A+ A-

Efeboszok a tóparton 2. rész

Hihetetlen erővel tört rám az izgalom a csodálatos látványtól, a szívem a torkomban dobogott, a kezem úgy remegett, hogy alig tudtam fotózni, hiszen szinte kéznyújtásnyira hevert előttem ez a három gyönyörű, meztelen kamasz fiú; láttam, ahogyan erőtől duzzadó, kemény fütykösükön mind gyorsabban siklik fel-alá szorosra zárt tenyerük, a társaik ágyékára tapadó tekintetük elhomályosul, szép arcuk a kezük minden mozdulatára megrándul a gyönyörtől, hallottam hangos lihegésüket, mely hamarosan heves zihálásra váltott át, ahogy hullámzó mellkasuk egyre gyorsuló ütemben emelkedett-süllyedt a felfokozott izgalomtól, és a kielégülés utáni mohó vágytól.
Éreztem, hogy ágaskodó farkam szinte átdöfi a fürdőnadrágomat, mert észrevettem, hogy a fiúk makkja már bíborvörösen bukkan elő a hátrasikló fityma rejtekéből, herezacskójuk összehúzódva meg-emeli heréiket, jelezve a közelgő magömlést, aztán hirtelen Zoli egész teste megfeszült, lányos arca eltor-zult, a szemét szorosra zárta, nagyot kiáltott, és hatalmas husángja szökőkútként spriccelte a magasba a fehér, nyúlós spermát, a nyakától a combja közepéig beterítve vele a fiú testét. Zoli minden egyes kilövelléskor felnyögött az élvezettől, de még el sem halt az utolsó gyönyörteli nyöszörgése, mikor a másik két fiú torkából is hosszan elnyúlt, boldog jajgatásba fúló kiáltás tört fel, testük görcsösen összerándult és mindketten egyszerre élveztek el.
Tomi ívben felmeredő fütyköse három hatalmas hullámban lőtte ki ondót, az első adag pontosan a jobb mellbimbóját találta telibe, hogy aztán onnan lecsorogva nagy tócsává egyesüljön a hasán a második és harmadik hullámban érkező spermaáradattal; Misi vastag karója pedig hevesen rángatózva szinte megállás nélkül ontotta a sűrű, fehér folyamot, a hosszú másodperceken át tartó spriccelés nyálkás nedvességgel árasztotta el a fiú göndör fanszőrzetét, herezacskóját, combjait és kezét, mely még mindig görcsösen markolta hímvesszőjét.
A csodálatos élménytől, amit a három fiatal fiú magömlésének látványa keltett, úgy éreztem, hogy szinte szétrobban az ágyékom, és a kamaszok kielégülését követő pillanatban a fürdőnadrágom elejét vadul döfködő furkóm óriási adagokban lövellte ki a heréimből feltörő forró magomat, olyan csodálatos gyönyör kíséretében, amilyet még soha nem éltem át; mindez olyan hirtelen történt, hogy még arra sem volt időm, hogy félrehúzzam a feleslegessé vált ruhadarabot. Ágyékomon és combomon éreztem a forró, nyúlós áradatot, melyet görcsösen rángatózó farkam egyre csak pumpált a fürdőnadrágomba, tenyeremet a számra tapasztottam, hogy fel ne kiáltsak az élvezettől, próbáltam lihegésemet is visszafojtani, közben a kamaszokat figyeltem, akik most a gyönyörtől kimerülten, lehunyt szemmel, mozdulatlanul hevertek egymás mellett. A szikrázó napsütésben hatalmas foltok csillantak meg a napbarnított, karcsú fiútesteken, az imént átélt csodálatos kielégülés bizonyítékai. Ziháló lélegzetük már lecsillapodott és egyenletessé vált, az előbb még oly hevesen ágaskodó, kőkemény hímvesszőjük lassan elernyedt, és békésen megpihent a combjukon, csak Tomi makkja nyílásán buggyant még ki egy aprócska csepp, és hosszú, ezüstösen csillogó, nyúlós szálat húzva a plédre csordult.
Misi mozdult meg elsőként.
- Hé! - mondta halkan.
