A+ A-

A doktornő álma

A hivatalos rendelés este hat óráig tartott. Fél hatkor már csak egyetlen beteg üldögélt a váróban, egy másik pedig éppen akkor jött ki a rendelőből, amikor én helyet foglaltam a hófehérre mázolt, műbőrrel bevont kanapén.
Csak félig kidugott fejjel szólította a következő beteget a feltűnően szép arcú fiatal doktornő, majd ismét becsukódott a párnázott ajtó.
Most már egyedül maradtam a különös hangulatú, szolidan berendezett, gyógyszer illatokkal telített levegőjű váróban. Újságok halmaza hevert a csöppnyi asztalkán, hogy a várakozók kellőképpen lefoglalhassák gondolataikat. Beleástam hát magam a kupacba és egymásután szedegettem a szebbnél-szebb lapokat, miközben a fúró éles süvítő hangjával próbálkoztam megbarátkozni, ami csak halkan szűrődött ki a rendelő ajtaján, de az én idegeimnek így is éppen elegendő volt.
Csupán a címoldaluk alapján ítéltem meg az újságokat, hogy melyikből olvasgatnék szívesen, ha éppen lenne rá módom. De nem volt, mert mire a halom aljára értem, már nyílt az ajtó, jött ki az előző beteg és most engem szólított a kedves női hang.
Beléptem hát a párnázott fehér ajtón. A szemközti falon hangos ketyegéssel adta tudtunkra a míves ingaóra, hogy perceken belül lejár a rendelési idő.
Lehet, hogy azért, lehet, hogy másért, de mikor egem előkészített az asszisztens, nyomban kapta a doktornőtől az engedélyt, hogy ha úgy gondolja, elmehet haza, mert a rajtam levő műveleteket segítség nélkül is el tudja végezni.
A jól szituált asszisztens hölgy már vette is a holmiját és nyomban indult haza.
Valóban nem sok teendő volt velem, csupán egyetlen fogam rakoncátlankodott hetek óta. Most kiderült, hogy egy apró lyuk mindennek az oka, azt kellett kezelni, amit nyomban el is kezdtek a jól ápolt finom kis kezecskék.
Egy gyors helyi érzéstelenítés után már a saját számból hallhattam a nem éppen kellemesen süvítő fúró hangját és éreztem a fogam pörkölődött bűzét.
Folyvást beszélgetett, kérdezgetett a doktornő, ami miatt az volt az érzésem, hogy nagyon kezdő lehet a szakmában és így akarta elterelni a figyelmemet.
Kissé kényelmetlenül kezdtem érezni magam, mert a szám kipöckölve, nekem meg válaszolni kellett volna, de csak a szememmel, meg a kezének szorításával adtam a válaszokat, ami többnyire igenből, vagy nemből állt. Egyszer aztán nagyon megszoríthattam a kezét, mire ő azzal válaszolt, hogy a két térde közé vette a térdemet, amit hanyagul kifordítottam a fogorvosi székből, és akkor sem engedett a szorításból, ha öblögetnem kellett. Mikor a következő öblítés után a fejemet visszafordítottam, hogy folytassa a kezelést, bizony megpezsdült a vérem, mert a rajta levő fehér köpeny derékig nyitva volt és a formás, hosszú combjai kivillantak alóla, hogy engem az őrületbe kergessenek. Teljesen tanácstalan voltam. Nem tudtam eldönteni, hogy szándékosság van e megnyilvánulásában, vagy csak a munka hevében nyílt szét a köpeny és ő maga sem tud róla. Így hát türelmet parancsoltam magamra, míg nyilvánvaló lesz, hogy milyen szándékkal állok szemben.
Tovább dolgozott a számban, én meg a szemeimmel viaskodtam, mert nem akartak szót fogadni. Folyton a fehér köpeny alatt „kutakodtak”, amit ő is észre vett és ettől olyan zavarba jött, hogy nyomban elejtette a fúrót, ami az ölembe hullott és vadul süvítve tekergődzött, mint egy mérges kígyó. Meg ijedtem, hogy valamimben kárt tesz az egyre veszélyesebbnek tűnő acél műszer.
