A+ A-

Érzéki masszírozás

Régóta tervezgettem, hogy elmegyek egy masszőrhöz, mert a munkám miatt sokat fájtak a vállaim, és a hátam. Úgy gondoltam a masszírozás segíthet enyhíteni a kellemetlen érzéseket.
Ismerőseim ajánlottak egy hölgyet, aki délutánonként maszekban vállal masszírozást. Felhívtam, időpontot egyeztettünk, és lementem hozzá. Zsuzsa kb. 40 éves hölgyemény volt, aranyosan, kedvesen fogadott, és jól meggyúrt, így megbeszéltük, hogy hetente egyszer megyek hozzá.
Már több mint egy hónapja heti szinten jártam hozzá, amikor elérkezett az a bizonyos heti masszírozás. Már nagyon vártam, hiszen amióta hozzá jártam teljesen ellazított - minden értelemben.
A szokásos módon kezdődött, alsónadrágban hasamra feküdtem, egy törülközőt rádobott a hátsomra, és elkezdett masszírozni, a vállaimat, a hátamat, ami nagyon jól esett.
Lassan a végéhez közeledett, amikor megkérdezte, hogy esetleg szeretnék-e másfajta ellazulást is?
Először nem értettem, és megkérdeztem hogyan gondolja?
Elmondta, hogy szimpatikus vagyok neki, és esetleg megmasszírozna a lábaim között is, sőt a szájával is besegítene, ha úgy gondolom, persze egy kis felárért. Mondta, hogy nem mindenki kap nála ilyen ajánlatot, sőt, én vagyok az első, akinél meg merte kérdezni.
Hmmm...biztos jó lehet, gondoltam, és úgy döntöttem,hogy miért is ne?
Megkért, hogy feküdjek a hátamra, ezután levette a fehér pólóját, és kibújt a szexi rövidnadrágjából is. Nagy, de picit logós mellei voltak, a fehér melltartóján szinte átlátszottak a nagy mellbimbói. Fehér bugyi volt rajta, szépen kidomborodott a szemérem dombja. Volt egy kis hasa, de nem volt vészes.
Az ágy mellé térdelt, és egy kis üvegből olajat öntött a mellkasomra, majd lassan elkezdte bedörzsölni a bőrömbe, finoman csinálta, közben pedig sejtelmesen mosolygott. Rövid idő után a hasamat, majd a combomat simogatta az olajos kezével, ekkor már éreztem, hogy a vér a fejemből egy másik testrészembe vándorol.
Látta, hogy a farkincám egyre jobban merevedik, és finoman a combomról az alsómra tette a kezét, majd az álló farkamat kezdte el simogatni, ami még jobban felizgatott. Egy kis ideig simogatott így, majd megfogta a boxeremet és lehúzta rólam.
Újra a farkamat simogatta, de most már csupaszon, először gyengéden, majd egyre gyorsabban húzogatta, én közben nagyokat sóhajtottam. Amikor már szaporán vettem a levegőt, gyengéden lehúzta a makkomról a bórt, és lassan odahajolt a farkamhoz. Először csak megcsókolta, majd finoman végignyalta a tövétől, amikor azonban a makkomhoz ért bekapta. Először csak a tetejét kényeztette a nyelvével, aztán egyre mélyebben vette a szájába.
Én már teljesen kész voltam, nem bírtam magammal és megkérdeztem tőle, hogy simogathatom-e a melleit?
Akkor megállt, nem szólt semmit, csak kiegyenesedett, levette a melltartóját, és újra a farkamat kezdte el szopogatni. Ezt a megmozdulását igennek vettem, és elkezdtem simogatni a melleit. Kellemes tapintású puha bőre volt, jó volt hozzáérni, simogatni, markolászni a cickókat.
Ahogy simogattam, cirógattam, észrevettem, hogy a mellbimbói kezdenek megkeményedni, és egyre jobban sóhajtozik halkan, de jól halhatóan sóhajtozott ő is mint az én előbb.
Gondoltam egyet, és kicsit lejjebb csúsztattam a kezemet, a hasát is simogattam már, de csak rövid ideig, utána újra a melleit vettem kezelésbe. Nem szólt semmit, kényeztetett tovább, így hát újra megpróbáltam, de most több ideig simogattam a hasát, majd egyre lejjebb csúsztattam a kezemet. Mikor már majdnem elértem a szeméremdombját, kicsit beterpesztett a lábaival, és az egyik lábát feljebb húzta (gondolom nem lehetett kényelmes neki az ágy mellett térdelni, és így jobban odafértem hozzá).
Ezt nyílt útnak vettem, és a bugyiján keresztül először a szeméremdombját, majd a punciját kezdtem el simogatni.
Meglepetésemre teljesen át volt ázva. Gondoltam, hogy ő is kezd felizgulni, de azt nem képzeltem, hogy ennyire. Folyamatosan a punciját simogattam, ő pedig egyre nagyobbakat sóhajtott, és lassított a szájával. Nyalogatta, szívogatta a farkamat, közben pedig a kezével húzogatta. Néha-néha a herémet is megcsókolta, nyalogatta, nagyon felhúzott.
Miközben simogattam, lassan félrehúztam az átázott bugyiját, és a nedves borostás puncijába toltam az mutatóujjamat. Halkan felnyögött, erre én a középső ujjamat is betoltam. Könnyen csúszott be, ő meg egyre hangosabban nyögdécselt, és sóhajtozott. Ki- és be húzogattam a ujjaimat a nedves puncijában, amit ő nagyon élvezett.
Megkérdeztem tőle, hogy esetleg én is kényeztethetném-e orálisan?
Nagyon kívántam a punciját, legszívesebben kinyaltam volna a bugyijából.
Erre ő felállt és letolta a bugyiját és fölém guggolt. Finoman a számra engedte a nedves és lucskos punciját. Nagyon finom illata volt, gyönyörű látvány volt az enyhén borostás puncija. Kinyújtottam a nyelvemet, és a csiklóját kezdtem el izgatni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 01. 22. csütörtök 13:17
Ha szimpatikus neki,akkor miért kér érte pénzt?
#6 feherfabia 2014. 11. 12. szerda 11:50
9P
#5 Bikmakkocska 2013. 05. 6. hétfő 12:56
Szokványos.
#4 Rinaldo 2013. 02. 14. csütörtök 08:17
Jó kis maszirozás volt.
#3 herbee 2013. 02. 14. csütörtök 07:36
rendben vagyunk, megyek a masszőrhöz nyes
#2 genius33 2013. 02. 14. csütörtök 07:16
Jó féle smile
#1 Törté-Net 2013. 02. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?