A másik kettő is megmoccant, aztán a három fiú lassan felült. Szép arcuk boldogságtól ragyogott, a szemükben még a gyönyör tüze égett. Először ösztönösen önmagukat mérték végig, szinte riadt tekintettel, aztán egy darabig szótlanul vizsgálgatták egymást, és amikor észrevették, hogy társaik teste is éppen olyan csatakos a ráfröccsent spermától, mint a sajátjuk, láthatóan megkönnyebbültek. Ettől persze megint vigyorogni kellett, és a három fiú egymásra nevetett.
- Srácok, én még életemben nem élveztem ekkorát! - szólalt meg Zoli, és nagyot nyújtózott. A többiek helyeseltek.
- Nekem is nagyon jó volt - mondta Tomi - de hogy nézünk ki? Alaposan összekentük magunkat!
- Nekem mondod? - mutatta Misi a nedvesen csillogó kezét. - Még szőröm is összecsomósodott a sok gecitől! Azzal együtt is megérte! - tette hozzá, és elégedetten felsóhajtott.
Tomi közben egy csomag papírzsebkendőt húzott elő, kivett egy marékkal, aztán a társai felé dobta a zacskót. Szótlanul törölköztek, de Misi hamarosan bosszúsan felkiáltott:
- A francba! Beleragadt ez a hülye pézsé a szőrömbe!
- Te seggfej, majd a vízben leázik - nevetett Zoli, aztán elkomolyodva Tomi felé fordult, aki már végzett a törölközéssel.
- Hogy a fenébe jutott eszedbe kiverni a farkad előttünk?
- De hiszen ti azt is csináltátok! - felelte Tomi, és elmosolyodott.
- De csak azután, hogy te elkezdted!
- Hát tudod, rohadt módon felpiszkált az újságod, aztán, amikor láttam, hogy nektek is feláll a farkatok, az totál kikészített. Én a magamén kívül senki farkát nem láttam felállva élőben, még a tiéteket sem, hát persze, hogy beindultam. Aztán meg, amikor kitaláltam azt a baromságot a méregetéssel... akkor meg...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 author04 2013. 03. 14. csütörtök 22:17
Tisztelt Szerkesztőség!
Számomra nagyon nehezen megemészthető vétséget követtem el, ezért is fordulok a nyilvánosság előtt Hozzátok, mert érzésem szerint az embernek emelt fővel kell vállalnia cselekedetei következményeit, még ha hibázott is. Arra kérlek Benneteket, hogy a közölt történeteimből töröljétek a saját szavazataimat, becstelenség volt a részemről, megérdemelném, hogy kizárjatok a további közlésből, de én szeretek tiszta lelkiismerettel élni és írni. Mentségemre szolgáljon - ha ez elfogadható magyarázat - hogy az első alkalommal csak a rendszer működését szerettem volna kipróbálni - más kérdés, hogy akkor miért nem más szerző művével tettem? - utána viszont a sértett hiúság és megbántottság (1-es, 2-es értékelés, holott tudom, hogy ennél sokkal többet ért!) vezetett a csalásra. Szégyellem magam, mert így saját elveimet tagadtam meg. Kérem, hogy töröljétek a saját szavazataimat, mert ha műveim színvonalával nem tudom kivívni olvasóim tetszését, akkor hiába szavazok akár 30 fiktív néven is, az csak önámítás. Más kérdés, hogy a nyilvánvalóan meglévő rosszindulatot (szisztematikus 1-es komment nélkül)nem tudom kezelni, de nem is akarom. Akinek tetszenek a történeteim, tiszta szívükből szavaznak. Még egyszer bocsánatot kérek, ettől kezdve csak a véleményükkel megtisztelő olvasóim megjegyzéseire válaszolok.
Ui.: Mivel nem emlékszem pontosan, hogy mikor szavaztam magamra, minden általam írt történethez hozzáillesztem ezt a közlést és elfogadom az olvasók megvető véleményét, még ha ezzel fel is kell vállalnom az esetleges további alacsonyabb tetszési mutatókat, mer'hát becsülete csak egy van az ember fiának, oszt' ha valaki egyszer elb@ssza a kalapácsnyelet, igen nehéz helyretenni a dolgokat.
#3 Rinaldo 2013. 02. 14. csütörtök 08:26
Kamaszok szeszuális ébredése.
#2 genius33 2013. 02. 14. csütörtök 07:19
Fincsi smile
#1 Törté-Net 2013. 02. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?