A+ A-

Popsifantázia

Fordítás
Eredeti történet
A falu órája reggel 4 órát jelzett mikor Ági és Tamás hazaértek a görög szigetvilágban fekvő Kalimnos szigeti nyaralóba.
- Te jó Isten! Teljesen kivagyok. - mondta Ági ahogy a kulcsot próbálta a zárba helyezni.
- Vagy csak túl sokat ittál. - nevetett Tamás, majd kivette kezéből és könnyedén a zárba helyezte.
A sötét apartmanba lépve Ági megkérdezte a férfit:
- Mondd mit gondolsz Barbaráról?
Tamás, hogy húzza az időt és persze, hogy elegendőideje legyen gondolkozni a válaszon, azt mondta:
- Ó, előbb engedd meg, hogy egy kis levegőt engedjek a szobába! - és keresztül ment a hálószobán egészen a terasz ablakáig és szélesre tárta azt. A kinti könnyőszellőalig lebbentette meg a nehéz függöny drapériát és a szoba fullasztó levegőjére sem volt túlzottan nagy hatással. Ági és Tamás kapcsolata mondhatni meglehetősen nyitott volt, de Tamás tapasztalatból tudta, hogy sohasem bölcs dolog túl őszintének lenni.
- Megakarom dugni a seggét. - gondolta, - Szimpatikus, kedves lány remek alakkal. - válaszolta.
- No igen ezt gondoltam., mondta Ági miközben a hőtőhöz sétált, - a te típusod.
- Ó igen? És mi lenne az? - vágott vissza Tamás.
- Szőke, nagy mellekkel és kevés ésszel. - nevetett Ági aztán kinyitotta hőtőt, hogy benyúljon egy flaska hideg vízért.
- Nos, azért ez így nem igaz... - merengett Tamás, aki Ági szerint egy kicsit gyorsan sietett Barbara védelmére, - Ne légy túl kemény önmagadhoz, nem vagy te olyan buta!
- Ha ha ha - válaszolta Ági némi szarkazmussal a hangjában.
- ...és azok a pompás, telt melleid. - folytatta Tamás. Majd keresztül ment a szobán, Ági háta mögé lépett, köré fonva karját nagy tenyerébe véve annak 92D - s kebleit.
- Ahogy mondtam, pompás, nagy cicik. - miközben cirógatta azokat megérezte a bimbókat, ahogy azok lassan megmerevedtek a tenyerében.
- Tűnés, túl fáradt vagyok és meleg is van a szeretkezéshez.
- Na ne... - kérlelte a férfi.
- Nem, hagyj magamra! - rázta le magáról és kiment a teraszra, kezében a vizesüveget lóbálva. Leült a kerti asztalhoz, hallgatta a hullámokat ahogy azok lent a parton a sziklákhoz csapódtak és a szikrázó csillagokra nézett. Idilli, gondolta. Tamás követte őt:
- Mit gondolsz Márióról?
Márió Barbara barátja volt; magas, kreol bőrőés jóképő, köszönhetően mediterrán őseinek.
- Csinos. - sóhajtotta.
- Te mocskos disznó. - mondta játékosan Tamás, - Le akarsz vele feküdni.
Azután, hogy Ági elutasította a férfi közeledését még beszélgettek jó 10 percen át Barbara és Márió nem megvetendő vonzerejéről, mielőtt elismerték volna, hogy mindketten szeretkezni akarnak velük. Ekkorra Tamás már fél - izgalmi állapotban volt és nagyon kívánta. Ági szintén az izgalom jeleit mutatta. Nyaka kipirosodott és mellbimbói is láthatóvá váltak szürke ruhájának anyagán keresztül.
- Képzeld el, - kezdte Tamás és a nagy terasz korlátjához vezette - itt állsz a holdfényben, látod ahogy a hullámok megtörnek csak néhány méterre alattad. Aztán lépéseket hallasz közeledni feléd. Arra gondolsz biztos én vagyok, aztán egy kéz hozzád ér és végigsimít hosszú, szőke hajadon; aztán gyengéden félrehúzza a tincseket és forrón megcsókolja nyakadat. Felsóhajtasz, ahogy szájával érint a puha nyakadat és a férfi keze lassan vándorol lefelé a tested, majd kis köröket ír le hasadon, körbe - körbe... Már napok óta erre a pillanatra várok, mondja egy idegen hang.
Ági számára nem volt túl nehéz elképzelni csukott szemekkel, hogy nem Tamás hanem Márió áll mögötte. Aztán Tamás megérintette, pont úgy ahogy az imént elmesélte, erre Ágit valóban elöntötte a vágy. Mellbimbói érzékien megkeményedtek és puncija is nedvesedni kezdett, ahogy a fantáziája elragadta.
Ekkor Tamás elkezdett nyelvével játszani a lány fülcimpájával, ami Ági egyik legérzékenyebb pontja volt és közben folyamatosan simogatta a hasát, - egyre nagyobb köröket írva le - , míg időnként már csak egy hajszálnyira járt a kebleitől és csak egy kicsivel a meztelen Vénusz - domb felett.
Tovább izgatta a lány fülcimpáját és közben elkezdte a combját is simogatni, Ági mélyet sóhajtott és kissé szétnyitotta lábait. Tamás számára nem is kellett több, gyengéden a lány nedves puncijára csúsztatta kezét és a ruháján keresztül masszírozta. Ekkor az kissé lihegni kezdett, ahogy élvezte a testén végig futó érzést. Közben érezte Tamás - vagy Márió - kemény péniszét hozzányomódni combjához és érezni akarta magában azt. Hozzáért a duzzanathoz, de egészen meglepődött amikor Tamás elhúzta kezét:
- Pihenj, bízz rám mindent...
- Engedelmeskednem kell. - gondolta először a lány, aztán: - Miért is ne?
Ekkor Tamás abbahagyta a punci kényeztetését és szorosan mögé állt. Ági megint érezte a kemény dákót, de most az a fenekéhez nyomódott. A férfi keze végigsimított a vállán, majd lassan kioldotta ruhájának jobb vállpántját. A ruha leomlott róla, de csak félig feltárva jobb mellének felsődomborulatát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (114 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2017. 04. 14. péntek 02:39
Ez tetszett,jól lett megírva.
#4 vakon53 2016. 05. 27. péntek 17:37
Nemsemmi!
#3 papi 2014. 01. 5. vasárnap 11:11
Nem rossz
#2 én 2002. 10. 27. vasárnap 18:17
De azert majd egyszer probald ki aztan rajossz :))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?