A+ A-

Anitával a fürdőben

Anitát látásból már régóta ismerem, azonban a köszönésen és a helyi kisboltban vásárlás közben váltott pár mondaton kívül eddig nem igazán kerültünk közelebbi kapcsolatba. Annyit egyébként tudtam róla, hogy mostanában nagyon sok a szabadideje, mivel nem dolgozik. A férje jövedelméből ugyan is vidáman megélnek.
Az egyik reggel ismét összefutottunk a boltban, ő előttem állt a pénztárnál, így amíg sorra kerültünk semmitmondó dolgokról kezdtünk beszélgetni. Fizetettünk és mivel mind a ketten gyalog voltunk együtt indultunk hazafelé. A kis sétánk során aztán egyre több dolgot tudtunk meg egymásról. Többek között azt is, hogy van egy közös ismerősünk Gabi, akivel egy időben rendszeresen együtt szaunáztam a közeli fürdőben. Kiderült, hogy egy jó párszor ő is csatlakozni akart hozzánk, de valami mindig közbe jött neki. Sajnálkozva hallgattam, amit egyébként látványosan a tudtára is hoztam. Ezen persze Ő egy jót nevetett. Egy pár perc után azonban újra szóba hozta a témát és rákérdezett, hogy mostanában is járok szaunázni. Miután tisztáztuk legnagyobb meglepetésemre megjegyezte, esetleg egyszer-kétszer szívesen csatlakozna hozzám. Hamar telefonszámot cseréltünk és megállapodtunk abban, hogy majd keressük egymást.
Az elkövetkező napokban valahogy mindig elkerültük egymást. Egy pár nap múlva azonban a telefonom kijelzőjén megjelent a neve. Röviden elmesélte, hogy merre járt az elmúlt időszakban, majd rákérdezett, hogy ráérek-e, mert az egész napja szabad, így ha nekem is alkalmas, akkor most elmehetnénk valahova lazítani egyet. Nem igazán terveztem arra a napra semmit így a legnagyobb örömmel csatlakoztam hozzá. Gyorsan összepakoltam a hátitáskámba a szaunázáshoz szükséges kellékeket, majd autóba ültem és elgurultam a házukig. Éppen akkor lépett ki a kapun, beszállt és már indultunk is. Úgy döntöttünk, hogy mivel az egész nap a rendelkezésünkre áll és ő is már többször járt ott, ismeri a szokásokat, ellátogatunk a közeli vas megyei fürdőbe. A bő félórás utazás alatt végig kellemesen társalogtunk. Gyors jegyváltás, átöltözés után irány a szauna sziget. Hétköznap és ráadásul kora délelőtt lévén rajtunk kívül csak az alkalmazott tartózkodott a pihenőtérben, ráadásul ahogy megkaptuk a lepedőinket ő is elhagyta azt, mert kint is ő ügyelt. Felmentünk az emeleti pihenőbe és kiválasztottunk egy nyugis helyet. Lepakoltunk majd megszabadultunk a rajtunk lévő egyetlen ruhadarabtól a köntösöktől is. A legtermészetesebb módon tettük ezt, mintha nem is az első alakalom lenne. Aki esetleg nem ismeri a helyet ez a részleg hivatalosan is fürdő ruha nélküli terület. A lepedőket magunkhoz vettük, gyorsan letusoltunk és irány a szauna.
Úgy döntöttünk, hogy az 50-60 fokos szaunában indítunk. Végig feküdtünk a padokon és átadtuk magunkat az édes pihenésnek. Ebben a szaunában az a jó, hogy jóval tovább bent lehet tartózkodni és nem utolsó sorban a sötétített üvegajtó kellő intimitást biztosít. Egy jó 15-20 perces izzadás után fogtam a mézet és elkezdtem a bekenni magamat, ugyan is nagyon jó hatással van a bőrre. Amíg szétdolgoztam a mézet Anita formás alakjában gyönyörködtem. A szép ívű gerincvonala, a formás feneke, az enyhén széttárt combjai közül kivillanó az izzadságcseppektől enyhén csillogó duzzadt ajkak meseszép látványt nyújtottak. Be kell vallanom elég pajzán gondolatokat ébresztett bennem a látvány. Ahogy kentem a mézet a kezemmel a testemen lefelé haladva a farkam is egyre jobban kezdett más formát ölteni. Minden igyekezetem ellenére mind látványosabb lett az alakváltozás. Amikor ott is megérintettem magam és egyszer kétszer végig simítottam a bő mézzel, teljesen harca kész állapotba kerültem. De amikor Anita megmozdult és legnagyobb sajnálatomra elkezdett felülni vége szakadt az idillnek. A térdeimet gyorsan felhúztam és igyekeztem eltakarni az árulkodó jeleket. De amikor felállt, hogy vegyen a mézből szerintem egy pillanatra éppen rálátott. De akkor még csak jelét sem mutatta. A legtermészetesebb módon elkezdte magán bekenni. Azért amikor a telt keblein volt a sor egy pajkos mosolyt azért elengedett. Majd egyre lejjebb és lejjebb haladt a testén. A lábain csak végig futtatta a kezeit, de az ölén már alaposabb munkát végzett. Egy idő után egyre incselkedőbbé váltak a mozdulatai. Jobb kezével a melleit kezdte egyre látványosabban masszírozni még a bal kezével a lábai között kalandozott egyre hosszabban. Ekkor egy huncut mosollyal az arcán megkérdezte, hogy még mindig áll a zászló. Nekem se kellett több, végre kinyújthattam lábaimat és már "láthatta" is a választ. Összenéztünk és egy jót nevettünk. Ekkor a combjait teljesen széttárta. A duzzadó sima ajkak már nem csak az izzadságtól és a méztől csillogtak. A középső ujját egyre jobban a puncijába vezette majd miután kihúzta onnan kéjesen a szájába vette és élvezettel leszopta. Majd ugyanazzal a hanyag mozdulattal visszatért a puncijához és a legtermészetesebb módon folytatta ott ahol az előbb abbahagyta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 02. 29. hétfő 16:55
Nemrossz történet.
#7 listike 2014. 07. 25. péntek 13:32
Naagyon jó volt.
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 19:19
Na igen, pont ilyesmi történik a szaunában. Egyébként elég jó.
#5 v-ir-a 2013. 03. 8. péntek 22:15
én is szaunáztam hasonló helyen, de mézet nem találtam....és nagyon sokan voltunk smile
amúgy jó is történet
#4 sztbali 2013. 03. 8. péntek 17:41
Nagyon jó történet.
#3 genius33 2013. 03. 8. péntek 16:28
Szuper smile
#2 Rinaldo 2013. 03. 8. péntek 07:23
Teljesült a vágya jól meg kurta Anitát.
#1 Törté-Net 2013. 03. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?