A+ A-

Édes othon

Nem tudom miért, de az első élményeim leszbikus jellegűek voltak. Valahogy a fiúk nem vonzottak annyira, lehet azért is, mert az első élményem Évával nagyon tetszet és mély érzelmi nyomokat hagyot bennem. De azért nem váltam tisztán leszbikussá. De majd ezekről későb, próbálom leirni történeteimet úgy, ahogy történtek, szépen sorjában, már amit úgy gondolok, hogy emlitésre méltó. Az első szexuális élményem azért eléggé felborította az érzelmi háztartásomat, jóformán csak a szexen járt az eszem. Évával még volt két közös leszbikus esetünk, és evel véget ért a tábori nyaralásom. Hazaérve elkezdődtek a szünidei semmittevéseim. Elég gyakran gondoltam a szexre és néha, hogy eleget tegyek vágyaimnak kénytelen voltam masztizni egy kicsit, de az nem volt az igazi, vágytam az érintésekre, hogy érintsék testem és hogy én is érintsek. Maradt a masztizás és közben Évára és a testére gondoltam. Szerettem volna elcsábítani valamelyik jó barátnőmet, de nem volt merszem, meg valahogy alkalom sem. Aztán történt valami, amit sohasem hittem volna, hogy megtörténhet. Már a szünidő utolsó napjaiban jártam és töbnyire itthon toltam tovább a napokat. A szüleimmel szórakoztam othon esténként. Olyan ithon ülő tipus voltam.
Édesanyám 32 évesen gyönyörű nő volt. Elég magas, vékony, de formás testén nagyon jól mutatott bármilyen ruha amit csak felvett. Mellei nem voltak azok a nagyok, inkább a kisseb kategóriába tartoztak, de nagyon szépek és formásak voltak. Itt - ott kandikáltam rájuk, mikor fürdés után törölkőzött és némán méregettem az enyémmel. Nagyon jó barátok voltunk, majdnem mindent megbeszéltünk és ő is inkább az a szabad gondolkodásu nő volt, aki fityett hányt bármilyen szóbeszédnek és élte az életét, ahogyan ő látta jónak. Édesapám ő egész nap dolgozott és este fáradtan korán ágybadőlt, úgy hogy édesanyámmal társalogtunk késő estéig. Meséltem neki a táborról, természetesen Évát meg sem említettem, ahoz nem volt merszem. Így volt azon az estén is. Mindnyájan nyugovóra tértünk, ki ki a salyát szobájába. Lefeküdtem az ágyamra és gondolataim ujra Évához tévedtek. Testem lassan felizzot, kivántam érintéseit, csókjait a testemen. Mitt tehettem, lassan benyúltam a hálóingem alá, végigsimogattam a hasamat, majd érzékien benyúltam a a bugyim alá. Éreztem, milyen nedves lettem, én azokhoz a nagyon nedvesedő fajtához tartozom, mert egy kettőre lucskos lett a lábam közütt. Egy darabig símogattam a szemérem dombomat, a lassan kialakuló szőrzetemet, és ujjaimat bemártogatva a nedves pinusomban próbáltam feleleveníteni Éva játékát. A bugyi ártogatni kezdet, letoltam magamról majd szétvetettem a lábamat. Így folytattam a pinusom símogatását, egyszer csak nagy villámlás törte meg a szobám sötétségét. Szinte beleremegtem a borzongásba, utánna csak úgy elkezdtek cikkázni a villámok, mintha augusztus 20 lenne. Én pedig rettegek a villámoktól mai napig. Magamra húztam a lepedőt és vártam mi lesz, testem fel volt izgulva, alig várta a kényeztetést de a félelem is átjárta az agyamat. Egy kis ideig vártam, majd látván, hogy nem csitulnak a villámok felkeltem, kimentem szobámból és majdnem szaladva a szüleim hálószobájába vettem az irányt, ahol mindég biztonságra leltem. Lassan benyitottam és csendben édesanyámhoz osontam.
Súgva megkérdeztem
- Alszol? Ide fekhetek? Tudod hogy félek a villámtól?
- Hát persze gyere csak, te kis félősöm, csak vigyázz apádat fel ne keltsed - válaszolta szintén sugva.
Gyorsan felmásztam az ágyra és befeküdtem kettejük közzé, ügyelve arra nehogy nagy zajt csapjak. Édesapám az úgy aludt mint akit lelőttek. Befeküdve közzéjük nekisimultam édesanyám hátához, átöleltem és megnyugodva próbáltam elaludni. Igen ám a villámoktól már nem féltem, de testem még mindég tűzben éget. Mai napig is néha azon töprengek, hogy hogyan tudtam, olyan fiatalon annyira éhezni a kéjt. Ott feküdtem a szüleim között, édesanyámhoz símulva és ahogy át ment rajtam a félelem, annál jobban kezdtem érezni testemet. Éreztem, ahogy meztelen combunk egymásnak van simulva, ahogy szemérem dombom neki van nyomódva a fenekének, ahogy melleim érintik a hátát. Testem még jobban kezdett bizseregni. Melleim kezdtek megtelni vérrel, bimbócskáim meredezni kezdtek és még jobban éreztették velem egy másik nő testét. Szinte kivántam, hogy valami történjen, hogy mozduljon meg. De hát az édesanyám volt. Nem tudtam alszik e már, vagy még ébren van. De úgy tűnt, hogy alszik. Egy picit merészebb lettem, vagy a vágyam győzte le a félelmemet. Ha nem mozdul ő, hát mozdulok én. Átkarolva még jobban hozzá simúltam. Egy derékig érő hálóing volt rajta ami egy kicsit fel volt csúszva a dereka fölé. Kezemet lejjeb csúsztattam és mintha álmomban véletlenül tenyeremet rátettem a hasára. Egy kicsit így öleltem. De ez nem volt elég. Lassan át tettem rajta a lábamat úgy, hogy a közelebi combja a lábam közé kerüljön.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Andreas6 2017. 07. 14. péntek 21:48
Már lassan megszokom, hogy itt a legtöbb írás tele van hibákkal, de ami sok, az sok. "Süjeszd" el magad!
#14 feherfabia 2014. 12. 9. kedd 06:08
6P
#13 zsuzsika 2014. 11. 1. szombat 08:50
Jó.
#12 Koriander 2014. 10. 31. péntek 11:08
Ezen még dolgozhattál volna, mert harmat gyenge.
#11 zoltan611230 2014. 05. 18. vasárnap 09:46
Jo
#10 papi 2013. 05. 31. péntek 11:31
Egész jó
#9 rockycellar 2013. 03. 1. péntek 13:27
Van benne pár helyesírási hiba de amúgy egész jó kis történet
#8 Tecnamo 2013. 02. 25. hétfő 23:34
Ne haragudj, de a helyesírási hibák élvezhetetlenné teszik. 2 perc alatt legalább 20 hibát találtam... Vagy tanuld meg ezt a csodálatos nyelvet, vagy ne írj többet.
#7 sanyi0227 2013. 02. 25. hétfő 21:50
tetszett. így aztán jöhetne az ígéret megtörése .
#6 x124 2013. 02. 25. hétfő 19:43
Nagyon jó!
#5 Rinaldo 2013. 02. 25. hétfő 08:32
Jó történet.
#4 genius33 2013. 02. 25. hétfő 08:08
Azt az igéretmegszegést még leirhatnád smile Nagyon jó! smile
#3 Bikmakkocska 2013. 02. 25. hétfő 08:05
Nagyon jó sztori.9.
#2 hairy_pussy 2013. 02. 25. hétfő 06:53
nagyon jó
#1 Törté-Net 2013. 02. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?