De nem csak én gondoltam így, hanem a doktornő is, mert nyomban a jobbkezével a fúró után kapott, de az, -mintha szemei lettek volna- egy kígyózó mozdulattal odébb tekeredett, mire a doktornő az én szerszámomat kapta el. Majd a bal kezével újabb támadás, és végre nyakon csípte azt a szerszámot is. Megnyugodtam, mert a doktornő kikapcsolta a masinát, mire megszűnt a süvítő hang. Elengedte maga mellett a fényesen csillogó műszert és az egyre lassuló, himbálódzó mozgását befejezve csendesen lógott, majdnem a padlót súrolva.
De a doktornő most azzal nem törődött, csak emezt a szerszámot szorította, mintha attól félne, hogy az is ki akarna siklani a kezéből. Pedig nem akart. Dehogy akart, hiszen nagyon jól érezte magát ebben a helyzetben, pedig még nem is sejtette, hogy lesz ennél jobb is, csak ki kell várni az időt türelmesen.
Talán az ijedtségtől, talán egy kis sokk is jelen volt nála, de mellém térdepelt, a fejét a combomra hajtotta és tovább szorította erősen... Mintha pihenni akarna, csak várt, forró lélegzete kezdte átforrósítani a nadrágomat. Én csak nyugtattam- szegény még mindig nagyon ideges volt. Rátettem a kezemet a fejére, majd gyorsan lecsúsztattam a vállára és lassan simogattam, masszíroztam, hogy visszanyerje a nyugalmát, aztán folytassa a munkát a saját belátása szerint.
A gyógymód hatásosnak bizonyult. Kezdte folytatni a kezelést. Hallottam a cipzár hangját, meg a sliccemen beáramló hűvösebb levegőt. Éreztem, amint forró keze közvetlenül érintette az eddig csak ruhán keresztül szorongatott szerszámomat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.25 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 MRobi80 2017. 12. 28. csütörtök 20:20
Nem rossz a sztori. Én a háziorvosomhoz szoktam járni rendelési idő vége előtt, hogy ne kelljen sokat várni. 50 körüli irtó kedves, mosolygós, szexi nőcske. Nem ellenezném, ha egyszer kezelésbe venne és megdughatnám, de nyílván én sosem kezdeményezném a dolgot. Így marad a fantázia.
#14 szekely18 2015. 09. 20. vasárnap 18:08
Nem rossz!
#13 zsuzsika 2014. 11. 10. hétfő 07:50
Nem rossz.
#12 feherfabia 2014. 06. 15. vasárnap 07:40
8P
#11 listike 2014. 06. 15. vasárnap 06:57
Nem a legjobbak közé tartozik.
#10 A57L 2014. 05. 8. csütörtök 06:13
Jó kis írás.
#9 papi 2013. 07. 31. szerda 05:44
Nem rossz, kicsit hihetetlen, de határozottan jó.
#8 tiborg 2013. 01. 23. szerda 07:50
Tetszett, En is alodoztam hasonlo helyzetekrol...
#7 Pavlov 2013. 01. 20. vasárnap 19:14
Ötletes... Írj még! Engedd szabadjára fantáziádat!
#6 sexman 2013. 01. 20. vasárnap 16:52
tetszett , írj még , vagy fordíts, szívesen olvasnám smile
#5 sztbali 2013. 01. 18. péntek 18:31
Kicsit vontatott, de nem rossz. Átlagon felüli.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 18. péntek 15:25
Érdekesen indult, de benne volt a valószerűtlen folytatás. 6.
#3 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:19
Nem volt rossz ez smile
#2 Rinaldo 2013. 01. 18. péntek 08:13
Ilyen csak a mesében van.
#1 Törté-Net 2013. 01. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?