A+ A-

Gizi vagyok 1. rész

Gizi vagyok, szőke és persze nem túl okos. Valahogy nem vagyok jól összerakva. Már az is milyen kiszúrás, hogy valakit a XXI. században Gizinek hívjanak. Ráadásul természetes szőke a hajam, kék a szemem és jelentős méretű melleket adott a teremtő. A szőkeség és a butaság nem függ össze. A testvérem is szőke, de ő jogi egyetemet végzett és most készül a második diplomáját megszerezni. Szóval és külsőre viszonylag jól nézek ki, de észbeli képességeim hagynak kívánni valót maguk után. Ráadásul a puncim is kicsit másképp működik, mint másoknak, mert a pasijaim hamar rájönnek, hogy nagyon hamar felizgulok és ha ez megtörténik, nem tudok ellenállni és bizony le kell vezetnem a feszültséget.
Szeretek szexelni és egyedül ebben a tevékenységben érzem, hogy igazán jó vagyok. A baj csak az, hogy a férfiak hamar megunják, hogy kiszámítható és készséges vagyok és ezért még nem volt hosszabb kapcsolatom. 26 éves vagyok és nem találom a helyem a világban.
Már két hónapja nem feküdtem le senkivel és ez eléggé megvisel. Valahogy mindig beleszeretek abba, aki udvarolni kezd és ilyenkor szinte bármit megtehet velem. Mivel a legutóbbi kapcsolatom elég csúnyán ért véged (egy szado - mazo szeánszon) eldöntöttem, hogy jobban odafigyelek és nem engedem, hogy kihasználjanak, inkább én fogom kihasználni a pasikat.
Első lépésként regisztráltam több társkereső oldalra (a barátnőm szerint ezeken az oldalakon úgy is mindenki csak szexelni akar). Kiválogattam a nekem tetsző pasikat és minden oldalon 5 - 5 olyan pasit kerestem, akik megfeleltek azoknak a koordinátáknak, amiket felállítottam. Így jelenleg 15 olyan férfival levelezek, akik már majd meghalnak, hogy találkozhassanak velem, de én vigyázok, hogy ne essek beléjük és ne tudjanak kihasználni, csak játszom egy kicsit velük.
Első találkozóm Józsival lesz. Józsi idősebb úriember 45 éves. Vállalkozó, a bemutatkozásában dekoratív hölgyet keres, akivel megoszthatná az életét. Gyereke nincs, elvált. Három heti levelezés alatt nagyon sok dolgot elmesélt magáról és képeket is váltottunk. Viszonylag magas, kék szemű, kopaszodó, de jó testű, izmos ember, sokat lovagol. Egy vidéki nagyvárosban lakik, de a kedvemért feljön Budapestre. Ma este fogunk találkozni. Együtt vacsorázunk a szállodában, ahol lakik.
A jobbik formámat hozom. Fekete testhezálló ruhában érkezem, ami nem túl rövid, de nem is hosszú. Szőke hajam kibontva, sminkem visszafogott, csak a cipőm sarka magasabb kicsit, mert ebben nagyon jó a lábam.
Taxival érkezem, mert szándékomban áll alkoholt inni, hátha nem jön be a pasi. Mikor meglát, mosolyogva elém jön. Kicsit időzünk a hotel bárjában és semmiségekről beszélgetünk. Szimpatikus férfi, sokat nevet és ilyenkor gödröcskék vannak az arca két oldalán. Érzem, hogy a második martini kezd a fejembe szállni, ezért nem bánom, mikor elindulunk az étterem felé. Az étterem ablakai a Dunára néznek és mivel egy ablak melletti asztalt kapunk, látni a város fényeit. Mielőtt elkezdenénk a vacsorát, kapok tőle egy szál hosszú szárú vörös rózsát. Nagyon kellemesen telik az este, nagyon figyelmes és kedves. Túlságosan is. Eszembe jut a testvérem figyelmeztetése, hogy vigyázzak, ha túl szépnek tűnik, mert biztos, hogy van valami takargatni valója.
A vacsora végére teljesen oldottá válik a hangulat, már mindenféléről beszélgetünk. Az alkohol kicsit a fejembe szállt, ezért kérem, hogy sétáljunk egyet a friss levegőn. Józsi szívesen veszi az ötletet, mondván nagyon szeret a szabadban lenni, a munkája során is sokszor teszi (kiderült, hogy lovakat tenyészt), ezért elindulunk a Duna part felé. Ahogy a kivilágított kirakatok előtt sétálunk és nevetgélünk, egyszer csak megáll, a két keze közé fogja az arcom és megcsókol. A csókja vörösbor ízű, kicsit mohó, de nagyon jól csókol. Finoman, forrón és lágyan. Keze végigsiklik a nyakamon, a vállamon, majd megáll a derekamon. Kitapintja a tanga vonalát, lehelet finoman, szinte alig érintve végigrebben a fenekemen. Kezdenek a hormonjaim dolgozni. A mellbimbóim a melltartón keresztül is kilátszanak és bizseregve kényeztetésre vágynak. Nem szeretném elárulni magam, ezért kibontakozom az ölelésből, megfogom a kezét és elindulok a fényektől távolabb, a folyó felé.
Gyönyörű, illatos, meleg nyári éjszaka van. A rakpartra a fények nem hatolnak el, a zajok is távolodnak, csak a víz loccsanása hallatszik, ahogy egy - egy hullám a rakpart lépcsőjének verődik. Józsi fogja a kezem, egy szót sem szól, csak csendben sétálunk. Lassan elérünk a hídig. Józsi két lépcsővel lejjebb sétál, mint én. Egyszer csak megáll, maga felé fordít és lassan, finoman megcsókol. Ahogy nyelve behatol ajkaim közé, érzem, hogy elönt a forróság. Miközben nyelvével nyelvem simogatja, keze derekamról a fenekemre simul, majd fenekem két halma közé engedi. Másik kezével a nyakamról indul a cirógatás, majd egy határozott mozdulattal, mégis finoman megmarkolja a mellem. Érzem, ahogy a bugyim nedvesedik, miközben feszülő mellbimbómat dörzsöli.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2014. 03. 22. szombat 07:42
Tetszett
#9 A57L 2013. 11. 26. kedd 06:19
Elég jó.
#8 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 08:48
Jól meg baszták.
#7 NORBI60 2013. 03. 24. vasárnap 15:48
Jó lett!!
#6 v-ir-a 2013. 03. 22. péntek 22:40
nem rossz smile
#5 sztbali 2013. 03. 22. péntek 19:56
Nem igazán az esetem, de jöhet a folytatás.
#4 genius33 2013. 03. 22. péntek 10:03
Jóez smile szerintem is folytasd.
#3 hairy_pussy 2013. 03. 22. péntek 06:09
megér egy folytatást
#2 Pavlov 2013. 03. 22. péntek 06:03
Néhány helyesírási hibától és dagályos megfogalmazástól eltekintve egész ötletes. Jöjjön a folytatás!
#1 Törté-Net 2013. 03. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?