A+ A-

Kínzókamra

Amikor magamhoz tértem már nem voltam a ládában. A helység félig sötét volt, de azért elég jól ki tudtam venni, hogy hol vagyok. Leginkább egy középkori börtönre emlékeztetett a hely. Ablak sehol, a falakon fáklya világított, vastag rácsok, és ko a padló meg a fal. Nem voltam megkötözve, de teljesen meztelen voltam.
- Csakhogy felébredt! - mondta egy hang. A hang valahonnan a sarokból jött, és lassanként ki tudtam vennie egy alakot a sötétben. Közelebb jött. Egy tagbaszakadt férfi volt, olyan öltözetben, amilyennek a spanyol inkvizíció kínzó mestereit képzeltem el. Azt hittem álmodok.
- Na jöjjön. - mondta, azzal szinte felkapott a hajamnál fogva, és maga elott kiterelt a folyosóra. Hosszú menetelés után beértünk egy olyan helységbe, amelyik a kínzókamra lehetett. Az olvasmányélmények itt sem hagytak cserben. A falakon mindenféle kínzó eszközök voltak, kalodák, kötelek, láncok, tuk a legváltozatosabb méretekben és formákban.
- Ne féljen. Addig nem kínozzuk meg, amíg nincs itt az úrno. Azért nagyon megbüntetne, és higgye el, én tudom, hogy az milyen. Csak elokészítjük.
Az elokészítés három egymás utáni alapos beöntésbol és lemosásból állt. Minden egyes apró porcikámat alaposan megmosta, még az intimebb részeket is, és a végén, még a hüvelyemet is kimosta.
- Na, most már tiszta vagy. Csak meg kell borotválni a puncidat, mert már borostás. - röhögött. - Meg kell, hogy kötözzelek, vagy hagyod?
- Hagyom. - feleltem. Tudtam, hogy jobb, ha összeszorítom a fogamat, és elturöm, hogy ez a bivaly megborotváljon.
- Feküdj ide hanyatt, és rakd szét a lábad. - mutatott egy hatalmas asztalra. Ráfeküdtem, de nem raktam szét a lábamat.
- Miért kell a borotváláshoz szétrakni a lábamat? A lábam között nincs szor.
- Nem baj, te kurva. Csak pofázz. Ha azt mondtam, hogy szétrakod a lábadat, akkor szét is rakod. Azért, hogy nekem is legyen valami jó. Különben megkötözlek. Világos.
Ez egyértelmu volt, ez ellen nem lehetett érvelni, vagy ellenállni. Szétraktam a lábam, és becsuktam a szememet. Közelebb jött. Elég sokáig keverte a habot a csészében a borotváláshoz, és közben bámulta a puncimat.
- Mit bámul? - kérdeztem.
- A pinádat, te kurva. Majd nem fogsz te velem ilyen hangon beszélni nemsokára, meglátod. Ha sejtenéd, hogy az úrnom milyen kínzásokat vett fel a mai programba. Persze toled is függ a dolog, meg tolem is. Ha szófogadó leszel, és megalázkodsz, akkor kevesebbet kapsz. És rajtam is múlik, hogy mekkorát ütök. Ha például megígérnéd, hogy utána, amikor az úrnom elmegy, jó leszel hozzám, akkor elárulnék egy - két apróságot az úrnorol, hogy mit szeret, és hogyan tudsz a kedvében járni. Ez igen értékes információ. De ha nem akarod, akkor nem.
- De akarom. - mondtam.
- Akkor eloször is tedd széjjelebb a lábadat és kérj bocsánatot!
Széjjelebb raktam, és bocsánatot kértem. Közben elkezdte kenni a habbal a szeméremdombot, amelyen a szeméremszorzet már elkezdett újra noni.
- Ugye megengeded, hogy nézzem a pinádat? - kérdezte.
- Igen, megengedem.
- Helyes. Akkor az elso információ: az úrnot Madámnak kell szólítani. Jó leszel hozzám ma este?
- Igen. - mondtam, bár közben arra gondoltam, hogy este már túl leszek a tortúrán, és nem kell betartanom az ígéretemet.
