A+ A-

Medencemaszti

Az egész történet tavaly nyáron kezdődött, amikor a szüleim vettek egy medencét. Nagyon meleg volt az idő és miután összeraktuk a medencét feltöltöttük vízzel. A víz akkor még nagyon hideg volt nem is lehetett benne fürödni. Délután a szüleink elmentek egy barátjukhoz és tudtam, hogy csak este jönnek meg, ezért elhatároztam, hogy ebéd után füdrök a medencében, legyen akármilyen hideg is a víz. Megebédeltünk, szülők leléptek. A hugomról azt kell tudni, hogy még nem volt komoly barátja, pedig jól nézett ki, de ő mindíg tanult és nem járkált el sehova. Jópárszor megnéztem amikor még kissebbek voltunk, mivel mindíg együtt fürödtünk, de az már régen volt. Azóta igazi nő lett belőle, 18 éves, szőkés hosszú haja van és elég jó teste. Persze párszor fantáziáltam róla és sokszor meglestem, amikor zuhanyzott, de soha nem mertem volna semmi többet.Szóval azt mondta, hogy lefekszik mert fáradt egy kicsit. Gondoltam nem is baj, legalább nudizok egy kicsit az udvaron. Már korábban is voltam nudista strandon, de otthon mindíg fürdőruhába napoztam, pedig a mesztelenség nem volt probléma a családunkban. Kimentem az udvarunkra, amit minden oldalról kőkerítés határol és levetkőztem. Nagyon jó, felszabadító érzés volt, hogy végre otthon is nudizhatok egy kicsit. Az egyik napágyra háton kifeküdtem és bekentem magamat naptejjel. Egy kicsit sütkéreztem, amikor egyszer úgy éreztem, mintha figyelne valaki. Körülnéztem, de sehol senki. Egyszer csak odanéztem a konyha ablakunkra, ami az udvar felé nézett. Mivel szugyogháló és csipkefüggöny volt rajta, nem lehetett belátni, de azt láttam, hogy valami mozgás van mögötte. Tudtam, hogy a hugum az. Először azt gondoltam, csak bement inni valamit és csak úgy kinézett, de később láttam, hogy még mindíg ott van az ablak mögött. Amikor arra fordítottam a fejem, mindíg ellépett onnan. Hirtelen az agyamba villant, hogy Évike engem kukkol. Ez izgalommal töltött el és kis idő múlva éreztem, hogy kezd merevedésem lenni. Gyorsan felpattanam és irány a jó hideg víz. Bementem a medencébe, a víz tényleg hideg volt és pont a farkamig ért. Nagynehezen lemártóztam és a szemem sarkából figyeltem az ablakot. Persze még mindíg ott volt az én kis kiváncsi hugom. Már egész jól lenyugodtam, amikor a terasz felöl:
- Szia, kijöttem, mert nem tudtam aludni. Inkább én is napozok és kipróbálom a medencét! Évike volt egy sexi bikiniben, amit még nem is láttam rajta.
- Jó gyere.
A másik napágyhoz ment és leterítette a törölközőjét.
- Bekened a hátamat?
- Persze, csak légyszi dobd ide a fürdőnacimat, ott van a napágyamon.
- Nincs rajtad gatyó? - Úgy kérdezte, mintha meglepődött volna.
- Nincs, mert úgy volt, hogy egyedül leszek és gondoltam minek!
- Engem nem zavar, ha gondolod maradhatsz így.
Látszott rajta, hogy eszébe sincs odaadni a fürdőruhámat, mert le is feküdt hasra és várta, hogy kimásszak a medencéből. Persze arra fordította a fejét és mosolyogva nézett rám. Gondoltam nem problémázok tovább felálltam és kimásztam a medencéből. A hideg víz megtette a hatását, mert a hugi felnevetett:
- Bocs, de ennyire hideg a víz?
És láttem, hogy a farkamra bámul, ami tényleg eléggé összeugrott.
- Jaj de jó vicc!
Próbáltam eltakarni magam, mert ez ciki volt egy kicsit.
Aztán arra gondoltam, hogy ha a hugi ilyen jól szórakozik én is beszólok:
- Majd kiváncsi leszek neked mennyire ugrik össze a cicigomb, bár így fürdőruhába könnyű magyarázni!
- Na jól van nem akartam bunkó lenni. Bekened a hátam azért?
- Persze.
Mellé álltam és elkezdtem bekenni a hátát, de a bikini felső pántja útban volt.
- Ezt ne kössem ki?
- Ha téged sem zavar felőlem le is veheted.
Azzal hátranyúlt és már ki is kötötte a felsőt és egy mozdulattal lerántotta magáról.
- Na így már jobb.
Haladam szépen lefelé, amikor elértem a bugyihoz. Ez az a tipus volt, ami kétoldalt volt megkötve és hátul alig takart valamit. Végeztem a hátával, a derekával és a combját kezdtem el bekenni. Ekkor már megint éreztem, hogy valami megmozdul odalent, de még visszafogtam magam, elvégre a hugom.
- A popimat se hagyd ki!
- Jó de, nem akarom összekenni a fürdőruhádat.
- De akkor össze-vissza fogok barnulni. Figyi, inkább ezt is leveszem, úgyse lát senki, te meg már úgyis láttál régebben. Persze csak ha nem zavar téged.
Én erre már nem is tudtam mit mondani, csak valami olyasmit hogy Jó. Azzal kikötötte a masnikat a fürdőruhán és azt is ledobta. Ekkor ott álltam a gyönyörű feneke felett és csak bámultam. Bár a combjait összezárta, én már láttam egy kicsit a punciából. Azt hittem elájulok és csak bámultam.
- Na akkor bekensz végre rendesen?
- Persze bocs, csak olyan jól nézel ki így!
- Na csak semmi kukkolás!
- Miért neked lehet? Láttam, hogy figyelsz a konyha ablakból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (121 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Pierre19 2016. 03. 13. vasárnap 15:53
Nem akarlak helyesírásra tanítani, kedves hapi, de azt, hogy erőssen csak egy s-sel kell írni, a punci birtokos esete pedig nem punciát, hanem punciját. Különben jó. (8 pont)
#11 vakon53 2016. 03. 13. vasárnap 14:04
Folytazsd nyugottan.
#10 zsuzsika 2015. 01. 4. vasárnap 07:49
Közepes.
#9 mif23 2013. 03. 25. hétfő 22:55
Jó volt! Várom a történeteket. smile
#8 Bikmakkocska 2013. 01. 18. péntek 15:38
Jó közepes, folytasd!
#7 gibbon2 2013. 01. 16. szerda 08:57
#6 tomi19 2013. 01. 15. kedd 09:40
Kellemes kis sztori de írd meg a másik történetet is nyes
#5 cityoftroy 2013. 01. 14. hétfő 21:39
Hajrá!
#4 sztbali 2013. 01. 14. hétfő 19:16
Lehetne jobb is.
#3 genius33 2013. 01. 14. hétfő 10:44
Nagyon jó! Legyen folytatása! smile
#2 Rinaldo 2013. 01. 14. hétfő 06:52
Jó történet.
#1 Törté-Net 2013. 01. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?