A+ A-

Az igazi orgazmus...

Elég hamar kezdtem a betekintést a szex édes világába. 15 éves voltam, mikor először masztiztam úgy, hogy a csúcsra jutottam - de akkor elfelejtettem azt, hogy az hogy is történt. Négy év telt el, mire újra eszembejutott...
Erre egy évre összejöttem a mostani párommal - 12 évvel idősebb nálam. Nagyon szerettük egymást, állandóan egymással akartunk lenni. Mivel ő már tapasztalt volt, én meg egyáltalán nem, számomra egy kicsit nehezebben ment a dolog, mint neki. Fura volt, hogy valaki kíván, hogy valaki lesi a rezdüléseimet amikor hozzám ér. Sokat pettingeltünk. Ilyenkor csak simogatott, csókolgatott, még teljesen ártatlan testemet nyalogatta, markolászta. Teljesen odavoltam érte, nagyon szerettem volna, ha megtörténik az a bizonyos - de nem akartam elhamarkodni. Majdnem egy évet várattam - és ő várt is hősiesen -, mire úgy gondoltam, hogy megérdemli a testem. Engem anyukám így tanított - hogy annak adjam oda magam, aki meg is érdemli. Imre megérdemelt. Odafigyelt rám, az én vágyaimat figyelte, egy percig nem gondolt magára. Az első azonban nem volt valami fergeteges, sőt. Maga az aktus húsz percig tartott, és nem éreztem fizikailag semmit. Egyszercsak vége lett. Akkor azon gondolkodtam, hogy ezért várattam? Ez az, amit annyira szeretnek emberek? Miért? Teltek, múltak az évek, én is belejöttem a szexbe, megszerettem. Sosem volt igazi orgazmusom, olyan, mint akkor, egyszer, 15 éves koromban. Jó volt, élveztem, de nem élveztem el sosem.
Pár hete Egerben voltunk Imivel, hogy pihenjünk. Az első este is szeretkeztünk, tetszett. De a második este valami fenomenális volt.
Éppen Valentin-nap estéjén voltunk, ezért úgy gondoltam, meglepem. Felvettem egy apró, fehér tangát, a hátulján masnival, egy csipkés, fehér melltartót, és egy fehér, áttetsző felsőt, amin apró rózsák vannak. Belejtettem a szobába a fürdőből, neki pedig azonnal elállt a lélegzete. Átkarolt és felkapott, rátett az ágyra, azonnal csókolgatni kezdett. Végigcsókolta a nyakam, a vállaim, lehúzta rólam a felsőt, és végigcsókolta, harapdálta a melleimet. Levette a melltartómat, és masszírozni kezdte már ágaskodó mellbimbóimat, közben folyamatosan csókolta, harapta fehér kebleim, majd ugyanezt folytatta a bimbóimmal is. Én közben átkaroltam a lábaimmal, és egyik kezemmel a boxerében matattam - rámarkoltam merev farkára, ütemesen verni kezdtem. Ezt nem folytattam sokáig, mivel rátért a hasamra, majd bugyin keresztül harapdálni kezdte a puncimat is. Érezte, hogy már teljesen nedves vagyok, lehúzta hát rólam azt is, majd letérdelt a földre, engem meg a szájához húzott. Nyalni kezdett, először a csiklómat - gyengéden, lökdöste kicsit, majd körkörösen nyalt, harapott. Ezt csinálta vagy öt percen keresztül, mikor én már sóhajtoztam, és csak tovább nedvesedtem. Középső és mutatóujját ekkor benyomta a hüvelyembe, ütemesen baszni kezdett az ujjaival.
Nem sokáig 'tűrtem', nagyon akartam már, hogy bennem legyen. Leállítottam, lehúztam a boxerét, ledöntöttem az ágyra. Miközben a mellbimbóit dörzsöltem, szopni kezdtem - először csak a makkját, körben, szívogattam, a lyukacskát is végigpásztáztam a nyelvemmel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 05. 22. csütörtök 05:38
Nem rossz
#6 v-ir-a 2013. 02. 27. szerda 21:57
ezt a pózt én is szeretem nyes
#5 Ickx 2013. 02. 27. szerda 13:21
Nyíííhahaaaa wink
#4 Rinaldo 2013. 02. 27. szerda 07:16
Nagyon jó.
#3 genius33 2013. 02. 27. szerda 07:10
Szuper smile !!!
#2 hairy_pussy 2013. 02. 27. szerda 05:32
10p
#1 Törté-Net 2013. 02. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?