- Az mit jelent? Mit fogsz nekem csinálni?
- Amit csak akarsz. - mondtam nyugodtan.
- Részletezzed! Hallani akarom a te szádból.
- Dugni fogunk. - mondtam.
- Nem! Nem fogunk dugni! Én foglak megdugni téged! Én és a haverjaim. És mindegyikünket le fogsz szopni. Megértetted?
- Igen. - most megijedtem. Eddig csak magáról beszélt, most meg a haverjairól. - Hányan vannak?
- Sokan. Az attól függ, hogy milyen kedvem van, és hányat hívok meg. De elárulom, hogy lehet ennél sokkal rosszabb is. Ha nem viselkedsz rendesen, a madám elvisz egy házba, ahova bárki bemehet. Régebben az ilyeneket úgy hívták, hogy kupleráj. Ott vannak olyan nagy szobák, ahova a lányokat az ágyra kötözve, bekötött szemmel rakják ki. Az ágyakat csak függönyök választják el, és bárki tíz dollárért három percre bemehet. Utána kirángatják. És ha odakerülsz, egész éjjel hárompercenként másik pasi fog kúrogatni. Azt a lukadat, amelyiket akarja. És ha perverz, akkor bánt is, és senkit nem érdekel. És azt sem ellenorzi senki, hogy használnak - e gumit. És ha valahogy az életben kiszabadulsz, még azt sem fogod tudni megmondani, hogy melyik országban voltál.
- De én önként jöttem ide. Ez csak játék! - kiáltottam.
- Az volt régen kisanyám. Jobb, ha felébredsz. A legközönségesebb rabszolga vagy! Mindenki önként kezdi. Vagy nem. De, hogy nem önként végzi az biztos. Most fordulj meg, mert a seggedet is meg akarom nézni. Állj fel négykézláb, és dugd ki a segged, mint a bagzó cica!
Megtettem amit kért. A helyzet elég rossznak tunt. Ez a barom széjjelhúzta a fenekemet, és végighúzta az ujjait a lukamon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (102 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 deajk2008 2017. 11. 5. vasárnap 07:59
Mindenesetre egy érdekes történet lett... 8p
#12 domlex 2017. 01. 21. szombat 16:30
10p. Amúgy mi a címe az eredetinek, és hol lehet elolvasni? Tud valaki írni egy linket?
#11 deajk2008 2016. 09. 28. szerda 11:05
érdekesen megírt írás... nekem 5p lett
#10 A57L 2014. 03. 25. kedd 05:49
Érdekes írás.
#9 devilmanrobi 2012. 03. 27. kedd 10:53
eg6yetertek
#8 Fiffty 2006. 05. 16. kedd 18:21
Nagyon kafa a tortenet, kar, hogy hianyzik az eleje/vege
#7 Cic Imre 2005. 05. 11. szerda 18:33
Vagy ezt abba. (Esetleg szokás szerint ismétlés is lehetett.)
#6 Cic Imre 2003. 05. 15. csütörtök 08:53
Nagyon jó történet, minden elismerésem. De nem árt vigyázni, mert másik történetbe is belemásolták már, mintha ő írta volna. Ez nem korrekt.
#5 Frost 2003. 05. 7. szerda 18:33
Ha igaz akkor halálra kéne kínozni az egész az egész branchot akik ezt csinálják
#4 Athos 2003. 04. 7. hétfő 21:31
Szerintem elég durva a történet, nagyon bejön!! Ha tud valaki hasonlóan jókat írja ide a hozzászólásokhoz (ha lehet)!! Thnx
#3 Vérpistike 2002. 05. 5. vasárnap 13:40
Jaja,szerintem is az.
Pl nekem az egyik csajom találkozott "ezekkel"
:)
Eléggé érdekes volt az,amit mesélt...
#2 HYPERSPACE 2002. 04. 28. vasárnap 23:12
Ez nem történet, hanem a VALÓSÁG. Olvastam a teljeset. Hiányzik az eleje és a vége...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?