A+ A-

Tengerparti fantázia

Fordítás
Eredeti történet
Ez egyetlen hang, mi hallható volt, az ahogyan a hullámok lágyan gördültek tova a tengerparton. A lány meztelenül feküdt a sima homokban, a forró délután nap gyöngyözo cseppekbe burkolta testét. Egyedült volt a parton, egyszer csak érzékien nyújtózott, majd felpattant. Lassan sétált a tenger felé, a forró homok kibuggyant lábujjai között. Aztán egy pillanat alatt eltunt, ahogy tovasiklott a tengerfelszín alatt. Lassú tempókkal kiúszott és csak hátára fordulva lebegtette magát a napsütésben.
Az óceán morajlását hallgatta, összhangban ringatózó testével. Lassan megérintette magát, az óceán nyugalmának rejtekében. Kezei látszólag mindenhol megérintették testét. Kebleit, punciját - aztán megállt, egy kissé nehéz volt így felszínen maradni.
Aztán meghallotta a mozgást a vízben, majd a férfi a hullámokból kiemelkedve egy csókkal rabul ejtette ajkait. Aztán lassan úszni kezdtek, egymásba kapaszkodva, meg - megállva közben egy - egy csókra, érintésre - megízlelni és érezni egymást. A víz hatalmas izgató közegében lassan elérték a part menti sekély vizeket, ahol a lány körül fogta lábával a férfi derekát és lassan nedves és csúszós barlangjába vezette annak meredezo rúdját. A pillanat tiszta gyönyörusége úrrá lett rajta s hátra vetett fejjel buggyant fel belole a kacagás - valahonnan mélyrol. Könnyedén siklottak a vízben, egyesült testtel, elveszve az idotlenségben.
Aztán elszakadt tole, felállt és a partig vezeto utat futva tette meg.. Ahogy test érintkezett a homokkal, az a testére tapadt, mindeközben tekintete a férfit követte, amint az kiemelkedett a vízbol. Kinyújtotta feléje kezét, hogy magához húzza ot. Megcsókolta, aztán gyengéden a földre nyomta, majd maga is melléje hanyatlott, kezével végigjárta annak minden porcikáját. Lassan megcsókolta, azt ajkait, a szemét - a nyakát. Csókok nyomait hagyva a nyakától végig a mellkasáig. Kinyújtott nyelvével köröket rajzolt a szemérmetlen mellbimbói köré. Erre a férfi hangosan és mélyrol felnyögött. Lágyan simogatni kezdte, érezve annak növekvo férfiasságát kezében. Mindenfelé elkalandozott kezével, a férfi mellén, hasán, fenekén, férfiasságán és heréin. Úgy tunt nem tud betelni vele. Lejjebb csúszott egy érzéki csókot lehelt vesszejének hegyére.
Óvatosan szájába vette, eloször csak a fejét kóstolgatta, lassan végig simított rajta nyelvével. Kezébe vette heréit és játszani kezdett velük. Majd ismét teljesen szájába fogadta és szopni kezdte, fel és le végig merevségének teljes hosszán. Egyre és egyre gyorsabban mozgatva ajkait, ezzel fokozva az élvezeteket. Aztán kinyújtotta kezét és ujjait a férfi pénisze köré fonta, felvéve ajkai ütemét, ahogy szájával szerette - ki és be. Mennyei volt. Aztán teljesen visszahúzódott, és csak arcával ás ajkaival simogatva kényeztette tovább, ez az érzés leginkább a bársony lágy érintéséhez volt hasonlítható. Végül nem bírta tovább, megfordult és lovagló ülésben pontosan a férfi arcához simult édes, kis illatos puncijával és ismét szájába vette ágaskodó férfiasságot. Férfi nyelvével megérintette és izgatni kezdte testének legérzékenyebb pontját. Hmmmmmm, együtt csak szárnyaltak tova. Testük egyazon ritmusra mozgott, ahogy élvezték az ajkaikkal, nyelvükkel egymásnak adott - kapott gyönyöröket. Élvezetük egymáshoz láncolta oket míg fel nem robbant bennük a kéj egymás ajkai nyomán, ahogy ízlelték egymást.
Lassan mozogtak és a férfi átvéve az irányítást, gyengéden a hátára fektette és behatolt még mindig merev tagjával. Felsikoltott, szinte magánkívül, - az orgazmus át meg átjárta. Lassan szeretkeztek, gyengéden ingerelve - be és ki. Csak péniszének hegyét tette be és azzal ingerelte tovább, élvezve ahogy a punci szorosan körülfogja. A lány szerette volna teljesen magában érezni, de a férfi még nem engedte, tudva ezzel teljesen megorjíti. Közben a nap lebukott a víz alá, alkonyodni kezdett. Elvesztek egymásban és semmit sem érzékeltek a külvilágból. A férfi még mindig kényeztette és végre mélyen beléhatolt, élvezte a szuk puncit. A lány ismételten felsikoltott, szinte magánkívül. Ahogy mozgott benne a férfi, eloször csak lassan, majd egyre gyorsabban. Kisvártatva érezte összeszorulni pénisze körül a lány punciját, ahogy átjárta a kéj s megrázta mindkettojüket. Erre fokozta az iramot, hogy táplálja a lányban égo tüzet, meg akarván tartani ezt a pillanatot ameddig csak lehet. Vágyta átélni a lányban izzó tüzet és szenvedélyt, megtartani csak magának. Megfeszült teste és érezte ahogy szárnyalnak, majd a punci rászorított és elvesztette uralmát teste felett, ahogy berobbant elélvezve és elárasztva forró magjával a lányt. Mozdulatlanul feküdtek, zihálva és még mindig egymás rabjaiként a gyönyörben.
A felkelo nap ébresztette a férfit, csak nézte a lány arcán játszadozó napsugarakat és bujkálni oket hajában. Békésnek látszott és nagyon szépnek, ahogy álomba merülten feküdt. Nem tudta megállni, hogy ne nyújtsa ki karját és ne érintse meg. A lány teste már a legcsekélyebb érintésre éledezni látszott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2014. 01. 5. vasárnap 11:11
Egész jó
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?