokat, és némelyik pénisz hatalmas volt. Törpének éreztem magam a saját tizennégy centimmel, noha eddig nem volt panasz rá. Úgy döntöttem, hogy töltök fel egy képet a nemi szervemről. Kiválasztottam egy előnyöset, és már fenn is virított. Innentől kezdve, sorra jöttek a felkeresések, mindegyikük férfiaktól. Egyetlen kivétel akadt.
Ez a kivétel is férfi volt, ám az adatlapját megtekintve, láttam, hogy a feleségének keres partnert, mivel így akarják színesíteni a szexuális életüket. Mind a ketten jóval harminc felett jártak már. Gondoltam, ezt a privire való kérést elfogadom.
A beszélgetés teljesen normális keretek között zajlott. Bár, néha már vallatásnak éreztem, de ugyanakkor meg is értettem, hiszen mégis csak annak az embernek a feleségével fekszem majd le, ha összejön. Szintén helybéliek voltak, sőt, nem is laktak messze tőlem. Nem zavart a korkülönbség se engem se őket. Huszonkét éves korom inkább előny volt, mint hátrány. A férfi kérése az volt, hogy kapcsoljuk mind a ketten a webkamerát, hogy meggyőződhessünk a másik testi adottságairól, arcáról. Ekkor meglepődtem, mivel egy csodálatos, barna hajú nő, kék szemeivel bámult engem. Kiderült, hogy végig vele beszélgettem. Szinte szólni sem tudtam, majd mondta, hogy megfelelek. Telefonszámot cseréltünk, és elköszöntünk egymástól azzal, hogy majd hívni fog a hármas ügyében később. Az volt az érzésem, hogy átverés, és ki is léptem az oldalról.
Eltelt körülbelül három óra, mikor csengett a telefonom. A nő volt az.
- Szia, remélem, nem szólok későn, de nem lenne kedved ma este találkozni velem meg a férjemmel? Nálunk? - kérdezte, kissé halkan és érzékien.
Meglepődtem. Hirtelen, nem tudtam, hogy mit mondjak.
- Szia, természetesen. Mikor és hol találkozzunk? - feleltem, gombóccal a torkomban.
- A templomos park mellett lakunk, gyere oda egy óra múlva, kimegyünk eléd. Ott találkozunk, szia.
- Szia.
Nagyon izgatott lettem. Ahogy szétkapcsolt a vonal, már azon járt az agyam, hogy mit, hogyan csináljak majd? Mégis, a farkam elkezdett ágaskodni. Egyáltalán nem volt messze a park, így bőven jutott időm a zuhanyzásra, és az izgalom enyhítésére egy feles agancsos kólát is lehúztam. Ettől sikerült valamelyest megnyugodnom.
Felöltöztem, majd lassacskán elindultam. Nem akartam túl korán érkezni, de így is, negyed órával korábban a megbeszélt helyszínen voltam, ahol észrevettem a lányt. Egyedül volt. Hosszú barna haját selymesen lóbálta a szél, míg formás, kis mellei lágyan ringtak minden egyes lépésnél, amíg közeledett felém. Szinte tökéletes alakja volt. Láttam magam előtt a Vénusz születése című festményt. Egy egyszerű nyári egyberuhában volt, combközépig érő szoknyában. Nem mondtam volna róla, hogy harmincöt éves. Tíz évet simán letagadhatott volna. Odaértünk egymáshoz, majd egy lány csókolt lehelt ajkaimra, és közben átölelt. Látta arcomon a meglepődöttséget.
- Na, mi az? Csak nem tetszem? - kérdezte egy bolondos csitri mosolyával kísérve.
- Dehogynem, csak hát, hát, meglepődtem. Már a kamerában is nagyon vonzónak tartottalak, de most, hogy itt állsz előttem, sokkal szebb és érzékibb vagy, mint gondoltam.
Mosolya még szélesebb lett. Tetszett neki a határozottságom, noha legbelül magamról sem hittem el, hogy ezt fogom mondani és ilyen karakán leszek. Megfogta a kezem, és ahogy kitelt erejéből, elkezdett húzni maga után, hogy menjek már. Semmi sem tartott vissza, így jómagam is gyorsan kezdtem el szedni a lábamat. Útközben nem beszélgettünk, de láttam az arcán, hogy végig huncut mosollyal lépked.
Egy egyszerű, nem túl nagy, nem is túl kicsi házhoz értünk oda. Ahogy beléptünk az ajtón, egy apró füves kert terült el a ház mellett, egy vékony térkő-járdával. Beléptünk a lakásba, ahol gyengéd félhomály fogadott minket. A lány, akinek egyébként nem tudtam a nevét, felkapcsolta a lámpát, és ebben a fényben láttam igazán, hogy a lenge, nyári ruha alatt se melltartó, se bugyi.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.46 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 03. 1. kedd 14:50
10 Pont!
#12 sikamika 2015. 09. 13. vasárnap 04:39
nem volt rossz.
#11 feherfabia 2015. 07. 26. vasárnap 08:02
Egész jó!
#10 A57L 2013. 10. 22. kedd 04:31
Nem rossz.
#9 toshi 2013. 05. 12. vasárnap 23:23
Melyik az a oldal,ahol megismerkedtél a párral?
#8 Bikmakkocska 2013. 05. 4. szombat 14:52
Na, ez durva volt. Jelezni k4ellett volna, hogy van benne homo. Fújjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!
#7 sipospista 2013. 04. 18. csütörtök 16:35
nagyon jo sztori
#6 sztbali 2013. 04. 17. szerda 15:56
Fura, hogy ennyire bevállalós az eleje.
#5 veteran 2013. 04. 17. szerda 09:43
kissé hihetetlen a gyors akció aférjel
#4 genius33 2013. 04. 17. szerda 07:44
Kicsit fura.
#3 Rinaldo 2013. 04. 17. szerda 07:00
Nem csak a nő ö is meglett baszva.
#2 papi 2013. 04. 17. szerda 06:06
Túlzott bevállalás mindjárt az elején!
#1 Törté-Net 2013. 04. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?