Efeboszok a tóparton 2. rész

Szavazás átlaga: 7.4 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2013. február 14.
Hossz: 12 248 karakter
Elolvasva: 1 318 alkalommal
Hihetetlen erővel tört rám az izgalom a csodálatos látványtól, a szívem a torkomban dobogott, a kezem úgy remegett, hogy alig tudtam fotózni, hiszen szinte kéznyújtásnyira hevert előttem ez a három gyönyörű, meztelen kamasz fiú; láttam, ahogyan erőtől duzzadó, kemény fütykösükön mind gyorsabban siklik fel-alá szorosra zárt tenyerük, a társaik ágyékára tapadó tekintetük elhomályosul, szép arcuk a kezük minden mozdulatára megrándul a gyönyörtől, hallottam hangos lihegésüket, mely hamarosan heves zihálásra váltott át, ahogy hullámzó mellkasuk egyre gyorsuló ütemben emelkedett-süllyedt a felfokozott izgalomtól, és a kielégülés utáni mohó vágytól.
Éreztem, hogy ágaskodó farkam szinte átdöfi a fürdőnadrágomat, mert észrevettem, hogy a fiúk makkja már bíborvörösen bukkan elő a hátrasikló fityma rejtekéből, herezacskójuk összehúzódva meg-emeli heréiket, jelezve a közelgő magömlést, aztán hirtelen Zoli egész teste megfeszült, lányos arca eltor-zult, a szemét szorosra zárta, nagyot kiáltott, és hatalmas husángja szökőkútként spriccelte a magasba a fehér, nyúlós spermát, a nyakától a combja közepéig beterítve vele a fiú testét. Zoli minden egyes kilövelléskor felnyögött az élvezettől, de még el sem halt az utolsó gyönyörteli nyöszörgése, mikor a másik két fiú torkából is hosszan elnyúlt, boldog jajgatásba fúló kiáltás tört fel, testük görcsösen összerándult és mindketten egyszerre élveztek el.
Tomi ívben felmeredő fütyköse három hatalmas hullámban lőtte ki ondót, az első adag pontosan a jobb mellbimbóját találta telibe, hogy aztán onnan lecsorogva nagy tócsává egyesüljön a hasán a második és harmadik hullámban érkező spermaáradattal; Misi vastag karója pedig hevesen rángatózva szinte megállás nélkül ontotta a sűrű, fehér folyamot, a hosszú másodperceken át tartó spriccelés nyálkás nedvességgel árasztotta el a fiú göndör fanszőrzetét, herezacskóját, combjait és kezét, mely még mindig görcsösen markolta hímvesszőjét.
A csodálatos élménytől, amit a három fiatal fiú magömlésének látványa keltett, úgy éreztem, hogy szinte szétrobban az ágyékom, és a kamaszok kielégülését követő pillanatban a fürdőnadrágom elejét vadul döfködő furkóm óriási adagokban lövellte ki a heréimből feltörő forró magomat, olyan csodálatos gyönyör kíséretében, amilyet még soha nem éltem át; mindez olyan hirtelen történt, hogy még arra sem volt időm, hogy félrehúzzam a feleslegessé vált ruhadarabot.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.4 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
author04
2013. március 14. 22:17
#4
Tisztelt Szerkesztőség!
Számomra nagyon nehezen megemészthető vétséget követtem el, ezért is fordulok a nyilvánosság előtt Hozzátok, mert érzésem szerint az embernek emelt fővel kell vállalnia cselekedetei következményeit, még ha hibázott is. Arra kérlek Benneteket, hogy a közölt történeteimből töröljétek a saját szavazataimat, becstelenség volt a részemről, megérdemelném, hogy kizárjatok a további közlésből, de én szeretek tiszta lelkiismerettel élni és írni. Mentségemre szolgáljon - ha ez elfogadható magyarázat - hogy az első alkalommal csak a rendszer működését szerettem volna kipróbálni - más kérdés, hogy akkor miért nem más szerző művével tettem? - utána viszont a sértett hiúság és megbántottság (1-es, 2-es értékelés, holott tudom, hogy ennél sokkal többet ért!) vezetett a csalásra. Szégyellem magam, mert így saját elveimet tagadtam meg. Kérem, hogy töröljétek a saját szavazataimat, mert ha műveim színvonalával nem tudom kivívni olvasóim tetszését, akkor hiába szavazok akár 30 fiktív néven is, az csak önámítás. Más kérdés, hogy a nyilvánvalóan meglévő rosszindulatot (szisztematikus 1-es komment nélkül)nem tudom kezelni, de nem is akarom. Akinek tetszenek a történeteim, tiszta szívükből szavaznak. Még egyszer bocsánatot kérek, ettől kezdve csak a véleményükkel megtisztelő olvasóim megjegyzéseire válaszolok.
Ui.: Mivel nem emlékszem pontosan, hogy mikor szavaztam magamra, minden általam írt történethez hozzáillesztem ezt a közlést és elfogadom az olvasók megvető véleményét, még ha ezzel fel is kell vállalnom az esetleges további alacsonyabb tetszési mutatókat, mer'hát becsülete csak egy van az ember fiának, oszt' ha valaki egyszer elb@ssza a kalapácsnyelet, igen nehéz helyretenni a dolgokat.
1
R
Rinaldo
2013. február 14. 08:26
#3
Kamaszok szeszuális ébredése.
1
T
Törté-Net
2013. február 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1