A+ A-

Ősz volt

A Mátra színei pompázatosak voltak, a Nap még simogatóan sütött, kellemes volt az idő. Túrázni indultunk a hegyekbe.
Vad lány volt ő, a szeretkezés minden formáját szerette, minden pózban hatalmasakat tudott élvezni. Ekkorra már megismertük egymás testét kellőképpen, csodálatos, őrült együttléteink voltak. Engem rettentően izgatott a popója, de úgy éreztem, neki nem tetszik az érintésem, amikor néha elkalandoztak az ujjaim a hátsó bejárat irányába. Nem is hoztam fel neki a témát sosem.
Mikor felértünk a nyaralóhoz a csodaszép délutáni napsütés és a táj, valamint a tudat, hogy senki sincs a közelünkben, rettentő romantikus helyzetet teremtett. Még ki sem pakoltunk teljesen, amikor már csókjaink egyre hosszabbak, a köztük lévő szünetek pedig egyre rövidebbek lettek, és csak egymással kezdtünk foglalkozni. Édes csók volt, szenvedéllyel, gyorsan lesimogattuk egymás ruháját, leheveredtünk egy pokrócra, a meleg napsütésben enyhén megizzadt testünk érzékien ragadt egymáshoz.
Szívet melengető látvány volt formás, kicsit husis teste a meseszép háttér előtt. Nyelvemmel ízlelgettem mindenét, nyakát, ajkait, markoltam szép kis feszes melleit, harapdáltam a bimbókat, majd szépen lassan a combjai közé húzódtam. Ilyen fényviszonyok mellett még sosem nyaltam ki őt, így az elém táruló látvány roppant izgatottá tett. Ahogy számára is külön izgató volt a kéjtől üveges kék szemeimbe nézni, miközben fürgén csókolgatom szemérmét. Ennek egyre inkább hangot adott, lassan vonaglani kezdett a nyelvemen, én egyre csak lefetyeltem, szívogattam a csiklóját, markoltam mindenét, éreztem, hogy egyre közeledik a csodálatos élvezetek kapujához.
Rettentően izgatott a popója, csípőmozgása következtében nyelvem néha már majdnem a hátsó bejárathoz ért, segítettem hát ezen, és egyszer csak vadul belenyaltam. A hangja elcsuklott, szemeiben újabb tüzet láttam, mikor kaján mosollyal lentebb tolta a fejem, majd kezét a puncijára tette. Izgatni kezdte magát, nézett a szemembe, én meg határozott nyelvcsapásokkal lefetyeltem a popóját, és pár pillanat alatt hangos sikolyok és rángások közepette elélvezett.
Majdnem én is.
De nem hagytam abba, akkor és ott nem akartam kivenni a nyelvem a seggéből, annyira lázba hozott. A hasára fordítottam, kicsit pucsítósan, a combjai közé nyúltam, hüvelykujjammal a punciját kezdtem izgatni, nyelvemmel pedig síkosítottam a hátsó bejáratot. Nyalogattam oda-vissza mindenét, mint egy kutya, ő is és én is meg-megremegtünk. Mikor már tényleg mindenhonnan csöpögött a nyálam, kőkemény farkam finoman odatoltam, és enyhe nyomásokkal próbáltam elvenni a popsi szüzességét. Nem volt könnyű, több percig tartott, néhányszor még bele kellett nyaljak az egyre táguló barlangba, hogy megfelelően csúszhasson benne a kemény farok.
Egyszer csak sikerült bejutni, a makkomat befogadta a szűk járat, a látvány őrjítő volt. Figyelve a lányra egyre határozottabban, és egyre gyorsabban kezdtem mozogni, a farkam szinte fájt a szorításától. Láttam, hogy élvezi ő is nagyon, csípője elkezdett az én ütememre mozogni, így egyre mélyebben hatoltam belé, egészen tövig. Pár perc múltán már igen jól érezte magát a farkamon, néha meg-megcsuklott a kéjtől, szemei szikráztak, és egyre kezdtek eltorzulni a nyögései. Kicsit begyorsítottam, mire ő megállt, teljesen hasra feküdt, és úgy pucsított, ahogy csak tudott. Vadul keféltem tovább a popóját, sikolyai szinte állandósultak, nekem is kezdett eltorzulni a látásom-hallásom, Houstonban már elindult a visszaszámlálás. Egyre inkább úgy kezdte dobálni magát, mint akibe nagyfeszültséget vezettek. Földet rengető orgazmusától nálam is kiment a biztosíték, beleélveztem forró popójába, őrült, hangos nyögésekkel, szinte elvesztettem az önkontrollt.
Pihenésképp ráfeküdtem a hátára, de farkam nem vettem ki kéjenc új otthonából, roppant izgatóan feszített tovább. Csókoltuk egymást nagyon, bár elég kényelmetlen volt úgy. Nem is bírtam ki, hogy ne kezdjek el újból finoman mozogni. A popója forró volt és lucskos a sok gecitől, puncijából is folyt a nedvesség, bőreink izzadtak, izgatóan gusztustalan illatkavalkád.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.76 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2016. 06. 21. kedd 06:24
Tetszett!
#10 A57L 2014. 09. 25. csütörtök 07:02
Jó lett,de kár hogy rövid.
#9 genius33 2013. 04. 9. kedd 13:33
Fincsiiii...
#8 gaborthefirst 2013. 04. 8. hétfő 14:15
Ti osztódással szaporodtok?
És amikor a nőd nagyvécézik, minden alkalommal elélvez? Ezek szerint nem merte mondani, nehogy irigykedj gondolom nyes
#7 Törté-Net 2013. 04. 8. hétfő 13:40
Az női anális orgazmusról szóló vitát áthelyeztük IDE, ne a történethez kapcsolódó téma legyen tele a vitával.
#6 gaborthefirst 2013. 04. 6. szombat 11:33
"...néha meg-megcsuklott a kéjtől, szemei szikráztak, és egyre kezdtek eltorzulni a nyögései..." meg hasonló marhaságok :-(
De könyörgök a nők nem élvezik az anális szexet, mert nem tudják élvezni! Ugyanis bármilyen meglepő nekik nincs prosztatájuk sem hasonló. Ezért csak fájdalmat éreznek közben. Szegények... Ezen mit nem lehet érteni? :O
Az ilyen sztorik csak azokat szórakoztatják, akik életükben nem dugtak és nem is fognak megdugni análisan nőt... mert pöcsök! :-P
#5 tiborg 2013. 04. 6. szombat 08:44
JO sztori,rossz pontozas!
#4 veteran 2013. 04. 5. péntek 10:50
Jól rendbe rakta a rózsást.
#3 v-ir-a 2013. 04. 4. csütörtök 22:26
nagyon élvezetes volt...
#2 Rinaldo 2013. 04. 4. csütörtök 07:18
Végre jól seggbe rakta.
#1 Törté-Net 2013. 04. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?